|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:27 Temat postu: Osobiscie uwazam ze wlew powinien trwac okolo 5-15 min, |
|
|
ale szybko się przyzwyczaiłam ! anonse erotyczne Piękne dzięki Yaror,to jest ten przebój.
http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0
W większości przypadków wystarczą nawet trzy dni głodówki, ażeby zatrzymać wydzielanie się soku żołądkowego.
ale mianowicie chodzi mi o to ze mam po raz 4 nadzerke, mam 23 lata, chce miec dzieci, bo je bardzo kocham, uwielbiam, i jezeli to wszystko miało by spowodowac niepłodośc nie wiem co by sie ze mna sało kiedys miałam zamrazaną nadzerke, i potem za jakiś czas wyleciało ze mnie hmm jak to okreslic...
Rowniez tutaj jest wiele Rumunow,ale nie tylko...jest tez wiele Marokinczykow ,ktorych zachowanie sie jest czesto niecywilizowane...masa Murzynow , Chinczykow i Cyganow.
Bardzo bym prosiła.
nie lyso seks oferty Lekarz powiedział, że mam w sobie maleńki cud.
Dzisiaj mam samo ciasto na stole i ani kawałka nie zjadłam, w ogóle mnie nie ciągnie. hej ranyyy co za masakra mnie dopadła...wczoraj nie moglam cwiczyc...rozchorowalam sie, mam temperature, leje mi sie z nosa i z oczu, boli mnie gardlo i miesnie a do tego wszystkiego zaczal mi sie okres..umieram...nie moge cwiczyc...jesli dzis nie zrobie szostki to nie wiem co bedzie...chyba nie zrezygnuje bo jestem po 24 dniu!!! szkapa z ciebie!!! Nie możecie znaleźć bo nie wiecie dokładnie kogo szukacie w odróżnieniu ode mnie . anonse erotyczne
A ciągle ćwiczę i jem zdrowo, myślę nad zaatakowaniem go jakoś jeszcze od wewnątrz. Milego dnia kobitki palcie sie mój 11 dzień 8cm straciłam w ciągu miesiąca bolało ale było warto Pisze tu o osobie 2 w jednym. Śmiech na sali, jestem idiotką że ciągle mam dylematy moralne, biedny alkoholik, kto mu pomoże a gdzie jestem ja w tym wszystkim, gdzie moje uczucia? Carlo Biani - jesteś menagerem to przestań sam siebie reklamować.
Operacja oczywiście jest nie do opisania - ponieważ śpisz smacznie i błogo .
Za miesiÄ…c na kontrol.
Do Mrozzi
Chudnę regularnie 1kg/tydzień, zawsze ten kilogram mi ubywa w nocy pt/sobota Czyli jak jutro rano wejdę na wagę, powinno być 60kg
Ja dziĹ› wspaniale taka ..
Bo gdzie w Polsce znajdziesz takiego co to otwardzie mowi o uczuciach?
znowu wysyp ciężarówek
taki meszek na piersiach jak na brzuchu np jest teĹĽ normalny... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:27 Temat postu: |
|
|
|