|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 00:22 Temat postu: zawsze to jakieÅ› doÅ›wiadczenie na później. |
|
|
oj dajcie spokoj, widze, ze jakos nieprzyjemnie sie tu zrobilo. anonse erotyczne a może by tak kasy też dodać?????ja wszystkorozumię ale powoli sie nie wyrabiam i mam stresa OGROMNEGO z tego powodu
Dziekuje ten numer własnie mam, niekt nie odbiera, napisałam nawet smsa ze chodzi o M i mam kilka pytń ale zero odzweu i juz mnie do siebie na maxa zniechecili.Ale dziekuje Ci za dobre checi.
Przegladnęłam wszystkie oferty.
myla11 a czmeu piszesz ze klapa?
Tyle wiem że każde dziecko to ma i u niektórych sie zarasta po urodzeniu u niektórych do 3 roku życia a gdzie byłas u kardiologa i ile ma Twoja pociecha?
pozdrawiam
ja też uwielbiam..
na forum mozesz anoimowo kazdemu nawtykac ale sama sobie popatrz na swoje wypisy. portal społecznościowy KiedyÅ› miaÅ‚am dÅ‚ugie prawie do pasa i byÅ‚y proste, ale od kiedy je Å›cięłam krócej (nie lubiÄ™ mieć dÅ‚ugich) - tragedia!
juz od pierwszego opakowania zauwazylam i poszulam, ze moje piersi sa nabrzmiale jak w czasie kilku dni przed okresem, ale ten stan utrzymuje sie caly czas kiedy zazywam pigulki. ja też chcęmaupa82@o2.pl Mój problem polega na tym, że mieszkam za granicą i nawet gdybym poszła do specjalisty to nie wiem jak mu mam wszystko wyjaśnić (nie wiem czy dobrze by mnie zrozumiał) Proszę czy możecie mi poradzić jak mam walczyć z tym bólem???? ale i tak do idealnego plaskiego brzucha jeszcze troche zostalo za 3 dni znowu zaczynam cwiczyc 6W pozdrawiam Znając życie dzieci będą chciały samą kukurydzę z puszki Uwielbiają. anonse erotyczne
Rozmawialam z dziewczyna ktora miala robione wydluzanie metoda Ilizarowa w Poznaniu i wlasnie te informacje wiem od niej. dziewczyny... Uwazajcie na siebie i nie jedzcie zanim zoladek nie zecznie wydzielac sokow trawiennych,na poczatek beda to bardzo male ilosci ,a stopniowo coraz wiecej.Jak juz wprowadzicie do jedzenia np.tarte jablka to jedno co 2 godziny mozna zjesc-nie napychajcie zoladkow Bylo mi z nim cudownie, mowil mi ze mnie kocha, chce miec ze mna dzieci i spedzic cale zycie, byl wzorem dzentelmena,czuly, mily az.....za ktoryms razem dodal ze ma zone i dziecko, ale papiery sa juz w sadzie...hmm...nieźle prawda Dziś okazało się ,że pomimo nienajgorszych wyników badania krwi mam jednak 2 guzy do natychmiastowego usunięcia. No tak! Od razu do chirurga!
Jesli juz wyszlyscie z fazy wprowadzajacej mozecie sobie dodac do diety orzechy i migdaly
Jak myslisz?.Napisz prosze jak bylo u Ciebie czy mialas problemy z cellulitem
Dodam jeszcze, że kiedy wyprostuję moje pożal się Boże fale, po godzinie mam fale od spodu i straszną szopę na głowie Już nie wspomnę jak jest podczas deszczu Jak je utrwalić?
naprawdÄ™ jesteÅ› taki OLD?
W ciąży byłam cały jeden dzień, wieczorem dostałam krwawienie.
Baba Jadzia,
Teatralny makijaż nigdy nie jest dobry.
ktokolwiek kojarzy czy cooos, to bylabym wdzieczna... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 00:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|