|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Skd: Denmark
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 12:08 Temat postu: dolnoslaskie, 20 lat |
|
|
Wyleczyłem sie ze swojej choroby i dożyje 100 lat jedzac niezdrowo, nie zastanawiaja Cie nigdy dlaczego jakaś dziewczyna, która udzielała sie w wolontariacie, pomagała zwierzetom miała tysiac znajomych teraz ma raka i graja koncerty przyjaciele na jej cześć? adwokat kraków Włosy się strzyże a nie obcina.
1.Leczenie zachowawcze - przy objawach ograniczających sie jedynie do okresowego dretwienia i mrowienia palców zwłaszcza po wysiłku, stosujemy ortezy nadgarstka, leki p/zapalne, odpoczynek , oraz Vit B6 - nie potwierdzono skuteczności w badaniach klinicznych.
zabralas mi nick
Od ok 10 lat mam niemalże taką samą długość włosów czyli za łopatki(właściwie to chciałabym zapuścić włosy tak do pasa ale przez te końcówki mi to się nie udaje), pocieniowane i przedziałek(w zależności od humoru to na środku to po boku).Mam takie pytanie, czy osobie mającej kręcone włosy pasuje grzywka??Jak to się później nosi?I czy wiecie może czy kręcone włosy cieniuje się tak po prostu czyli jak tam sobie fryzjer obmyśli czy jest może jakieś specjalne cieniowanie typowe do kędziorów?
Im szybciej sie ruszamy tym szybciej dojdziemy, wiec czasami wypada zwolnic i dac temu wszystkiem i wszystkim odpoczac ( chodzi rowniez o sasiadow ktorzy sciszaja telewizor i podsluch*ja a pozniej przez dwa dni nie odpowiadaja dzien dobry ) Czeste zmiany pozycji powoduja, ze sa chwile przerwy, ktore wplywaja pozniej na przedluzenie stosunku.
Wszystkim, ktore jeszcze wątpią - naprawde polecam zakup orbitreka !
Siema Ja jestem za tym żebyście zadzwoniły i się poprostu umówily Po co się tak męczyć Heeejjj
cholera jasna.!
Także dobry kolec, dobre studio i odrobina zdrowego rozsądku.
chcę włosy podciąć, obciąć, nie wiem.
I KOSMETYKI NIVEA TEŻ SA DOBRE DO KRECONYCH WŁOSÓW.
A jak będziesz bardziej obciążać nogę to szybciej kość Ci się zrośnie... anonse erotyczne Trzeba nie dac się nabić w butelkę.
pozdrawiam wyszły duze zmiany jednak jak twierdzi lekarz jeszcze nie konieczna jest operacj, zalecił systematyczną rechabilitacje, obiawy się pogłebiały ,ręka zaczeła drętwieć do łokcia i zaczeły się nocne bóle , które budziły mnie po kilka razy w ciągu nocy .To spowodowało że chodziłem w dzień nie wyspany ,obolały , nieprzytomny.W skutek czego wylondowałem na zwolnieniu i na ręcie .Następnie skierowano mnie na chirurgie plastyczną ręki gdzie po badaniu eeg stwierdzono zespól ciesni nadgarstka ,po ok. niemieckim Oszaleli chyba. Jak cgce placic to sie obraza ... czy wy nie przesadzacie? adwokat kraków
Mam już problem z nim rok ;/ Wiem, że jestem głupia, bo zamiast iść do chirurga czy coś to nie idę, bo się boje. Mam posrany dzien. Pozatym Edyta ma jeden z najlepszych głosów swiata. np raz w tygodniu lub lepiej raz na miesiąc Akurat Wiktoria to stare imię,często nadawane naszym prababkom Moja przygoda z tarczycą zaczęła się w październiku zeszłego roku, kiedy to wybrałam sie do lekarza rodzinnego z bólem gardła a dowiedziałam się że mam guza tarczycy.Lekarz tylko spojrzał na moją szyję i powiedział mi , że mam guza tarczycy.Pierwsza moja myśl to nowotwór.Na szczęście okazało się że to zwykły guz a nawet dwa guzy..Przeszłam różne badania które wykluczyły leczenie hormonalne, byłam wiec skazana na operacje.Początkowo lekarze wahali sie czy operować ze względu na mój wiek i usytuowanie guza, bardzo blisko tchawicy którą uciskał i powodował problemy z oddychaniem.No ale nie było innego wyjścia.Zdecydowałam się na operacje.I powiem tylko tyle że osobiście przeżyłam KOSZMAR... Co Wy na to?
Witam
Pozdrowienia
Ale...jak mi sie uda tam wcisnąć, to wezmę Cie do mego łózka Bez brzuchów się zmieścimy
Ja od 6 lat zmagałam się z tym problemem, jednak nigdy nie chcialam godzic sie na zabieg chirurgiczny bo slyszalam ze jest to ogromny bol a i tak sie odnawia.
Nawet nie wiem kiedy zlecial mi czas od Bozego Narodzenia a tu juz niebawem bedziemy sie szykowac do wyjazdu na WIelkanoc.
Kasieńka 23 dzięki za post.
A co do inkubowania, to każdy jest przed operacja, ale to również nie boli bo juz wtedy jesteście prawie uspieni, wprowadzaja rurkę do płuc przez gardło aby nie było problemow z oddychaniem. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 12:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|