|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 03:02 Temat postu: upup |
|
|
Oj, szczesciary - znam takie i kasy na podobne zabiegi by nawet nie mialy. anonse erotyczne Ja ostatnio moczem wyleczylam okropne skaleczenie pod paznokciem, 2 noce nie moglam spac, bo pulsowalo, wtedy wzielam wacik z moczem owinelam wkolo palca, zakleilam plastrem i zasnelam po 10 minutach jak dziecko.Od poprzedniej glodowki przecieram twarz moczem, pare osob juz sie mnie pytalo, w tym moja mama, jakiego kremu i podkladu uzywam, bo taka mam piekna cere. Jak wiadomo zęby trzeba myć od momentu wyrżnięcia pierwszego ząbka, a pytanie:
Napisz mi w jakim regionie Polski mieszkasz.
ktos ma doswiadczenie w tym temacie??
Chodze teraz tylko do niej a zaliczylam juz mnostwo innych salonow.
Pertacha całe szczęście obyło się bez rewelacji.
error
Ja jestem uzależniony od byłej firmy
przykładam na noc liść aloesu przecięty na pół i zabezpieczam czystym gazikiem, a w dzień smaruję maścią Tribiotki (1 saszetka kosztuje ok.
moze i to nie bylo madre ale ĹĽyjÄ™ seks oferty Kasiu, super!
ooo tak w gĹ‚Ăłwnym ĹĽywcu ponoć sÄ… super warunki tylko trady sa traktowane jak podlotki..to juz zdÄ…ĹĽyĹ‚am zauwaĹĽyć... Aha i jeszcze jedno.rano jak byĹ‚am wzglednie ĹĽwawa popisaĹ‚am trochÄ™ (pod różnymi nickami) do tych niby lekarzy lub specjalistĂłw,ktĂłrzy wypowiadajÄ… siÄ™ na forum o m/l.i mam dziwne przeczucie,ĹĽe do tych profesji to im bardzo daleko.ĹĽaden z nich nie odpowiedziaĹ‚ wĹ‚asciwie na moje podpuszczone pytania.zbyli mnie jakimiĹ› kretyĹ„skimi odpowiedziami. no ja teraz zaczęłam drugi rok.. gdzie co jak? Bez tego ani rusz!!! seks ogłoszenia
sprawdz sama i miej swoje wlasne zdanie,nie wiem kto uwaza,ze nie jest to dobra metoda ? Ale jest dobra wiadomość i to mnie pociesza,moja siostra oświadczyła ,że po 2 latach i 3 miesiącach jest w ciąży,czyli ja jestem następna w kolejce Ps. W sumie w akademii czułam sie jakbyum juz pracowała w zawodzie, bardzo duzo praktycznych zajec i ogrom wiedzy teoretycznej, polecam wszystkim niezdecydowanym to aż boję się pomyśleć ile ja bym zapłaciła za duże pełne wary. Podobno od poczatku bardzo mu sie spodobalam. A jak nie będą mieli miejsc to i 50 wizyt nie pomoże.
surowka z owocow,zupa jarzynowa z kasza,kasza z jarzynami( dwie,trzy jarzyny)+ogorek kiszony lub makaron razowy z jarzynami
nigdy juĹĽ tam nie pojdÄ™.
Regine pochwal sie nam ile schudłaś?????
nad jeziorkiem!
trafilam do dobrego dermatologa i pomogl mi sie pozbyc tego z twarzy.
Nie miałam nawet czasu zajrzeć na forum a tu proszę 10 dni minęło
hej martyszia
Kolejny ketanol i telefon do roboty ĹĽe nie przyjdÄ™. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 03:02 Temat postu: |
|
|