Forum Harris Paige Strona G³ówna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

dopiero teraz powoli zaczyna opuchlizna schodzic.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Nie Mar 23, 2014 11:12    Temat postu: dopiero teraz powoli zaczyna opuchlizna schodzic. Odpowiedz z cytatem

Ponad to jak przynajmniej wyczytałam w necie ten lekarz miał praktyki i samego Ilizarowa, gostka który wymyślił tą metodę wydłużania. seks oferty Blizny prawie nie widać, poród bez komplikacji, po porodzie też bez żadnych problemów.
1.Anna Mucha
Krzyczą na mnie, piszczą, a mnie to do szału doprowadza.
u mnie ok ,nawet lepszy humorek serduszko tak mi nie wali ,ale u mnie zawsze wieczorem sie nasila wiec zobaczymy pozniej
Na zmianę jeden lub drugi byłam u ginekologai Pani przepisala mi czopki bo wykryła że mam przeziebiony lewy jajnik .
Zakupy robiłam z osoba towarzyszącą, żeby nie dźwigać samej.
bo był za pewny siebie i cwaniak ,teraz z perspektywy czasu bardzo żałuje widze to po nim i jego zachowaniu a ja nie narzekam ze jest mi bardzo żle??, troche mi cieżko ale dzieci mi to wynagradzają jestem zaradną wesołą i zadowoloną z siebie kobietą.Chce wiedzieć i nawiązać kontakty z innymi kobietami które tak samo jak ja żyją .to tyle !!!
Taka poprostu fajna kobitka.
W zasadzie od tluszczu samego sie nie tyje.

PoczytaÅ‚ma w necie coÅ› wiecej na ten temat, i faktycznie moze sie tak zdażyć przy caÅ‚kowitym wycieciu tarczycy ponieważ przytarczyce to wielkoÅ›ci grochu na ogół 4 maÅ‚e kulki ktore mogÄ… być różnie u kazdego czÅ‚owieka rozmieszczone i czasem zamias znajdować sie po bokach tarczycy to mogÄ… tkwic w miąższu w Å›rodku. adwokat kraków Peselu Ci nie podam, dopiero potem jak mnie ocenisz

cytat: MALGOS44 LubiÄ™ herbaty. Hej Dziewczyny!!! Ponczoszanka - MiÅ‚o wreszcie zobaczyć jakiÅ› naprawdÄ™ optymistyczny poÅ›cik na tym forum Ja już siÄ™ trzymam ok. Powiem szczerze, mam w glowie obraz 30latkow, jacy sa i moze to nie przystaje do zycia.. adwokat kraków
Przez pół godziny sie musiałam otrząsac z wrazen. Miłe panie, uśmiechnięte, salon zadbany, czysty! Na moje nieszczescie kobiety w mojej rodzinie rodzą duze dzieci ,a wiec i mi sie trafił kolosek, ktoremu trzeba była wspomoc przyjście na swiat cesarką.Z mojego płaskiego brzuszka zrobił mi sie worek skóry ,która sie niezstąpiła, orzaz rozwleczone mięsnie podłużne z 2 mm do 1,5 cm z racji zbytniego rozciągniecia. Honey: pomóżcie! Po trzecie - w dni niepłodne nie można zajść, ale ciężko twierdzić kiedy je mamy przy nieregularnych cyklach albo kiedy nie znamy dobrze swojego orgnizmu. jest juz 13 lat po slubie.
Jak widac to Ty jestes niereformowalna.
Dzieki wielkie!Fotki doszly
SmutaseKania, zaplacilam 500zł, widzialam juz blizne ze szwami, jest wprawdzie dluzsza od tej poprzedniej, ale na razie cieniutka na milimetr, tamta byla bardzo rozciagnieta, mam nadzieje, ze ta sie nie rozejdzie dam znac za jakis czas...
napiszcie nazwy kosmetykow po ktorych wlosy sie nie robia sianowate i sie nie pusza
pozdrawiam i trzymam kciuki.
już się nie mogę doczekać!!!!!
I tutaj do gry wchodzi głodowanie, które bierze się z tej niewiedzy, bo jak ktoś nie chcesz tyć to ogranicza jedzenie, co jest oczywiście niedobre, bo pojawiają się napady głodu, a i zdrowie może szwankować - pewnie później organizm się o to upomni.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Nie Mar 23, 2014 11:12    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Harris Paige  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!