Forum Harris Paige Strona G³ówna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

zawsze to jakieś doświadczenie na później.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Mar 21, 2014 00:22    Temat postu: zawsze to jakieÅ› doÅ›wiadczenie na później. Odpowiedz z cytatem

oj dajcie spokoj, widze, ze jakos nieprzyjemnie sie tu zrobilo. anonse erotyczne a może by tak kasy też dodać?????ja wszystkorozumię ale powoli sie nie wyrabiam i mam stresa OGROMNEGO z tego powodu
Dziekuje ten numer własnie mam, niekt nie odbiera, napisałam nawet smsa ze chodzi o M i mam kilka pytń ale zero odzweu i juz mnie do siebie na maxa zniechecili.Ale dziekuje Ci za dobre checi.
Przegladnęłam wszystkie oferty.
myla11 a czmeu piszesz ze klapa?
Tyle wiem że każde dziecko to ma i u niektórych sie zarasta po urodzeniu u niektórych do 3 roku życia a gdzie byłas u kardiologa i ile ma Twoja pociecha?
pozdrawiam
ja też uwielbiam..

na forum mozesz anoimowo kazdemu nawtykac ale sama sobie popatrz na swoje wypisy. portal społecznościowy KiedyÅ› miaÅ‚am dÅ‚ugie prawie do pasa i byÅ‚y proste, ale od kiedy je Å›cięłam krócej (nie lubiÄ™ mieć dÅ‚ugich) - tragedia!

juz od pierwszego opakowania zauwazylam i poszulam, ze moje piersi sa nabrzmiale jak w czasie kilku dni przed okresem, ale ten stan utrzymuje sie caly czas kiedy zazywam pigulki. ja też chcęmaupa82@o2.pl Mój problem polega na tym, że mieszkam za granicą i nawet gdybym poszła do specjalisty to nie wiem jak mu mam wszystko wyjaśnić (nie wiem czy dobrze by mnie zrozumiał) Proszę czy możecie mi poradzić jak mam walczyć z tym bólem???? ale i tak do idealnego plaskiego brzucha jeszcze troche zostalo za 3 dni znowu zaczynam cwiczyc 6W pozdrawiam Znając życie dzieci będą chciały samą kukurydzę z puszki Uwielbiają. anonse erotyczne
Rozmawialam z dziewczyna ktora miala robione wydluzanie metoda Ilizarowa w Poznaniu i wlasnie te informacje wiem od niej. dziewczyny... Uwazajcie na siebie i nie jedzcie zanim zoladek nie zecznie wydzielac sokow trawiennych,na poczatek beda to bardzo male ilosci ,a stopniowo coraz wiecej.Jak juz wprowadzicie do jedzenia np.tarte jablka to jedno co 2 godziny mozna zjesc-nie napychajcie zoladkow Bylo mi z nim cudownie, mowil mi ze mnie kocha, chce miec ze mna dzieci i spedzic cale zycie, byl wzorem dzentelmena,czuly, mily az.....za ktoryms razem dodal ze ma zone i dziecko, ale papiery sa juz w sadzie...hmm...nieźle prawda Dziś okazało się ,że pomimo nienajgorszych wyników badania krwi mam jednak 2 guzy do natychmiastowego usunięcia. No tak! Od razu do chirurga!
Jesli juz wyszlyscie z fazy wprowadzajacej mozecie sobie dodac do diety orzechy i migdaly
Jak myslisz?.Napisz prosze jak bylo u Ciebie czy mialas problemy z cellulitem
Dodam jeszcze, że kiedy wyprostuję moje pożal się Boże fale, po godzinie mam fale od spodu i straszną szopę na głowie Już nie wspomnę jak jest podczas deszczu Jak je utrwalić?
naprawdÄ™ jesteÅ› taki OLD?
W ciąży byłam cały jeden dzień, wieczorem dostałam krwawienie.
Baba Jadzia,
Teatralny makijaż nigdy nie jest dobry.
ktokolwiek kojarzy czy cooos, to bylabym wdzieczna...
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 00:22    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Harris Paige  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!