|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 09:44 Temat postu: to podobno dobra oznaka gojenia |
|
|
no teraz to mnie juĹź rozbawiĹaĹ ogloszenia towarzyskie czyli
Bede do Was wpadac.
Ja jesli miaĹabym siÄ wybrac to tez z mama albo z przyjaciĂłĹkÄ
.
musze sprobowac, bo uwielbiam takie rzeczy, ale nigdy nie probowalam pod prysznicem
A u niej w rodzinnym domu tez nie bardzo bo mam mame chora No ale, ona nie wie, czy to dobry pomysl, aby mi to zwalac na glowe.
Bejbi czy Ĺźadna z osĂłb ktĂłre z TobÄ
pracujÄ
nie wie o chorobie mÄĹźa?
BĂłl brzucha jest normalnym objawem ciÄ
Ĺźy, choÄ nie zawsze wystÄpuje.
z brudasem ?
Ja tez robie kilka dni na owocach i potem zaczynam ,chyba razem zaczniemy ,tak mysle ogloszenia towarzyskie A moglabys podac adres tego salonu, jakies konkretne namairy.Bardzo prosze, albo strone interentowa bo tak to nawet nie wiem jak mam szukac tej pani na Saskiej Kepie.Wielkie dzieki.
zdobienie wszelkiego rodzaju brokatami, hologramami, koronkami oraz Ĺźelami kolorowymi i nie tylko......! KASIA BUJAKIEWICZ PRZYTYĹA! manadyra przezciez wyjechala z Rysiem z klanu do U.S.A. ja miaĹam aparat ilizarowa przez 5 miesiÄcy. Przypadkiem trafiĹam do sklepu fryzjerskiego, gdzie wreszcie kompetentna fryzjerka powiedziaĹa mi o dekoloryzacji, ale akurat preparatu nie miaĹa. seks ogłoszenia
wlasciwie chcialam przedstawic moj problem, otoz dzisiaj spotkalam w moim pokoju dwa, nawet nie takie duze pajaki, ktorych sie niezwlocznie pozbylam (odkurzaczem - moja jedyna bron wobec tych okropienstw), wczesniej byly jeszcze trzy, tez zniwelowalam (w tym dwa za oknem), ale co mnie niepokoi najbardziej, to to, ze przy oknie mam tez pelno malenkich muszek, zdaje sie, ze owocowek. nie rozumiem osob ktore pytaja czy mozna usunac 2 cm blizne =/ cieszcie sie tym co macie . W tym samym czasie zaczolem tanczyc przez co obciazylem bardzo stopy ale to nie bylo wina tego. Mam poparzenia po poĹźarze mieszkania, 33% ciaĹa. DĹugotrwaĹe posty lub gĹodĂłwki, majÄ
ce na celu walkÄ z truciznami w organizmie, powinno siÄ prowadziÄ pod nadzorem lekarza. DziÄkujÄ Bogu za mojego mÄĹźa, ktĂłry byĹ przy mnie przez te wszystkie ciÄĹźkie momenty i wspieraĹ mnie jak tylko mĂłgĹ. - KtoĹ mnie Ĺledzi!
KazaĹ mi poĹknÄ
Ä antybiotyk od razu i przez 10 dni po jednej tabletce Gynalgin.
Amber---->
Nikt mi nawet nie prĂłbowaĹ przepisaÄ Ĺźadnych tabletek hormonalnych, choÄ jest to dla mnie dziwne, bo czytam, Ĺźe kaĹźda z Was tak byĹa leczona i jakieĹ skutki to odnosi.
zupeĹnie tak jak przed @.
Zainteresowane osoby proszÄ o kontakt pod numerem 663758706 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 09:44 Temat postu: |
|
|
|