|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 07:06 Temat postu: ja cwicze na orbitku codziennie od sierpnia i nie wygladam j |
|
|
Ostatnio miaĹ‚am trochÄ™ sytuacji stresujÄ…cych, doszedĹ‚ antybiotyk..... adwokat kraków Troche dzis Wam wkleje informacji ( zauwazylam,ze jak pisze to robie w tekscie mase literowek ,mam nadzieje ,ze mi wybaczycie )
Ja przemywam codziennie woda utleniona bo tak mi kazała ta pani Goi sie ładnie choc troszke boli jak go ruszam....;p Pozdrawiam wszystkie dziewczyny co maja kolczyki w pepku...buziolki dla was;*
Czyli sam saxofon i zero słów a kawałek zabija
Panie Barry, te slajdy jakie Pan ogląda nadają się do Disneylandu,niech Pan ruszy głową a potem sznurkami do których przyczepieni są Pana podwładni.
Siema paulineczka27.
mialybyscie 75DD to zrozumialybyscie jaki to bol...
nie kumam ;/
http://www.regularnerysy.pl/top10.aspx anonse erotyczne ale to chyba wina zmiany pory roku
mam tak strasznie spowolniona przemiane materii i mimo tego chudne,w ogole nie cwicząc,zreszta prowadze siedzacy tryb zycia i dzisisj 4 tego dnia mam ponad 3 kg mniej ,nie wspominajac o luzniejszych ubraniach,jakby szczuplejszym brzuchu Czy nadal pracuje tam Pani Monika czy są tam teraz inne fryzjerki? Ogólnie to już chyba ponad 2 tygodnie Na zachodzie ludzie są poubierani barwnie jak motyle a u nas same brązy i szarości, brrrr... ;P Ale tak na powaznie, to ja sie z nim zgadzam, zwlaszcza w takiej sytuacji jak nasze, gdzie jedna polowka pochodzi z innego kraju. ogloszenia towarzyskie
żałuje bardzo że wcześniej nie poszłam do specjalisty który by ocenił mój stan. Aksamitna z tego co wiem to nie trzeba zabierać nic dla Maluszka. Cześć dziewczyny Hmm ja praktycznie nie mamstrasznego problemu... Musze przyznac, że ceny dużo tansze niż w warszawie a uslugi na bardzo wysokim poziomie. Kazdy naród ma cos na sumieniu, ale trzeba wyciagac z tego wnioski.... ramiona 250-300 Muzyczne- ćwiczenia pamięci poprzez naukę piosenek dla najmłodszych
W dzisiejszym \Dzienniku\ znalazłam oświadczenie firmy Szi-bo,ze jest jedynym importerem Li-da i Meizitang i że one są oryginALNE I MAJą POZYTYWNA OPINIE pOLSKIEGO cENTRUM bADAń I cERTYFIKACJI s.a.
Witaj Ashkymm.
Ale głupia byłam!
Miałam tki gorszy dzien , chcialam cos zmienic w swoim wygladzie poszlam do sklepu po jakas farbe na \na poprwae humoru\
Wieloletnie doświadczenie w wykonywaniu makijaży ślubnych zaowocowało powiększającym się gronem usatysfakcjonowanych klientek
Czasem przesadzam ze śmiałością.
C\zy jest ktoś jak ja, kto skończył uniwersytet a mimo to chce się zająć rzemiosłem?
Przed Bożym Narodzeniem byłam u fryzjera. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 07:06 Temat postu: |
|
|
|
|