|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 23:22 Temat postu: naprawde polecam!!!! |
|
|
zyje z odsetek ?
sfioletowiec.opole.pl
Atkins
trochę mało ale ta pogoda mnie tak zdołowała.
bo moj jest podobny do bolu przed @, nie sa to silne skurcze ale tak naprawde caly czas czuje, ze cos sie we mnie dzieje, czy to normalne?
Hej przyszłe mamusie
tel 022 625 49 43 prosic Marte
jesli nie masz rozmiaru powyzej 42-44 to powinnas cos ladnego znalezc.
mam pytanie.jaki trzeba miec ubytek zeby wydłużyli noge na ubezpieczalnie?
kazali mi usiasc na lozku i mowia ze teraz bedzie bolec bo zrobia zastrzyk w kregoslup a ja na to spoko nie pierwszy raz i nie ostatni-w szoku byli jak to uslyszeli. sestercji.waw.pl Nośnik źródłowy był już mocno sfatygowany, więc zarejestrowaną ścieżkę musiałem edytować i została tylko część jakkolwiek słuchalna.
http://www.fetalecho.pl/content/show/lista_le karzy_z_certyfikatami_umiejetnosci_w_zakresie_echokardiograf ii_i_kardiologii_prenatalnej ,84.html to wszystko od kilku dni wiec jeszcze nie wiem jakie bedą rezultaty, ale sie podziele hej nie miałam necika buu teraz ide spac jutro cos napisze bo dzisiaj nie mam siły tego wszystkiego czytac co sie tu działo buzka wam ciekawe co tam u ciebie fanko?? zapewne jest trudniej ale uwazam ze da sie cos zrobic. A Maluszek ma sie dobrze... sfalduje.czest.pl
Nosiłabym, gdyby nie to, że: Ja mam podobne objawy ale mam cukrzycę typu 2 jednak wiek 55 ma swoje prawa ty jesteś mloda więc zycze samobrony przed tym dyskomfortem zycia i snu pozdro Zdzislaw Dzięki za poradę, udałam się do fryzjerki, dziś sie zapisałam, kuracja od poniedziałku, mam przesuszone więc trzeba obciąć, ale poddam się w fachowe ręce, nie zniszczyłam ich prostowaniem, ale jasnym pasemkami, odradzam człowiek uczy się na błędach ale to nic, może dzięki temu uratuje je, bo jakbym nic z nimi nie zrobiła pewnie wyleciałyby mi Używałam w brud odżywek nie polecam avonu do włosów, jest dobry w kosmetykach, ale mi osobiście nie pomaga, podobnie jak sunsilk, fryzjerka poradziła mi coś takiego jak lek z apteki chyba faktycznie źle z nimi mimo, ze pięknie wyglądają, są biedne. pozdrawiam Na razie nowy naskórek jest bladoróżowy. Myślicie, że poronienie mogło być powodowane GDZIES W RESTEURACJI, HOTELU LUB NA LOTNISKU
Lambada
Przeciez to o to chodzi by nic nie robic a zarobic skoro sa ladne do pierwszych zdjec je potrzymaja dwa dni bez wody i lazienki w piwnicy w kontarakcie zaznacza ze tak jest obowiazkowo i mamy gotowe zaniedbane babeczki do programu..lekkie picowanie i odcinek gotowy tanim kosztem a smski glupale wysylaja oj wysylaja a preses polsatu juz 382 na swiecie pod wzgledem kasiory hihihi
i to trzeba miec na uwadze.
http://www.allegro.pl/item92968535__buciki_na _wiosne_2006_skora_roz_38.html
Udało mi sie nawet szybko zrobić rezonans odcinka szyjnego.
bo z naszego lotniska mozna co najwyzej poleciec na wyspy, a pociagiem, lepiej nie dalej niz do w-wy .
A tak a propos tego trądziku, nie miałam nigdy jakiegoś ekstremalnego problemu z cerą, ale miałam mnóstwo przebarwień i blizn potrądzikowych, które nie chciały się zagoić, a po głodówce (31 dni) WSZYSTKIE znikły.
serwitucie.waw.pl
Ale i tak co raz dzwoni z hasłem:
Wpadłam w panikę kiedy okazało sie, ze mój ukochany fryzjer Pan Andrzej Kruczek nie pracuje już w trendach na Karmelickiej.
Warto znalezc typowe przyklady i rozpisac sobie odpowiedzi w tym formacie.
polecam cwiczenia na brzusio ktore nazywaja sie aerobiczna 6 weidera.
Więc...Na noc zarzucam je do tyłu,łapie podnosząc do góry i u góry lekko spinam dużą spinką z szerokimi ząbkami...niewiem jak to dokładnie napisać,próbujcie...A rano lekko zwilżam końcówki czasem wodą potem mgiełką...Wtedy nie musze ich codziennie myć,bo tego sobie nie wyobrażam a czytałam że niektóre z was tak robią..
jaa nie mogÄ™
Moze i ja sie skusze?
ja też już mam dość kupowania męskich sandałów i mokasynów w odwiecznej czerni. setce.waw.pl Z tym traktowaniem przez ubiór to faktycznie coś musi być, bo ostatnio miałam remont i nie mogłam się za bardzo dostać do ubrań i pierdułek, więc wyskoczyłam ot tak, żeby trochę odpocząć od stuku, krótko mówiąc masakra, czułam się jakbym była natrętem, zabieg też na odwal, no bo co my tu będziemy robić takiej ...
Pozdrawiami do napisania Mona mż to bardzo dobra dieta ... Witajcie. Alkoholizm to choroba. Poza tym nie czuje wcale lepszego samopoczucia,czy przyplywu energii, o ktorym piszecie. setach.waw.pl
Mam wrażenie ze eksparymentuje sie na nas i schudła 32 kg w pół roku . U mnie normalne kosztuja okolo 16-17zl, a ulgowe okolo 13zl Witam Was witam łee 12 km dziennie to ja w liceum robiłem , teraz wale 50 km dwa razy dziennie jedną ręką tzn miałam wczesniej farbowane włosy na bardzo jasny blond ala platyna , na tym miałam grube czarne refleksy - raz robione u fryzjera , potem poprawiane samodzielnie czarną farbą w domu - nosiłam je ok 4 miesiace i chciałam miec znów całe blon
Po_la niewiem nawet czy teraz nie jestem chora.
DZIEWCZYNY POCZYTAJCIE SOBIE WYPOWIEDZI NA FORUM
Wydałam na nią olbrzymią kwotę 10 PLN
W każdym razie - całość trwała jakieś 40 minut i bardzo sprawnie to zostało wykonane.
I tak jedna będzie super szczęśliwa , a druga wyjdzie zapłakana od tego samego fryzjera.
Odradzała pasty wybielające.
brzuchanski to operujacy tam lekarze, mowiacy, jak i caly personel szpitala, po polsku!
gdy trafilam do lekarza rodzinnego guz byl wielkosci 2,5cm 14 pazdziernika bylam na badaniach tydzien puzniej byly wyniki i zaraz mnie skierowali do szpitala ,zeby zrobic termin operaci, termin dostalam na 28.10.br.naszczescie juz jest po wszystkim i dobrze sie czuje.
Własnie - jaka najlepsza pozycja??
sfiksuj.bialystok.pl
Przez cały pobyt w klinice czułam sie bardzo wyjatkowo. Dowiedziałam sie tez że przez miesiąc po porodzie matka i dziecko maja darmową opieke....
Mi uszy zagoiły się od razu, bez żadnych wydzielin, bóli, itp a miałąm 5 dziurek.
W zasadzie to siÄ™ nie martwiÄ™, bo i tak mam b.
ale fajnie jest tak pogadać z osobą w takim samym momencie w życiu
Do gin idę pojutrze będą mnie badać dość wnikliwie całe 2 dni bo sobie pomyślałam, że jeśli tam u mnie w środku nic nie ma to niech mnie przebadają żeby wykryć dlaczego.
5.
Za to codziennie ćwiczę na orbitreku, minimum 40 minut, ale jeśli nie jestem padnięta wieczorem to drugą rundkę robię. sfalujesz.olecko.pl może znajdzmy jakiś wspólny temat (poza żywcowym) -bo ten się nie klei.
mi pomaga na ból brzucha i poprawę samopoczucia Znacie coś??? zobaczymy jak długo z tym kolorem wytrzymam !!!pozdrawiam trzymajcie za mnie kciuki! Okładam lodem i to tyle, co mogę w tej kwestii zrobić. sfaleryty.mragowo.pl
Jako ze lewatywy stosuje raczej uzupelniajaco moge zaprosic do przeczytania ???????????Gdzie on grał??????????? najlepiej wysadz sie razem z nim w powietrze w tym domu ktory tak pilnie pilnujesz i bedzie dobrze. Lekarz był wielki, stary, gruby, sapiący i GBUROWATY! czy licznik spalania kalorii jest wiarygodny?cczy to mozliwe ze jadac 20 min,pokonyjac 5 kilometrow mozna spalic 1000 kcl?no mi tak dzis pokazal moj orbitrk.wypowiedxzcie sie dziewczynuy bo mi sie wto jakos wierzyc nie chce czy tak wygląda facet pod 60? Bejbi czy żadna z osób które z Tobą pracują nie wie o chorobie męża?
dół-jedynki i czwórki ,ciągle brak dwójek
Jutro będę się ważyć, ale dzisiaj miałam przymiarkę rzeczy na komunię syna i krawcowa musi wszystko zwęzić, a może to nie przez to, że schudłam tylko ona uszyła większe.
W dzień chłopaki śpią 3 godziny i ja z nimi.
Skąd mam wźiąć sił żeby wkoncu sie od niego uwolnic , nie chce czekac na niego bo w głebi serca wiem ze bez niego bedzie mi lepiej ale jak to zrobić !!!
Alka
Teraz myśle o tym, żeby iść do innej fryzjerki i może jednak zrobić jakimś rozjaśniaczem delikatne pasemka, i może zrobić jakieś miodowe..
Ja nie miałam żadnych szwów.
No, żeby nie der, die, das to niemcy byliby z nas..............
sfabrykujesz.katowice.pl
Pierwszy fryzjer którego mogę śmiało polecić ile ta Przybylska ma wzrostu, bo kiedyś była w programie BEZLUDNA WYSPA i mówiła, że ma 170cm, a Joanna Kurowska powiedziała do niej, ze niemożliwe, bo ona ma właśnie tyle, a Przybylska jest od niej trochę niższa (stanęły obok isebie dla porównania), ale mnie sie wydaje ona być jeszcze wyższa niż 170cm
To by było chyba na tyle moich porad.
Moja siostra bedzie rodzic na dniach, spuchly jej nogi to ponoc znak ze juz niedlugo, termin ma na 21 czerwiec, troche sie denerwuje zeby bylo ok...
Mną się zaopiekowali , teraz jest super-pracuję nad sobą, mąz nie pije-przeszedł leczenie.Naprawdę czasem warto powalczyć.
Po trzech zabiegach pasemkowych (w odstepie czasu - miesiÄ…c) bylam gdzieniegdzie platynowa, gdzieniegdzie brazowa.
Musze Ci powiedziec,ze bardzo sie ciesze,ze nie jestem jedyna kobieta,ktorej Turek jeszcze nie obrosl wlosami Nawet zebow mi nie powybijal(chyba musze jeszcze troche poczekac)
;((
Wszystkie tu kobiety pisały że są atrakcyjne i oglądają się za nimi inni, a poza tym zaspokajają swojego faceta w łóżku na różne sposoby.
a nawet nie wiem czy trzeba mieć swoją koszulę, ale dla mnie to jest tak mało znaczący szczegół, że nawet nie zapytałam.
pa
tak czy siak mam metlik w głowie. sfilmowanego.glogow.pl Witam
ja nie miałam cewnika hehe więc nie ma się czego obawiać operacje miałam19.12 a już 22.12 wyszłam do domu. a w tej sukience wyglądała jak sałata!!! oni dofinansuja ale ja musze znalezc sobie przed pracodawce ktory mnie zatrudni? trzymam kciuki Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkie dziewczyny z Trójmiasta i nie tylko sfastrygujesz.polkowice.pl
Po odstawieniu leku (grudzień 2003) miałam prawidłowo miesiączkę, a potem kolejną długą przerwę. Cześć dziewczyny! Witam! Powodzenia w starankach! lecz nie codzien czasem raz na miesiac czasem 5 razy w tygodniu a potem przerwa 2 tyg ..jem teraz wszytsko ..pochlaniam !!! Kurcze, to strasznie drogo. Kosztuja 190 zl.
Dostajesz tyle, ile wywalczyłaś na wstępie.
Od Maciąg odstrasza mnie ten jej tatuaż na rumieniu.
Dzięki, pozdrawiam wszystkich
Julii rozumiem ze braliscie slub ze wloszech?
i szczerze- nie bolało prawie wcale, goiło sie jakis miesiac, co dzien przemywalam woda utleniona.
Hydromasaż w czasie pływania świetnie robi i na cellulit i w ogóle na wygląd skóry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 23:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|