Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

upup

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 26, 2014 03:02    Temat postu: upup Odpowiedz z cytatem

Oj, szczesciary - znam takie i kasy na podobne zabiegi by nawet nie mialy. anonse erotyczne Ja ostatnio moczem wyleczylam okropne skaleczenie pod paznokciem, 2 noce nie moglam spac, bo pulsowalo, wtedy wzielam wacik z moczem owinelam wkolo palca, zakleilam plastrem i zasnelam po 10 minutach jak dziecko.Od poprzedniej glodowki przecieram twarz moczem, pare osob juz sie mnie pytalo, w tym moja mama, jakiego kremu i podkladu uzywam, bo taka mam piekna cere. Jak wiadomo zęby trzeba myć od momentu wyrżnięcia pierwszego ząbka, a pytanie:
Napisz mi w jakim regionie Polski mieszkasz.
ktos ma doswiadczenie w tym temacie??
Chodze teraz tylko do niej a zaliczylam juz mnostwo innych salonow.
Pertacha całe szczęście obyło się bez rewelacji.
error
Ja jestem uzależniony od byłej firmy
przykładam na noc liść aloesu przecięty na pół i zabezpieczam czystym gazikiem, a w dzień smaruję maścią Tribiotki (1 saszetka kosztuje ok.

moze i to nie bylo madre ale ĹĽyjÄ™ seks oferty Kasiu, super!

ooo tak w gĹ‚Ăłwnym ĹĽywcu ponoć sÄ… super warunki tylko trady sa traktowane jak podlotki..to juz zdÄ…ĹĽyĹ‚am zauwaĹĽyć... Aha i jeszcze jedno.rano jak byĹ‚am wzglednie ĹĽwawa popisaĹ‚am trochÄ™ (pod różnymi nickami) do tych niby lekarzy lub specjalistĂłw,ktĂłrzy wypowiadajÄ… siÄ™ na forum o m/l.i mam dziwne przeczucie,ĹĽe do tych profesji to im bardzo daleko.ĹĽaden z nich nie odpowiedziaĹ‚ wĹ‚asciwie na moje podpuszczone pytania.zbyli mnie jakimiĹ› kretyĹ„skimi odpowiedziami. no ja teraz zaczęłam drugi rok.. gdzie co jak? Bez tego ani rusz!!! seks ogłoszenia
sprawdz sama i miej swoje wlasne zdanie,nie wiem kto uwaza,ze nie jest to dobra metoda ? Ale jest dobra wiadomość i to mnie pociesza,moja siostra oświadczyła ,że po 2 latach i 3 miesiącach jest w ciąży,czyli ja jestem następna w kolejce Ps. W sumie w akademii czułam sie jakbyum juz pracowała w zawodzie, bardzo duzo praktycznych zajec i ogrom wiedzy teoretycznej, polecam wszystkim niezdecydowanym to aż boję się pomyśleć ile ja bym zapłaciła za duże pełne wary. Podobno od poczatku bardzo mu sie spodobalam. A jak nie będą mieli miejsc to i 50 wizyt nie pomoże.
surowka z owocow,zupa jarzynowa z kasza,kasza z jarzynami( dwie,trzy jarzyny)+ogorek kiszony lub makaron razowy z jarzynami
nigdy juĹĽ tam nie pojdÄ™.
Regine pochwal sie nam ile schudłaś?????
nad jeziorkiem!
trafilam do dobrego dermatologa i pomogl mi sie pozbyc tego z twarzy.
Nie miałam nawet czasu zajrzeć na forum a tu proszę 10 dni minęło
hej martyszia
Kolejny ketanol i telefon do roboty ĹĽe nie przyjdÄ™.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 03:02    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: