|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 06:40 Temat postu: Ja proponowaĹ‚abym Ci PaniÄ… MonikÄ™ z Cleopatry na weĹ‚nowc |
|
|
umarlemu kadzidlo. seks ogłoszenia Br=ardzo sie tego baĹ‚am i potem trzeba troche czekac aĹĽ odroĹ›nie a i tak potem wrasta.
Endi co u Ciebie?
Czerwona herbata, kawa naczczo i inne domowe sprawy.
Dodatkowo wykrył u mnie nadżerkę, co też mnie nigdy nie dotyczyło.
Witam,
przeciętna talia to 60 - kilka cm, a nie ponad 70
Ale nie widzÄ™ juĹĽ sensu.
Ej dziewczyny niedawno bylam u ginekologa pierwszy raz w zyciu... seks oferty masaz banka chinska+aktyw.fiz+zmodyfikowanie diety!
da siÄ™ zjeść to paskudztwo, trzymajcie siÄ™! albo chirurgicznie albo poprzez wlasnie naciaganie ja wiem ze to smieszne ale podobno dziala Syn Soni Bohosiewicz- Teodor i ile mniej wiÄ™cej pĹ‚acisz za obciÄ™cie w tym salonie woman a jezeli jest czas i sily to \walcze\ z moja partnerka ok 3-4 godzin. portal społecznościowy
Pozdrawiam Pozdrawiam co do cwiecznia 5 - tutaj sa pewne kontowersje - bo pytalam o to 4 trenerow i uslyszlam 2 rozne wersje. a pozatym teraz jest u nas modny kolczyk pod jezykiem... Klaudio, Benusiku i inne kochane dziewczyny na pewno nam się uda..... Misia Bela - trafiłeś w dziesiątkę. Misha, operował mnie dr.Kusiński.
Na dzikie mięso - skórkę z cytryny włóżcie do słoika z octem.
FANTAISIE IMPROMPTU- sproboj rowniez tak jak napisala SKRETKA , ale uzywajac do tego pianki do lokow, mysle ze bylby trwalszy efekt.
czy taki żel moza utwardzić tylko pod specjalną lampą do utwardzania paznokci zelowych?
Głodówkę chciałam rozpocząć w niedzielę, ale w piątek wyjeżdżam do koleżanki i nie będę miała możliwości zrobienia lewatywy, a im dłużej będę na warzywka i owocach, to może pierwsze dni głodowania będą łatwiejsze.
a jesli po kilku dniach juz sie naprawde rozwalą , a nie ma czasu na mycie- czeszę je drewnianą szczotka włosy się od niej nie elektryzują
Przeciez nie stosuje glodowki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 06:40 Temat postu: |
|
|
|
|