|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 14:47 Temat postu: lub jak radzi sobie pani ze stresem |
|
|
mieszkanie musze sama wynajÄ
Ä, dlatego obawiam siÄ jakie mogÄ
byc tego koszta:-/ portal społecznościowy dzis rano po wejsciu na wage doznalam szoku ja teĹź pracujÄ na ĹlÄ
sku ;D
wydluza nawet do 40cm kosci wiec chyba warto jezeli komus zalezy.
oczywiscie 300zl za totalny brak profesjonalismu, i kilka niemilych slow od przemadrzalego wlasciela, ktory tylko chwalil zacna praktykante za jej dwie lewe rece...koszmar!juz nigdy sie nie nabiore!
IgG- 265, IgM- 0,21.
Aerosmith - I Dont Wanna Miss A Thing
moze po tym bolec gardĹo, ale to mija -ja czuĹam boĹ w gardle przez 3 dni, teraz jest ok.
Niestety Pan Irek podobno ma na niezisko Herman zminieĹ miejsce pracy JeĹĹi ktokolwie widziaĹ albo cokolwiek wie to piszczie !!!
MĂłwiÄ Wam, cuda wyprawiaĹam.
papapa
to nasze brudne jelita i robaki w naszym brzuchu powoduja wiele chorob!!!!!!!!!!!!!!! seks oferty up
Ja gorÄ
co polecam salon fryzjerski AK.KK w Krakowie poszukaĹam poczytaĹam i wybraĹam wĹaĹnie ten i co REWELACJA !!,perfekcyjne strzyĹźenie dokĹanie takie jak chciaĹam pani stylistka sĹucha i doradza naprawde jestem pod wielki wraĹźeniem moje wĹosy wkoĹcu wyglÄ
dajÄ
i ukĹadaja siÄ jak zawsze chciaĹam . moĹźe jeszcze poĹykajÄ
w caĹoĹci... Hop,hop odezwijcie siÄ. polecam salon Maniewski w PasaĹźu 13. Kupilam wĹaĹnie twist stepper. anonse erotyczne
Poza tym reka jest troche sina. Zobaczcie towww.makijaz.radom.pl i co powiece? MAM TÄ BUTLÄ DO TEJ PORY..I JESZCZE NIE ZUĹťYĹAM NAWET POĹOWY..JEST NIESAMOWICIE WYDAJNY...KUPIĹAM GO ZA NIECAĹE 60 ZĹ.. hmm.. Atrakcji multum. z gĂłry dzieki wszystkim WyczytaĹam gdzieĹ wczoraj , Ĺźe optymalni po latach diety nie wchodzÄ
w ketozÄ nawet przy wÄglach 10.
Skoro mnie nie bolalo niewiadomo jak i sie zagilo jest OKOKOK.
wycieczkomaniak-hej my sie nie znamy , piszÄ z dziewczynami w sumie od niedawna , mam syna rok mlodszego od twojej cĂłrci ale z chlopakami chyba tak jak pisze adrieta pĂłzniej zaczynajÄ
siÄ interesowaÄ ,mĂłj na razie to komputer i inne pierdoĹy o dziewczynach nic nie gada
A tu takie lodowate powietrze przez okna leci.
mam ten sam problem co wy wszystkie..
BolaĹo mnie podczas chodzenia nawet w pĹaskich butach, bo o szpilkach juĹź nie wspomnÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 14:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |