|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 22:54 Temat postu: pozdrawiam |
|
|
A zapisal bo wcześniej mnie b.swedzialo a jak byłam na badaniu to choroba przechodzila. ogloszenia towarzyskie o co ja widze hehe przepraszam ze wtedy tak zniknełam ale poprostu nie miałam neta przez miesiac a potem juz w ogole o tym zapomniałam fanka ze ty nadal tu i jak ci wedy poszło bo mi ok w koncu poczułam sie swietnie nr Pani Sonia 32 767 4245
Jesli macie dosiwadczenie, doradzcie prosze
Wiaj!
Pije bardzo mało płynów, ogólnie jestes wręcz odwodniona, czy to też może mieć wpływ, że moje usta wciąż są małej wielkości?
oj u nas czwórki idą, cięzko jest, stan podgorączkowy praktycznie non stop , gorąca główka, źle spi a to oznacza, ze ja tez, ślini się, wkłada wszystko co napotka i mama nie patrzy do buzi, nieważne co - aby włożyć do buzi.
Miałam włosy których najchętniej bym się pozbyła (żaden fryzjer nic nie potrafił z nich zrobić), a Pani Monika zrobiła ze mnie inną osobę.
Przy kinie Femina (zaraz obok kfc i butiku).
Ja jestem po drugiej stronie barykady ...
Chociaz glodowki najlepiej dzialaja kiedy sa czesto powtarzane niz te nawet bardzo dlugie ,ale bardzo rzadko robione bo w miedzyczasie organizm sie ponownie zanieczyszcza.
Capuccino-a jaki masz rozmiar?
Oprócz tego polecam Ryłko- porządne, wygodne buty- na płaskiej podeszwie, na obcasie, szpilki...
w Å‚odzi i filia w bydgoszczy...sa zarówno 3 letnie licencjackie i podyplomowe. portal społecznościowy Ale z tego co widzÄ™ również dÅ‚ugo trzyma siÄ™ Juvederm, Teosyal i Emervel.
moze i powtorki ale to druga ciaza a wiec skoro to powtorka to obecnie ma pewnie wiekszy brzuch Szeroko rozbudowana strefa uczuciowa, jest wprost idealnym podkładem do rozsiewania szeroko pojętej miłości, a jej możliwości, przeżywania ekstazy seksualnej, są czymś wielkim, w czym żaden mężczyzna nie może się z nimi równać i nawet marzyć o zbliżeniu się do tych umiejętności i możliwości kobiet. Ja widziałem Converse kupione in Germany -nici grube, podeszwa solidna itd. zależy co komu i do czego pasuje ja czasami noszę, jak mam an sobie coś prostego i jednokolorowego - tak, dla ożywienia prosze o odpowiedz ogloszenia towarzyskie
Bejbi Polecam każdemu wizytę u chirurga - naprawdę nie ma czego się bać. Loczek-naturalny.To zależy jakie masz włosy.Jak ja byłam mała i mialam grzywkę to była w miare prosta,pomimo reszty włosów które sie kręciły.Niektóre dziewczyny maja tak,ze im krótsze włosy,to sie mniej kręcą.Ale niektórym własnie bardziej...dlatego muszisz wyczuc jak jest u Ciebie.Ja uzywam prostownicy,bo teraz mi sie własnie grzywka bardziej kręci. Nowowiejskiej. Berendowicz&kublin to totalna zenada.. ...Będę próbować! to juz Wasza sprawa wyboru
) .....
juz 3 dzień...
NP.
Na lewatywÄ™ z rumianku potrzeba naparu z 4 torebek rumianku.
bolem ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 22:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|