Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

to podobno dobra oznaka gojenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 09:44    Temat postu: to podobno dobra oznaka gojenia Odpowiedz z cytatem

no teraz to mnie już rozbawiłaś ogloszenia towarzyskie czyli
Bede do Was wpadac.
Ja jesli miałabym się wybrac to tez z mama albo z przyjaciółką.
musze sprobowac, bo uwielbiam takie rzeczy, ale nigdy nie probowalam pod prysznicem
A u niej w rodzinnym domu tez nie bardzo bo mam mame chora No ale, ona nie wie, czy to dobry pomysl, aby mi to zwalac na glowe.
Bejbi czy żadna z osób które z Tobą pracują nie wie o chorobie męża?
Ból brzucha jest normalnym objawem ciąży, choć nie zawsze występuje.
z brudasem ?

Ja tez robie kilka dni na owocach i potem zaczynam ,chyba razem zaczniemy ,tak mysle ogloszenia towarzyskie A moglabys podac adres tego salonu, jakies konkretne namairy.Bardzo prosze, albo strone interentowa bo tak to nawet nie wiem jak mam szukac tej pani na Saskiej Kepie.Wielkie dzieki.

zdobienie wszelkiego rodzaju brokatami, hologramami, koronkami oraz Ĺźelami kolorowymi i nie tylko......! KASIA BUJAKIEWICZ PRZYTYŁA! manadyra przezciez wyjechala z Rysiem z klanu do U.S.A. ja miałam aparat ilizarowa przez 5 miesięcy. Przypadkiem trafiłam do sklepu fryzjerskiego, gdzie wreszcie kompetentna fryzjerka powiedziała mi o dekoloryzacji, ale akurat preparatu nie miała. seks ogłoszenia
wlasciwie chcialam przedstawic moj problem, otoz dzisiaj spotkalam w moim pokoju dwa, nawet nie takie duze pajaki, ktorych sie niezwlocznie pozbylam (odkurzaczem - moja jedyna bron wobec tych okropienstw), wczesniej byly jeszcze trzy, tez zniwelowalam (w tym dwa za oknem), ale co mnie niepokoi najbardziej, to to, ze przy oknie mam tez pelno malenkich muszek, zdaje sie, ze owocowek. nie rozumiem osob ktore pytaja czy mozna usunac 2 cm blizne =/ cieszcie sie tym co macie . W tym samym czasie zaczolem tanczyc przez co obciazylem bardzo stopy ale to nie bylo wina tego. Mam poparzenia po pożarze mieszkania, 33% ciała. Długotrwałe posty lub głodówki, mające na celu walkę z truciznami w organizmie, powinno się prowadzić pod nadzorem lekarza. Dziękuję Bogu za mojego męża, który był przy mnie przez te wszystkie ciężkie momenty i wspierał mnie jak tylko mógł. - Ktoś mnie śledzi!
Kazał mi połknąć antybiotyk od razu i przez 10 dni po jednej tabletce Gynalgin.
Amber---->
Nikt mi nawet nie próbował przepisać żadnych tabletek hormonalnych, choć jest to dla mnie dziwne, bo czytam, że każda z Was tak była leczona i jakieś skutki to odnosi.
zupełnie tak jak przed @.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem 663758706
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 09:44    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: