|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 02:16 Temat postu: Dawno temu jako nastolatka byĹ‚a piÄ™knÄ… dziewczynÄ…, miaĹ‚ |
|
|
Nawet jeden wysokotłuszczowy posiłek podnosi ryzyko zawału tuż po nim. ogloszenia towarzyskie dziewczyny czy ktoras z Was byla moze w salonie fryzjerskim na Mlynskiej w Katowicach?wyglada zachecajaco ale drogo tam i nie wiem czy warto? kurde.....
Ĺ‚eee...
podziel sie z nami
Jasne, ze wolałabym 3
dobrze gada polać mu!
do 5 maja można jeszcze kupić spodnie (także te już przecenione) 30% taniej, więc chyba warto tam zajrzeć
Genoweffa, oczywiscie, ze moze dostac dobra prace, zwlaszcza jesli dobrze zna angielski Moze na poczatek zalapie cos gorszego, ale wazne by na tym nie spoczac. ogloszenia towarzyskie Maguniu kochana, I instancja jest lekka pod tym względem w porównaniu z II-ga ----tam nie wie sie nic i sie czeka czeka czeka,i dzwoni podadza jakąś informacje i znów sie czeka czeka czeka.
Ja byĹ‚am na swoim pierwszym usg w 5 tygodniu czyli 3 od zapĹ‚odnienia, widać byĹ‚o wyraĹşny pÄ™cherzyk ciÄ…ĹĽowy, w nim ciaĹ‚ko żółte oraz 4 mm dzidziÄ™ z wyraĹşnym echem serca. Caly czas mnie to niepokoi. Jak nie zapomnÄ™ zdjąć majtek. Jednak nie moĹĽecie UOGĂ“LNIAĆ bo najbardziej istotne jest jak reaguje KONKRETNY ORGANIZM !!! ze wskazaniem iĹĽ jesteĹ› osobÄ… z forum Kafeterii - 10% na pierwszy zabieg!!! seks ogłoszenia
hmm raczej nie luwr ale lourdes (lurd sie czyta) Chociaz na poczatku mialam straszna blokade i wstydzilam sie popelniac bledy. Mam ostatnio dretwienia rąk. Czy ktoś ma jakiś pomysł na dobrą zabawe? Strasznie mi sie dłużył ten tydzień bo stale czekam na efekty a ich nadal nie ma takich jak bym chciała. we włoszech daj mi mówi się Mi DAJ na odwrót jak u nas chetnię się zamienię!
I zaczełam z tych nerwów rodzić.
nauczony doświadczeniem pomoczyłem noge potem posmarowałem antybiotykiem, Niestety coś mi wyrosło miedzy wałem paznokciowym a paznokciem.
W razie pytan peosze na forum
Jeśli teraz nie zainwestujesz/rodzice nie zainwestują to za kilka lat przyjdziesz na to forum płacząc, że masz dwa obwisłe worki zamiast piersi i będziesz spędzać długie godziny po lekarzach, bo noszenie złej bielizny przy dużym biuście może prowadzić m.in.
Wszystkim, ktore jeszcze wÄ…tpiÄ… - naprawde polecam zakup orbitreka !
Ludzi na spotkaniach wyzywa się od złodziei, bandytów, cwaniaków, nierobów, oszustów, kłamców.
Ale co do takich praktyczniejszych porad?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 02:16 Temat postu: |
|
|
|
|