|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:01 Temat postu: Aha i mam jeszcze takie jedno pytanie, ostatnio zaczeĹ‚y wyp |
|
|
vinylova - wydaje mi siÄ™, ĹĽe lekarz wie co robi seks ogłoszenia Niekiedy czerowne sie robi na dĹ‚uzej.
Polecam.
- blizna swędziała, ale z upływem czasu jest coraz lepiej.
witam !szukam informacji na temat kursĂłw fryzjerskich w lublinie.
dzis nosiłam mocz na wyniki,ciekawe jakie wyjdą
ale widać ze na siłę az eksponuje swoje ciało w kusych ciuchach...czy to teledysk czy jakies rozdanie nagród.
i z tego wzg mialam strasznie wysoki poziom prolaktyny.
Kobiety cierpliwoĹ›ci wiÄ™cej i posĹ‚uchajcie troszke szybszej i Ĺ‚atwiejszej muzyki a nie smutasĂłw. seks ogłoszenia Jedyne co mi sie poprawiĹ‚o to moja kondycja.
Wczesniej pracowalismy w uk. pamietam juz, nie byla absolutnie szczupla ale byla umiesniona i wycwiczona, miala duze biodra i biust, poza tym to co uwaza sie za seksapil, nieziemska urode, klasyczny ubior+odpowiednie gesty=troche rozumu=klasa i ta mieszanka to wlasnie to cos co przyciaga....waga nie ma znaczenia.. witam Regine- to ja teĹĽ przechodzÄ™ na jajka!! Nie wiem dlaczego nie chce sie strona otworzyc?? ogloszenia towarzyskie
Ustaliłam sobie mniej więcej ile mogę przyszaleć i to czynię.Czy czuję efekt?w szóstym dniu-mhmm chyba jestem trochę szczuplejsza,bynajmniej nie czuję się już jak po zimie jest mi lżej.A waga,serio,zanim zaczęłam zapomniałam się zważyć,wiem,że tej zimy ważyłam jakieś 65-66 kg.Na początku wiosny dużo jeździłam rowerem,a później ochłonęłam i zaprzestałam.Reasumując niewiem ile Atkins ze mnie wyciągnął,ja myślę,że z 1,5 kg..tyle,że tyle to mogłam stracić wody,czyż nie? Z tego wszystkiego zachorowałam na depresjęi jestem w psychicznym dołku, nie wiem, co robić... niedługo przyjdzie nam korzonki jeść - tylko to będzie naturalne. A potem wielkie zdziwienie jak w zimie -5C a wy trzęsiecie się z zimna. A jeśli już naprawdę nie można ich znieść, to najlepiej złapać w pudełko papierowe lub torebkę i wypuścić do ogrodu... Męczyłam się z wrastającym paznokciem... buziaki
Mi się udało to Tobie napewno też!!!
Brzozowej?
Hormony sa skuteczne ale przy małych torbielach i jesli nie zawieraja rakowyc komorek (o czym wlasnie mowi badanie Ca125)...torbiel pojawia sie u mnie srednio co rok, jednak ostatnio przeszlam trudne chwile zwiazane z ta choroba, zaproponowano mi wyciecie jajnika, decyzja byla trudna - jestem mloda i chce miec w przyszlosci dzieci, lezalam w szpitalu robili mi rozne badania, lekarze powiedzieli ze jak tak dalej bedzie z torbielami u mnie to bede miec bardzo duzy problem z zajsciem w ciaze, ale poki bede miec dwa jajniki bedzie latwiej...decyzja nie byla latwa - zdrowie albo walka o dziecko...wybralam to drugie...biore hormony przez jakis czas i przechodzi wiec dobry moment i moze sie uda mi zajsc w ciaze...mowie wam dziewczyny czasem jest ciezko ale nie mozna sie poddawac z tym mozna zyc...a hormony naprawde pomagaja...zaufajcie swoim lekarzom i porozmawiajcie szczerze o waszym organizmie bo to on moze wam najwiecej powiedziec...
Czasami warto zaufać.
Czesc wszystkim
Tylko pytanie, jakich.
Polecam stronÄ™:
W połowie lub na sam koniec można dodać wszystkie przyprawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:01 Temat postu: |