|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:18 Temat postu: ha! |
|
|
BÄ…dĹş mÄ…dra i ....dorosĹ‚a. seks ogłoszenia Mam II grupÄ™ ..
teraz mam cienkie strasznie..
I wlaśnie w ostatni wtorek byłam u endo i pewna pani mowiła ze jest 9 lat po wycięciu tarczycy i się leczy do dzisiaj a inny lekarz stwierdził ze niepotrzebnie operowała tarczyce.
Macie jakieś dolegliwości inne?Przepraszam, że tak pytam ale kiedyś pisałam tutaj kilka wiadomości też miałam problem z prolatyną i tarczycą i udało się po po 5 miesiącach leczeniach (a 3 latach starań) zobaczyłam dwie kreski.
I ja tez mam spory biust i nie chciałabym go zgubić gdzies po drodze ;P
Usta masowałam kostkami lodu, tak mi polecila Pani doktor i nie mialam siniaczków.
potem tylko do wody wlewasz troche soku z cytryny
Ale dziś próbuję, w weekend wyjeżdża na konkurs więc...
Witam wszystkich.
GĹ‚odĂłwkowicze wszystkich krajĂłw Ĺ‚Ä…czcie siÄ™!!!!!!!!!!!!!
Nie mam nic do Turcji - ale o ile ich piosenka w poprzednim roku mi sie podobala, tak w tym roku byla jedna z pierwszych do odstrzalu... portal społecznościowy Nie podoba mi siÄ™...
Polecam dodanie oferty za darmo do serwisu http://niania-praca.pl \zywiec trade\ prawie jak zywiec - rzekomo sam BĂłg objawiĹ‚ Koran Mahometowi czyli szanujÄ…c sĹ‚owa BoĹĽe moĹĽna stwierdzić, ĹĽe zabijania NIEWIERNYCH nie jest grzechem, bo robisz to w imiÄ™ Boga - i nie gadaj, ĹĽe tylko fanatycy bo wedĹ‚ug badaĹ„ angielskich okoĹ‚o 60 % muzuĹ‚manĂłw nie potÄ™piĹ‚o zamachĂłw terrorystycznych w UK !!!! a dlaczego nie zalozysz wlasnego salonu, pzreciez moznesz uzsyakc pomoc z Uzredu pracy -12 tys.(unijne pieniadze) no chyba wystarczy ba poczatek. CiÄ…ĹĽa caĹ‚kiem nieplanowana, ale jednak sie ciesze. seks ogłoszenia
5-6 pomidorów Ser, ktory wykorzystuje do sernika nazywa sie Tomino, znajdziesz go prawie na kazdym stoisku z serami, w smaku przypomina nasz twarog i jest bardzo drobno pomielony. Ceny przystępne jak na jakość usług i standard salonu/kosmetyków. Teraz zostala mi 30 cm blizna jest dosyc szeroka ok 5 mm. Dlatego chętnie dowiedziałabym się od \stosowaczy\ co w trawie piszczy- bo jak widze na jednych działa- gratulacje i kwiaty wysłane a na innych nie.... czy takie 5 kilogramowe wystarczy???? Wychodząc z kliniki po zabiegu czułam jakby słoń w końcu zszedł z mojego palca.
patrycja_921118@wp.pl
podobno rewelacja na cellulit i ogolnie bardzo dobrze natluszcza cialo
Może spróbujcie pomysłu metalizacji.
pozdrawiam serdecznie i ĹĽyczÄ™ duĹĽo zdrowka
WIkama .. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:18 Temat postu: |