|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 02:54 Temat postu: ela_p99@wp.pl to moj email bardzo dziekuje |
|
|
Bede wpadac tu i czytac. seks ogłoszenia sylikony czy wasze biusty wypchane . cisza?
powtarzac to ze 3 razy
Przed operacją poziom hormonów miałam rewelacyjny i nic nie wiem czy będę musiała brać jakieś hormony bo lekarz mi nic nie powiedział.
Pierwszy raz zrobiło mi się to jak miałam 16 lat i poszłam z tym do chirurga.
Ja krece, ale zeby 7 cm zgubic w miesiac to jednak niesamowite...Tez chce zgubic oponke z brzucha, ale nie wiem juz jak sie jej pozbyc.
Wyleczyli mi ja Triquilarem (nie wiem czy dobrze napisalam).
Nadal czekam na odpowiedź.
Denerwujecie sie jak na zachodzie myla was z rosjanami lub czechami?
Mialam tam operacje brzucha, o czym przeczytasz pod wieloma haslami (\MODEL - MED w Warszawie\, \List do pani M.MODZELEWSKIEJ z MODEL - MED\ itd.)
i pozdrawiam
Jednak dziewczyny to szybciej zaczynają mój syn starszy o rok, ale wydaje mi się że on trzyma raczej z chłopakami, piłka, komputer, koleżanki ma, na dyskoteki chodzi, ale jeszcze nie słyszałam żeby do jednej konkretnie wzdychał.
Ty masz chyba jakies mocno skrzywione widzenie swiata anonse erotyczne mogę bez problemu wsunąć loda 120ml - ok.
tak naprawdę to czułam , ze rodzi sie we mnie nowe życie a działo sie coś niedobregopłakałam jak dziecko ale nie ma co sie rozklejać tylko biegiem do apteki po testy owulacyjne... Musielismy sie ukrywac( zreszta jak chyba wszyscy bedacy w takich zwiazkach).Ale to bylo fajne, chociaz czasamiu chcielsmy glosno wykrzyczec co do siebie czujemy.Obiecywal mi zlote gory, ze sie odezwie itp. ja od roku chyba próbóje zrzucić z siebie to coś co obrosło przedewszystkim mój brzuszek i eramiona.. Jezeli jestes w pelni zdrowa osoba, to moze teraz zrob glodowke do 2 przelomu kwasicznego (czyli okolo 3tyg), a nastepna, za rok zrobisz 30dniowa? Ja również się cieszę wraz z Tobą! anonse erotyczne
teraz na przemian orbitrek z Chodakowską Turbospalanie, ale ciężko... masz problemy ze snem po pierwszej tablecie? aga300500@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Tą glodówkę stosowałam 7 lat temu...a serce nadal boli jak jestem głodna-po prostu organizm się chyba boi,że nie dostanie nic jeść heh. Zainspirowały mnie opowieści kolężanek i topik na jakimś forum o wpadkach u gina . zgadzam się z Wami w 100%. nie wiem ale na pewno bocian
syn Kasi Kowalskiej- Ignacy
U mnie w pokoju jest ich mniej .
agaro3@interia.pl
A jak sie nie będzie zgadzał to tylko na jego niekorzyść.
A Tobie polecam gumkę jest lepszym zabezpieczeniem niż wyjmowanie , bo później może wyjść Innocenty za późno wyjęty.
Proszę o jakieś odpowiedzi i z góry dziękuje.
jeszcze jakąś dietę muszę sobie znaleźć no i może siłownia i na wiosnę będę znowu chudziutka, może do 60kg uda się wrócić ale droga do tego daleka
od kilku dobrych miesięcy staramy się o dzieciątko, a tu nic jestem chyba już uzależniona od kupowania testów ciążowych.....
Przede wszystkim ciezko jednak kupic przez net.
Witam wszystkich czekających na operację lub o niej myślących. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 02:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|