|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 21:56 Temat postu: Nastepnego dnia wybralam sie do lekaza chcialam sie dowiedzi |
|
|
W trakcie kuracji oczyszczajÄ…cej uĹĽywaj dezodorantĂłw neutralizujÄ…cych zapach potu (np. seks ogłoszenia i chyba to nic zlego ze kobieta chce miec ladne, proporcjonalne i zadbane cialo???
Też mam kręcone włoski I ostatnio chcialm iśc do fryzjera tylko nie mam pojecia co mam z nimi zrobić;/ PORADZCIE MI!!
Na razie pozostajÄ™ ci tylko chodzenie na mszÄ™ , napisz jak on siÄ™ zachowujÄ™ jak ciÄ™ widzi ????
Zastanawia mnie tylko dlaczego te lasery sa tak bardzo chwalone wszedzie, ze kilka zabiegow i blizna super blada, plaska i wogole.
i mi sie dobrze zagoilo juz po miesiacu, tylko bralam perfuma (teraz wiem ze to zle) ....
Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz adres tej strony i wróć do niej kiedy będziesz miał czas :
BARDZO PROSZE O WYJAĹšNIENIE.
Co do podmywania, to mój mąż też czasem pyta, czy nie za często się podmywam Ci faceci chyba tak mają. sex anonse ha!to ja jestem na żółto i na niebiesko/tj.biało i szaro miało być/ale milutko..nikt się nie pcha,zero tłoku,nikt się nie ociera bo i o co...jak boków nie widać,acha chcę zakomunikować ,że widziałam dziś jak mi steropianowy sufit oddychał,czy to jakaś faza?albo odmiana ketozy?to było tuż po drzemce..nie ćpam,piw nie spijam na boku.
Zdecydowanie nie polecam!!! pozdrawiam Poza tym nauczyli mnie robić trwaĹ‚Ä… i w sumie wszystko, co mi potrzebne do pracy w zawodzie. Bransoletka gratis! Santana - Samba Pa Ti portal społecznościowy
Przyswajalność witamin w produktach nieprzetworzonych jest najlepsza i działa niezależnie od dostarczania innych produktów. Smutek- 1 ml 2400? A swoja droga jak Twoj spadek wagi no i Motylka tez jestem ciekawa. Witam w ten piekny dzien ! Wychodząc z kliniki po zabiegu czułam jakby słoń w końcu zszedł z mojego palca. Może wiecie jakie papiery otrzymuje się po obu tych kursach.
mam pytanie
z dzidziÄ… na USG wszystko O.K.
przeciez po wypalaniu blizny laserem tez zostanie duzy slad, skora sie nie zregeneruje...
no wlasnie jak taki wiek to jeszcze impreza bezalkoholowa
i uwierzcie w to ,ĹĽe sie UDA !
Fajnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 21:56 Temat postu: |
|
|