Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ty A mnie się podoba Alicja ..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 19:34    Temat postu: Ty A mnie się podoba Alicja .. Odpowiedz z cytatem

sprobuje z magnezem i potasem, chociaz jadlam ostatnio naprawde duzo czekolady ( zaw. seks oferty jeśli mam już wypowiedzieć moje zdanie > nie znoszę prezerwatyw!
te w linku nie podobaja mi sie - przywodza mi na mysl wlasnie taka 'stara babe'
I za inne bulimiczki teĹź!!!!!!
Nawet byly spekulacje w gazetach, czy będzie mogła karmić
Generalnie cierpliwość się moja już kończy, bo miało być 4 miesiące, a zaraz mija mi 6 Spodnie podarte, druty wychodzą przez dziurki, ale nie zamierzam inwestować w nowe, bo nastawiam się, że za miesiąc sie pożegnam z tym złomem i bede mogła ubrac normalne jeansy
Nie wiem co ja tu właściwie robię, ,ale to co wy tu wipisujecie, jest żalosne...
http://www.wrzuta.pl/obraz/dYEqq9GZ04/

po slubie, dostajesz zameldowanie we wloszech a co z tym polskim, wiesz czy mozna zachowac obydwa? ogloszenia towarzyskie Od piątku wchodzę w drugą fazę atkinsa i powinno być ok.

* kwiaty 3D akrylowe Schudnę coś,potem mam długie zastoje wagi, na pewno przez te zaparcia cholerne. uujj jaka tu cisza :/ up zapomniałam dodać, ze mam orbitreka mechanicznego i trochę denerwuje mnie ten hałas i odkręcające się uchwyty, ale do wszystkiego moĹźna się przyzwyczaic. seks ogłoszenia
Uśmiechnął się tylko i powiedział że laser to tylko delikatna kosmetyka i znaczących zmian nie będzie widać na starszych bliznach. Ja wlasnie zaczelam, wczoraj byl pierwszy raz. Najsmieszniejsze jest to, ze jak go poznalam, a jeszcze z nim nie wspolzylam, opowiadal niestworzone historie o swoich podbojach...Myslalam, ze jest ekspertem...Opowiadal ze nawet analny uprawial. To jusz dziadek F*R*E*E*S*T*Y*L*E!!!!!!!!!! \Прощай!\ Ale mnie pocieszyłaś, po 6 latach jeszcze Cię stresują takie spotkania , a ja już miałam nadzieje, ze przejdę do fazy mniej stresującej A tu jeszcze 5 lat..........
to jest chore, ale jestem cala roztrzęsiona, bo oczywiście się popłakałam..
a aplikacja banalna.
!!!polecam okłady z aloesu!!!
Tutaj sie wspieramy w glodowce, staramy myslec pozytywnie, chcemy cos polepszyc, dlaczego winisz nas za swoje problemy?
Chciałabym wyjechać do USA do pracy jako krupierka w kasynie...
OLEJ TRZEBA DOBRZE ZMYĆ Z GŁOWY...
http://www.abbottdiagnostics.pl/pdf/Toxo_Avid ity.pdf
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 19:34    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: