Forum Harris Paige Strona Gwna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

i jeszcze raz powtarzam- szkoda kasy na dentyste!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Gwna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Mar 21, 2014 12:24    Temat postu: i jeszcze raz powtarzam- szkoda kasy na dentyste! Odpowiedz z cytatem

Urodziłam zdrowego synka już prawie cztery lata temu. adwokat kraków zapraszam na wypełnienie anonimowej ankiety!!!!!!!! Myślę, że to drętwienie jest od położenia reki w jednakowej pozyscji np.
Przecież Steczkowska ma teraz cyce do pasa jak maciora.
Poszukuję niani dla mojej 8-miesięcznej córeczki, opiekunka potrzebna od września.
Wiem, że rozmowa nic nie da, tylko pogorszy sytuację.
Oczywiscie ze wspolne konto ,a po dwoch miesiacach malzenstwa w ramach prezentu partnerzy zakladaja Sobie osobne konta,aby mogli wplacac na nie drobne sumy ktore beda przeznaczane na wzajemne prezenty
Poprawnie jest pisać lata 80..
Witam 2 miesiące temu zafarbowałam włosy na jasny blond z natury jestem ciemną blondynką.

partner namawia mnie do seksu analnego, chciałabym się zgodzić ale najpierw wypada zrobić ta lewatywe. seks oferty Mam męża, wspaniałego syna i przyjaciół.

Nie kupiłabym. Wystarczy wiedzieć gdzie występuje najwięcej witamin z danej grupy by w sposób naturalny uzupełniać braki. ja studiuje na Akademii Medycznej Zdrowie Publiczne,a teraz bede tez zdawac jeszcze na połoznictwo,moim zdaniem nigdy nie wiemy,który zawód będzie dobry w przyszłości...Ja akurat wybieram ten kierunek z zainteresowania niestety,to nie ten film... Co za masakra. ogloszenia towarzyskie
roznie wygladaja. Do miseczki dwa jajka i 5 łyżek oliwy z oliwek. Od piątku wchodzę w drugą fazę atkinsa i powinno być ok. poza tym jest duże nagromadzenie efektów 3D. Krzysztof wylądował wczoraj dopiero po dwudziestej. Otóż nabawiłam się wrastającego paznokcia gdy jechałam na wycieczkę. Ja tez ostro zabralam sie za wysylanie cv.
chciałam trój fazowy rozgarnieta ekspedjętka mi go poleciła ale tam nic nie jest napisane ze to trójfazowy i nie wiem sama
W sumie to może się zdarzyć że występuje okres, tzn nie nazywa się to wtedy okresem, ale macica się oczyszcza, nie wiem jak to fachowo się nazywa.
Mowilam ze nie chce zeby juz dzwonil i nie chce mi sie z nim gadac.
Czuję się normalnie, żadnego skoku ciśnienia, żadnych zawrotów głowy.Biorę L rano przy małym śniadaniu idę do pracy i nic...
ja juz CZEKAM 7 miesiecy...
herbata z kofeiną i bezkofeinowa
przeciez nic nie pisze tu by iść i kupić
witam.Jestem szcześliwa bo znalazłam topik dla siebie.Ja tez sie dietujęod 6 dni.Jestem 1 miesiac po porodzie i waga staneła mi na 75 kg.Od 5 dni-dziś 6 stosuje dietę kopenhaską i narazie schudłam 4 kg.DZIŚ WAGA WSKAZAŁA 71 HURRA.Nie karmię mojego maleństwa piersią więc zaczynam odchudzanie.Powiedzcie mi proszę jak to jest z tą meridia?BO przepraszam za szczerosć ,ale smiesza mnie kobietki które wazą 50 kg i pisza że siegają po meridie,aby schudnać.Nie potepiam ich-to wasza sprawa kochane,ale troszke pomyślcie!!!Interesuje mnie czy z wagą 71 warto siegać po meridie,bo wiem że jest troche droga,a po drugie jakie sa efekty i co daje ten środek.Czy przy nim też trzeba stosować jakąś rygorystyczną diete,czy tez wolno sobie na troszke więcej pozwolić.No strasznie jestem ciekawa.Pozdrawiam wszystkie odchudzające się.
Pozdrawiam Was kochane trzymajcie sie cieplo
zabieg był bardzo nie przyjemny bleh;-/
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Mar 21, 2014 12:24    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Gwna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Harris Paige  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!