Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

krystynko pdam ci rÄ…czkÄ™ bo znam ten bĂłl .Mnie imovane

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 17:34    Temat postu: krystynko pdam ci rÄ…czkÄ™ bo znam ten bĂłl .Mnie imovane Odpowiedz z cytatem

co do wyjazdu w rozne miejsca w Turcji, to ja obawialabym sie jedynie wyjazdu na wschod. seks ogłoszenia zaoraĹ‚ mnie prawie na smierć, ĹĽle pĹ‚aciĹ‚, krzyczaĹ‚ i wyzywaĹ‚, groziĹ‚....
Podobnie z umiejętnościami p.
Teraz jak 10 dni wytrzymam to bedzie chyba ok co?
Mam kilkanascie piosenek Limahla,jak by ktos chcial to piszcie na moje gg 8587589!!!!!!!
Ale w razie konieczności torba będzie spakowana w 5 min.
A juĹĽ na pewno to nie jest zdrada.
Co sÄ…dzicie o tym produkcie?
antic*pate -->zeby to bylo takie proste;( niestety nie jest
Ja juz mam to we krwi, ze zawsze szybko przegladam pomieszczenie , do ktorego wchodze.
wczorajsze nieczystoscil były zupelnie inne niż wcześniej.
Eh, mnie najbardziej przeraziło to zdjęcie gardła...

mozesz opisac jak ??? ogloszenia towarzyskie Witam Cie .

Jemy mało wypełniaczy,w których jest i sporo błonnika, a umówmy się kał to pozostałości niestrawionego pokarmu. Odbyła sie 18 maja w Bytomiu.Trzy miesiące minęły i nie biore żadnych hormonów. Z jakiej miksturki korzystacie ?? KET trace Jakis dobry chirurg czy cos?? ogloszenia towarzyskie
trochę luzu, spontanu, wolności! o zgrozo ;-O ale sama jestem sobie winna bo wagi unikałam jak ognia przez ostatni rok .. (prywatnie dwojke) a czemu pytasz?? Czesc FeBe! musisz przestać bo żadne mycie nie pomoże Kwas żołądkowy jest za silny na szkliwo Zycze powodzenia hej kobietki ja mam pytanie mam bardzo nieregularne miesiaczki ostatnio dostałam 1,5 tyg za wczesnie i miałam tylko przez 2 dni.teraz dostałam 13 dni za wczesnie mam bole brzucha i krzyża ,nie wiem co mi dolega,staramy sie z mezem o druga dzidzie juz od listopada i nic lekarz przepisał mi tylko luteinke ale to na nic po niej dostałam plamien a po paru dniach czyli te 13 dni za wczesnie miesiaczka pomozcie bo jestem juz zdesperowana
u mnie dziś wielka afera po przedszkolu młode kapały się w basenie, potem koło 17 zjadły obiad i poszłyśmy na plac zabaw.
Ale wam zyczÄ™ powodzenia, tym bardziej jak czujecie siÄ™ dobrze.
Czyli zjadamy min 120 gr tluszczu albo wiecej.
jesli wystarczy ci 600zl na miesiac i cigle sluchanie przynies wynies pozamiataj i wszystkie obelgi lekarzy i przelozonych to jest to zawod dla ciebie...
Wiec dlaczego my tak postępujemy, bo leży to w naszej naturze, a może też troszkę zdrowego egoizmu by się przydało, \teraz mam czas dla siebie,póżniej się spotkamy\.
czasami kromkę chleba pełnoziarnistego, ale na śniadanie
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 17:34    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: