jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 06:21 Temat postu: SpĹ‚ukuje siÄ™ go wiÄ™c nie obciÄ…ĹĽa wĹ‚osĂłw. |
|
|
mieszlam w Niemczech i wstydze sie za te napalone na Turasow, wykorzystuja was po Polki sa dla niech latwa i naiwna ofiara. sex anonse Potem nachodzą wyrzuty sumienia, a potem... Fanka dzięki, że zagladasz.
http://nailcity.myboard.pl/
Albo jestem na diecie, albo wcinam ile wlezie.
nie dziwe sie ze facet ją zostawił!
Jopek ma Franka i Stasia
jablczynska tyle nie wazy...to ja waze 47 i jestem szczypior ona napewno 50.
http://www.pudelek.pl/artykul/615
(ĹĽart)
dzikie mięsko troszeczkę się zmniejszyło... sex anonse Wynikające z tego konsekwencje, to nie tylko przybieranie na wadze, ale także zwiększone ryzyko wystąpienia nadciśnienia, cukrzycy i miażdżycy.
A ty dlugo chorowales na bulimie?Czy raczej byly to kompulsy bez redukcji w wiekszosci? ByĹ‚am i potem nie wiedziaĹ‚m gdzie sie schować ze wstydu , ĹĽe mam takie coĹ› na gĹ‚owie. WiÄ™c nie warto ryzykować. tak zarasta w godzine...i owszem jak ma sie kolczyk pol roku albo i krocej a nie kilka lat.... czy odstawic wszystko i wrocic po okresie..? adwokat kraków
a ja.... A poza tym żadna z nas nie ma patentu na nioeomylność i n a w e t meridia z gazety nie jest nieomylna. na makijaz permanentny czekalam 2miesiace ale warto, bo to co widzialam u dziewczyn, ktore robily gdzies indziej to straszne, bo z czyms takim nie da sie zyc, wiec warto sprawdzic adres i najlepiej po znajomych a nie na forum, bo sama spotkalam sie z tym ze ludzie potrafia tu swoje prywatne zale zalatwiac i w dodatku w innym temacie widzialam sytuacje gdzie konkurencyjne firmy na siebie pisaly, ze niby klienci... Muszę wytrwać do soboty - włącznie. Dziękuję wszystkim dziewczyną, które są już po głodówkach za wsparcie tych które rozpoczynają> Nie mam netu w domu tak , że odezwę się dopiero w poniedziałek . Nie wesoła sytuacja, ale porponuje spróbować postarać sie o stwierdzenie nieważności i może się uda. Nie jestem hipokrytką, lubie słodkie i żółte sery.......ale to nie znaczy że nie mogę się bez nich obejść.
zero kultury osobistej, doradzając mi fryzurę, przeżuwała jeszcze resztki jedzenia w buzi.
A tak w ogole dziewczyny, uwierzcie, ze praca dla Was jest, tylko trzeba trafic w odpowiednim czasie i miejscu na kogos, kto akurat Was szuka.
Ja mam 33 lata - z moim facetem jestem 4,5lat.
CZesc!
Ale oglÄ…dacie wspĂłlnie?
Myślę, że to drętwienie jest od położenia reki w jednakowej pozyscji np.
dzieki sieci mozna spokojnie docierac do takich publikacji a przynajmniej streszczen. |
|