|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 19:10 Temat postu: MaĹ‚olactwo sms-mi !!! |
|
|
Patricia86 a w jakim mieĹ›cie skĹ‚adaĹ‚ do SÄ…du dokumenty? seks ogłoszenia pozdrawiam
kurrrrde:/
A i jeszcze przypominam że jest zimno na dworze i ubieramy się ciepło i zahaczanie kolczykiem o ubrania powoduje zaczerwienienia nawet przy zagojonych kolczykach.
ale hormonki tez mam w porzÄ…dku.
Generalnie kieruj siÄ™ prostÄ… zasadÄ…:
Nie zauważyłam Twojego nicku, sorry.
Chciałabym sobie zrobić jeszcze kolczyka w nosie, ale sie boję bólu...
czy jak zrobię lewatywę jeden raz z rana i nie będę nic jadła przez cały dzien to czy wieczorem mogę uprawiać seks bez obaw że partner natknie się na jakies nieprzyjemne \resztki\ z odbytu ?
czeka
i potem to szorowanie się z piasku Wrażliwe szyjki dentystka mi zasłaniała żebym nie biegała po suficie
Byłam w Wawie w klinice chirurgicznej ale powiedzieli mi, że nic nie mogą zrobić na tak rozległe blizny.
KASIENKA...dziurka nie powinna ci zarosnać ale sluchaj musizs tego srtupka namoczyc w spirytusie ze by c odszedł sam!! ogloszenia towarzyskie Feeee...
uuu, 1200 to troche duzo... Ile Ty robisz dni? Dowiem siÄ™ raczej co siÄ™ dzieje ze mnÄ… Tak do 44 rozmiaru. Dla mnie najwazniejsze w Atkinsie jest to ze nie mam atakow glodu i jak wstaje rano to nie mam takiego myslowego otepienia ktore zwykle miewaj jak jem duzo wegli... adwokat kraków
IgG- 265, IgM- 0,21. granic\ i dlatego mysle ze nieraz moze warto delikatnie probowac Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka...Ja walcze z przeziebieniem. Tytuł Dżentelmena Roku otrzymuje człowiek, który nie był w stanie znaleźć rymu do słowa zupa. ale sa takie szarawe bardziej nie czarne grube jejku wydam tyle szmalu a moze efektow nie bedzie to mnie przestraszylaś buuu A gdzie ty wykonywalas ten zabieg ?? zobaczymy....
W moim szpitalu wypełnia się szczegółową ankietę dla anestezjologa.Pytania dotyczą wszystkich chorób,operacji,pobytów w szpitalu w ciągu naszego życia.Dane te mogą być bardzo przydatne!U mnie wszystko ok,blizna zagojona,hormony powoli normują się...Olala,jeszcze raz - wszystkiego dobrego!!!
pozdrawiam
wykonuje sie tak;
TRZEBA MIEC JAKAS WIEDZE.
Mieć nadzieje w lepszy świat , przecież wierzysz tak jak ja
Będę miała anatomiczne , mentor 320 cc.
zywa chocby la1rry był z góry to tutaj jesteśmy równi
Trzymam kciuki i staram sie zyc jak mi polecilas, na ile to wyjdzie - zobaczymy.
EURODom oferuje:
No wlasnie sie nie |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 19:10 Temat postu: |
|
|
|