|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 22:01 Temat postu: i z przekrzywioną dziurką ? |
|
|
Dzieki dziewczyny .
sferoidalny.wegrow.pl
mnie tak bolal brzuch ze myslalam ze normalnie jak przed @ mega straszna. w nocy przed operacją czytałam sobie biblie, w mojej klinice przy każdym łozku jest biblia..
Nie wiem o co tam chodzilo, ale popytaj innych lekarzy bo różne teorie, jedni od razu wycinają a drudzy nie.Tak jak z migdałkami, syn juz miał mieć wyciete w 5 roku zycie, ale ja sie nie zgodzilam, a dzis po 6 latach słysze , jak to dobrze ze nie wycięli mu
Zabieg zamierzam powtarzac bo efekt jest rewelacyjny
To inna kultura.
Mój naturalny kolor to ciemny blond-wrecz brąz.
Czcionka wylada niezle tez mam kupiony w podobnej cenie i jestem zadowolna bardzo
Tam mieszkam, nie chce mi sie jechac do centrum, nie mam zreszta czasu.
Litwa - 163 pkt.
ja juz od roku mieszkam w weronie.Czy jest ktos z WERONY lub okolic?
Codziennie należy zjeść przynajmniej jedno jabłko.
dziś 29 dzień, spoko są te ćwiczonka, im więcej robię tym bardziej sie w to wkręcam. sflaczali.ostrowiec.pl Jedynie w basenie mogłam odpocząc i pochodzić sobie sama..
I czuję zwiększoną termogenezę - więcej mam siły Tak mnie gryzie jedna sprawa Otoz zastanawiam sie,jak to jes podczas przeprawy na lotnisku.Wiem,ze przy sobie mozna miec podrecza torbe,a reszte bagazy w luku bagazowym,ale czy wszystkie bagaze przechodza przez bramke pod kątem posiadania niebezpiecznych przedmiotow?Niedlugo lece do UK,chcialabym zabrac wlasne sztućce,nozyczki,przybory typowo kobiece: Musialam sie klaniac moim mlodszym od siebie szefom, bo nie wierzyli. Co wy dziewczyny macie za manie by mieć wszystko co dobre za darmo !! Ja mysle jednak, ze ta domowa lewatywa nie oczyszcza tak dobrze jak ta w gabinecie.. sfanatyzuje.opole.pl
==== a może piosenka o ktora pytasz spiewa Cindy lauper. Wydaje mi się, że główny problem tkwi w psychice. Uwielbiam te klimaty Gorąco polecam. -naprawiane (1tips) - 5zł I w ten sposób powstają torbiele, czyli najczęściej są to cysty, guzki wypełnione płynem. ale wynik byl taki ze polowa odpadla juz przy pisemnym
Jezu, to znowu sie stalo zakochalem sie az mnie cos zabolalo...
Jak myslisz nic się nie stanie jak wypiję rano kawę?
Sama poznałam Turka i zastanawiam sie nad znajomością z nim.
hhmm a wiecie co..powiem wam kilka rzeczy
Przebojowa baba ale jak mnie podejść emocjonalnie- rozsypuję się.
ja mam pytanie w sprawie tego COLOR OUT FIR.
AAugu ja też miałam spóźniającą sie miesiączke i po 8 dniach spóźnienia zrobiłam test i był negatywny, odczekałam tydzień i poszłam do ginekolożki która w ogóle mnie wyśmiała (wredne babsko) że za wcześnie przychodze.
Uważam ,że przyjaźnić można się z różnymi osobami, grunt żeby czuć się dobrze w swoim towarzystwie.
W tradycyjnych warunkach,może nie zawsze ale czesto sie zdarza ze pacjentka
seryjnosci.waw.pl
ogradzam!!
no dobra, a jak walnę do tego buty czarne z białymi paseczkami?
CC Catch
Starałam się skupić na oddechu, nadążać za powietrzem.
Dziewczyny które zaczynają KONIECZNIE POCZYTAĆ!!!!
co w moim przypadku jest bardzo dziwne śpie po 10-12 godzin a i tak
Ja tak patrze sobie i widze ze jakies nogi mi przed oczami lataja i pytam czy ktos tam jeszcze lezy na lozku ze mna
piszcie w jakicjh skepach sie ubieracie,
Będzie najpierw w domu, gdzie mamy kilka zabaw i striptizera.
Pozwolicie, że do Was dołączę?
2:
noc taka sobie bo się ciagle budziłam jak po jakimś koszmarze ,ale za to nad ranem padłam (switało za oknem )ze spałam do 9.00 ,sampopczucie ok ,u mnie tez pogoda smętna chmury ,wiatr ,itd .....a chciałam dziś na spacer serwowali.waw.pl Buziaki
Skąd jestes? Jest nawet taka steona dotyczącza kościelnych rozwodów. @ladniorek - hmm, no Twoje po pierwsze to ewidentnie psychika, po drugie - też psychika - skoro tak reagujesz na normalne żywienie to musiałaś mocno sobie coś wmówić, ale rozumiem, że to nie chodzi tylko o uspokojenie po zwróceniu, ale także (o ile to nie jest kwestia najważniejsza) o szczupłą sylwetkę? wkurzylam sie i polozylam sobie farbe z rozjasniaczem z garniera i wlosy byly o jakies 3 tony jasnbiejsze a wlosy w ogole sie nie znisczyly, wiec jak widac, w polsce tez jest wszystko mozliwe no tak sobie czytam i sie robie w gacie ;/;/;/ ;( bo jutro raniutko za 10 godzin mam zabieg ;/ przez te forum to sie bardziej boje, nie wiedzialem ze astrzyk bedzie bolał i bedzie uczucie rozpychania palca ;/ jeszcze maja byc szwy ;/ to juz wogule ;/ nigdy nie mialem nic szytego ani tak dalej, zero kontaktu z takimi rzeczami a tu nagle taka gleboka woda jak dla mnie, mialem ochote juz zrezygnowac, ale nie jestem taki, no i ide... sfaleryty.mragowo.pl
mam falowane wlosy! Dziękuję z góry. Ale takową łatwiej schować niż worek To tak nieladnie mowiac Jeszcze jedno chciałam napisać, otóż po życiu z alko mam takie poczucie jakbym niczego się nie bała bo chyba najgorsze już przeżyłam więc cóż jeszcze gorszego może mnie spotkać czy Wy też tak czujecie? Jestem na tlenie camille23@tlen.pl 5.Magdalena Shejbal
Wczoraj zrobił na obiadek...
a ile u szczyta kosztuje usuniecie malego garbka z nosa lub zwezenie platkow nosa ?
kompletnie mi się nie podoba.
smalczyk
Od września wyjeżdżam na stałe do kraju szczupłych ludzi i nie chce być postrzegana jak wieloryb.
Ale najgorsza w tym towarzystwie jest Jablczyńska.Przypomina najgorsze momenty z burzliwej kariery,mijającej już na szcęscie - k.Paschalskiej.
mierzysz temperature termometrem czy tak na oko ?
Chce sie pozbyc tego guzka, mam z prawej strony.
Hmm ale jakoś nie wierze kosmetyczką w sprawach leczenia i raczej wybiore wypróbowanego chirurga.
piecze mnie okropnie i swedzi.chyba,ze dostalam jakie zapalenie bo ostatnio kapalam sie w zalewie moze to od tego?myslisz ze clotrimazolum pomoze?
serwowaniu.waw.pl
więcej optymizmu, uporania się z samym sobą, wiary w siebie i wszystkiego naj, naj, naj, a przede wszystkim pokonania B. Ja pajakow nie znosze!
O kurcze to rzeczywiście nieciekawie, odwiedzić ze swoją narzeczoną , hmmmm no wiecie coooo Chyba jednak odwiedziny nie odbyły się!!!!!Co miałaś na myśli pisząc byliśmy ze sobą ?????
na dzien dzisiejszy potrafie wytrzymac moze 3 godzinki bez, siedzac z nogą w dól..
wpadek????????????????????????????????????????????
podzielmy sie info.
Witam , podczytuje Was
Zreszta nie ma ich na liscie diety wprowadzajacej. serwujacymi.waw.pl Też drętwieje mi lewa ręka, ale nie jest to zwykłe drętwienie.
Niżej to boję się zejść. h88uj8[u[8 Chociaż jak kiedyś miałam tylko jedno dziecko to popołudniami na zmiany było pełno w naszych mieszkaniach, z sąsiadkami sobie podrzucałyśmy i było fajnie DoraDa ale jaja ja też chodzę do MezoSkinu, jak tam trafiłaś? nagle mamie zrobiło się bardzo niedobrze. sflaczali.ostrowiec.pl
Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. od tamtej pory nic, nie chcialam przechodzic znow tego samego.ale zycie kreci sie dalej no i czas pomyslec o dzidziusiu , tym bardziej ze mam juz 33 lata,problem w tym iz znow wrocil strach. Trzeba wówczas wypijać co najmniej dwa litry wody mineralnej niegazowanej lub źródlanej, co pomaga usunąć / organizmu składniki toksyczne. ad.1 Nie powinno sie uzywac zadnych kremow na glodowce.Skora powinna oddychac i miec swobodna mozliwosc usuwania toksyn.Jesli wiazesz glodowke z opaniem w tym czasie to z czegos najlepiej byloby zrezygnowac ,albo z opalania albo z glodowki.Jesli musisz sie opalic to zrob glodowke pozniej. jak to poznać czy będa rosnac po danych tabletkach czy nie? ja juz przygotowawczy mam za soba jestem w 4 dniu glodowki i czuje sie swietnie, zbladlam troszke (ale do tego przylozyla sie tez szkola) i najgorsze co napewno zauwazysz to ataki cholernego zimna, w domku najlepiej wypic herbate z malin a w szkole stety musze grzac sie o kolege Ja jak widzę pająka cienkonogiego,to biorę łapkę w chusteczkę, biorę go za nogę i wyprowadzam na dwór.
Jest niestety na recepte ale dziala super juz po jednym dniu psikania (wtedy uzylem go 3 razy) bylo mozliwe cwiczenie na rehabilitacji i chodzenie .
Sam Brown
PRZECIEŻ CZARNE WŁOSY SĄ PIĘKNE!!!
a właśnie znacie jakies sposoby na to żeby grzywka nie skrecasła sie nie wilgoci??
Boże ludzie cudów nie ma!!!
ale to ogólniki.
hej,
o własnie-1 kolor nie?
BROMY:
to wcale nie jest smieszne
sesji.waw.pl
Odsprzedam w dobrej cenie ulanasachoszko@onet.eu Fe!
Sama praca położnej też jest bardzo ciężka ale satysfakcjonująca, zarobki jak dla młodej osoby po studiach są naprawdę dobre ( w przyszłości to w zależności od osoby , - Ja bardzo lubię swoją pracę.
Podpytała jaką zazwyczaj szminką się maluję.
mogę się założyć, że w/g przelicznika BMI ma niedowagę
ja mam zwykle jeden taki włosek czy dwa to pęsetą to załatwiam podczas kąpieli.
Atkins
tez zalezy od organizmu.
Wyglądają jak blizny po poparzeniu.
Aga serwowalas.waw.pl Misha, czyli miałaś (jak i ja) tzw.
zapomniałam, wysiadasz na przystanku koło szpitala na wełnowcu i to jest w klatce schodowej w bloku 10-cio piętrowym Józefowska 118 ale przeciez podobno mozna miec nawet 3 miesiaczki w trakcie kiedy jest sie w ciazy??? jeśli chodzi o zabytki, to chyba wiem wszystko co mozliwe - pasjonowałam się tym kiedyś, liceum francuskie i te sprawy... Skorzystałam też z usług Pani Moniki z Giszowca tak bardzo tu polecanej i ogólnie jest to mały zakład w bloku co na wstępie mnie zniesmaczyło, ale Pani Monika jest bardzo miłą fryzjerką taką fryzjerką-kumpelą. Poza tym wyglada nieproporcjonalnie - tulow jest niezgrabny, szczegolnie przez ten brak wciecia w talii. sesin.waw.pl
To az irytujace. choc i tak nie polecam tipsow ale bede musiala zrobic bo swoich zapuscic nie potrafie Szczupła jest i tyczkowata. Niestety takie czasy teraz pracę maja tylko profesjonalni fryzjerzy. ja myślę, że oby dwie są fajne. Mam 34 lata i jestem zdrowym mężczyzną. wiesz ze nawet nie wiem dlaczego noga przestala mi rosnac ale juz zacolem kulec 3 lata temu ale to ja olalem i teraz bardzo tego zaluje bo mogelem odrazu cos zrobic jestem teraz w madrycie ale w lipcu wracam do polski nie wiem na ile ale w jakim czasie mogl zrobic sobie cos z ta noga zeby bylo oki pozdrawiam
Mlodsi o 10 i wiecej lat, bez skalpela.
niech zgadne masz tez pewnie tzw.
juz od tej numeracji zaczyna brakowac butow, choc domyslam sie ze numerow od 42 w gore jest tyle, co na lekarstwo.
Jednak trzeba pamiętać o tym, żeby sprawdzać wydzieline.
a gdy przyszło do zapłaty
Czesc Dziewczynye!!!
idzcie tam fajna atmosfera i fajnie robia zabiegi ja robilam frencha ale fajne maja zabiegi na twarz i spoko ceny
Jutro idę po spray na pająki i chyba wypsikam nim centymetr po centymetrze pokoju . |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 22:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|