Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

ha!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 19:18    Temat postu: ha! Odpowiedz z cytatem

BÄ…dĹş mÄ…dra i ....dorosĹ‚a. seks ogłoszenia Mam II grupÄ™ ..
teraz mam cienkie strasznie..
I wlaśnie w ostatni wtorek byłam u endo i pewna pani mowiła ze jest 9 lat po wycięciu tarczycy i się leczy do dzisiaj a inny lekarz stwierdził ze niepotrzebnie operowała tarczyce.
Macie jakieś dolegliwości inne?Przepraszam, że tak pytam ale kiedyś pisałam tutaj kilka wiadomości też miałam problem z prolatyną i tarczycą i udało się po po 5 miesiącach leczeniach (a 3 latach starań) zobaczyłam dwie kreski.
I ja tez mam spory biust i nie chciałabym go zgubić gdzies po drodze ;P
Usta masowałam kostkami lodu, tak mi polecila Pani doktor i nie mialam siniaczków.
potem tylko do wody wlewasz troche soku z cytryny
Ale dziś próbuję, w weekend wyjeżdża na konkurs więc...
Witam wszystkich.
GĹ‚odĂłwkowicze wszystkich krajĂłw Ĺ‚Ä…czcie siÄ™!!!!!!!!!!!!!

Nie mam nic do Turcji - ale o ile ich piosenka w poprzednim roku mi sie podobala, tak w tym roku byla jedna z pierwszych do odstrzalu... portal społecznościowy Nie podoba mi siÄ™...

Polecam dodanie oferty za darmo do serwisu http://niania-praca.pl \zywiec trade\ prawie jak zywiec - rzekomo sam BĂłg objawiĹ‚ Koran Mahometowi czyli szanujÄ…c sĹ‚owa BoĹĽe moĹĽna stwierdzić, ĹĽe zabijania NIEWIERNYCH nie jest grzechem, bo robisz to w imiÄ™ Boga - i nie gadaj, ĹĽe tylko fanatycy bo wedĹ‚ug badaĹ„ angielskich okoĹ‚o 60 % muzuĹ‚manĂłw nie potÄ™piĹ‚o zamachĂłw terrorystycznych w UK !!!! a dlaczego nie zalozysz wlasnego salonu, pzreciez moznesz uzsyakc pomoc z Uzredu pracy -12 tys.(unijne pieniadze) no chyba wystarczy ba poczatek. CiÄ…ĹĽa caĹ‚kiem nieplanowana, ale jednak sie ciesze. seks ogłoszenia
5-6 pomidorów Ser, ktory wykorzystuje do sernika nazywa sie Tomino, znajdziesz go prawie na kazdym stoisku z serami, w smaku przypomina nasz twarog i jest bardzo drobno pomielony. Ceny przystępne jak na jakość usług i standard salonu/kosmetyków. Teraz zostala mi 30 cm blizna jest dosyc szeroka ok 5 mm. Dlatego chętnie dowiedziałabym się od \stosowaczy\ co w trawie piszczy- bo jak widze na jednych działa- gratulacje i kwiaty wysłane a na innych nie.... czy takie 5 kilogramowe wystarczy???? Wychodząc z kliniki po zabiegu czułam jakby słoń w końcu zszedł z mojego palca.
patrycja_921118@wp.pl
podobno rewelacja na cellulit i ogolnie bardzo dobrze natluszcza cialo
Może spróbujcie pomysłu metalizacji.
pozdrawiam serdecznie i ĹĽyczÄ™ duĹĽo zdrowka
WIkama ..
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:18    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: