Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Czytałam \Tango z motylem\ jeszcze na szpitalnym łóżku,

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 26, 2014 00:31    Temat postu: CzytaĹ‚am \Tango z motylem\ jeszcze na szpitalnym łóżku, Odpowiedz z cytatem

W każdym razie zmniejszyć działania niepoządane ze strony układu pokarmowego pomagało mi Enterol i Espumisan sex anonse mialam racje
a kto to w ogole jest?
wszystko wskazywalo na to ze ktos pomylil badania i ze to stara tokso, ale z uwagi na to ze njei byly do konca jasne wyniki nawet specjalista rozkladal rece i profilaktycznie kazal do konca ciazy brac antybiotyk...
Biedrona, co Ty gadasz?!
Ja teĹĽ biorÄ™ tzn.
W samej Warszawie jest ich co najmniej kilka.
My, pojedynczy, samotni bez przyczyny, jesteśmy przecież wszędzie
Ja bylam w Polsce..

Ale ile w tym prawdy to nie wiem. portal społecznościowy reszta to poprostu pracuje bo musi .

Tez przez przypadek weszlem na te strone i jak tak czytam te wasze wypowiedzi to widze ze nie jestem z tym problemem bo uwazam ,ze to jest problem, nie jestem sam.Czy nie uwazacie ze jakos sie nazywa i ze powinien ktos sie tym zajac A co do casalinga Dzień 4 jakby ktos chcial poczytac wiecej to posiada strone bodajze tomaszpietrzyk.eu ale przypomnij sobie tez dobre chwile... sex anonse
A nasi Polacy tacy brzydcy A Turcy sa przystojni wiec co zrobic? Marcin Prokop - coreczka Zosia Moze jak znajdziesz wolną chwilke to coś napiszesz ? jojo Nie biora dla przyjemności. słyszałam uwagi żeby jechać w ciemno wynająć pokój i szukać w ciemno... ..jest pewna Różnica...w małżeństwie ..to ONI a nie ona ICH....
I sił więcej.
Nikt z własej woli tego na tylek nie założy!
A pierwsza to byl klimat, akcja, Patrick Swayze i w ogole.
no niestety, nie jesteĹ› obiektywna
ja dzis rano zrobilam test,bo @ spozniala sie 4 dni no i okazalo sie ze .........jestem w ciazy!!!jestem bardzo szczesliwa!!!z objawow mam tylko powiekszone i bolesne piersi oraz czeste sikanie.to tyle zauwazylam,poniewaz w tym cyklu odpuscilam sobie totalnie ,nie myslalam o tym zeby zajsc w ciaze,(poprzedni cykl taki byl,wszystko wyliczone,potem obserwacje a potem jak sie okazuje wmawianie sobie objawow a i tak nic z tego nie wyszlo)no i stal sie cud.
Jeśli chodzi o Zamenhofa, polecam również dra Lipskiego, rzeczowy i z poczuciem humoru, to fakt, i młody.
W bardzo krytycznych sytuacjach raz na 12 godzin ale nie dluzej niz 2-3 dni bo bardzo szybko uzaleznia a w dodatku w koncu przestanie dzialac.
Regularnie ćwiczę, moja skóra jest jędrna, ale niestety mam tendencję do cellulitu i czegokolwiek bym nie robiła to i tak ciągle szpecił mi uda i pośladki :/ Kiedyś na yt oglądałam wywiad z Ewą Chodakowską i ona polecała na ujędrnienie zabieg ReAction.
Czasem tylko pogłaszczą.
Pozdrawiam goraco!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 00:31    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: