Forum Harris Paige Strona G³ówna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

W drugi dzien juz sok bez wody i tak powoli dodaje sie przez

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Nie Mar 23, 2014 21:04    Temat postu: W drugi dzien juz sok bez wody i tak powoli dodaje sie przez Odpowiedz z cytatem

placki ziemniaczane najlepsze na wesele portal społecznościowy No to Kaasiulkaa życzÄ™ Wam, żby w praktyce Wam to wyszÅ‚o, chociaż pewnie bedzie cholernie ciężko Ale starajcie siÄ™, bo nie warto niszczyć przyjaźni
MAM LINKA DLA OSOB MIESZKAJACYCH W POLSCE
wiem ze to jest zwariowane ..
dołącze do ciebie zasmucona ....znając moje go pecha!!!!a ty niec sie nie martw wiem ze to trudne ale staraj sie nie martwic prosze....
witam, ja od wtorku jade na kapusciance, pierwsze podejscie mialam w lutym i wtedy schudłam 8,5 kg, teraz mam drugie podejscie bo chcialabym zrzucic 60 kg, choc mam swiadomosc ze nie jest to kwestia roku, ale wierze, ze sie uda, jak nie jestem na kapusciance to tez sie pilnuje bardzo.
Witam !!!!!
Taki mały gabinecik, jest w sumie od niedawna, a jednak, świat jest mały Alma Revital również znam, jestem pod wrażeniem ogromnego wnętrza, mnóstwa gabinetów
nie mam w zwyczaju obrażać kogokolwiek, ale jesteś szablonowym przykładem głupoty polskich dziewcząt - A NIECH MAJĄ PRZESTROGĘ !
Pytania nie byly jakies straszliwie trudne (wiedza ogolna z zakresu informatyki, georgrafii, polityki, logiki itp) ale oczywiscie mnie przydybali na ustnym, bom studiowala politologie hihihi no i zaczelo sie

jakies 5 lat temu latem były upały , ograniczyłam jedzenie i w 5 tygodzni zgubiłam 11 kg . anonse erotyczne ja chcialam dekoloryzacje to stwierdzili,ze nie maja czasu na to ,bo to szkolenie hahaha to jak ten fryzjer ma umiec to potem zrobic jak nie ma czasu dla klienta ??

Michaił Gorbaczow, Michaił Gorbaczow daswidania !, oooo ooo ooo ooo ooo oooo oooo ooo oooo Michaił Gorbaczow, Michaił Gorbaczow daswinania tylko tyle pamietam hehehe ktoś to kiedyś słyszał ? Polki moga wiazac sie z Turkami i czasami wychodzi im to na dobre.Ja sama jestem od dwoch lat z Turkiem.I nie mieszkamy w Polsce.Pisalam juz na to forum moze dwa,albo trzy razy i zawsze bylam znizana do parteru.Ja nie jestem juz mloda.mam ponad 40 lat i troche doswiadczen za soba.Zanim poznalam mojego Turka co robilam ? I z tym niestety trzeba się już pogodzić. Że wiele by dał żeby jeszcze raz mnie przytulić i pocałować. na razie działa. anonse erotyczne
Jak każda z was pragnę mieć cudną figurę i uśmiechać się do siebie za każdym razem,gdy spojrzę w wystawę sklepową,którą właśnie mijam.Pracowałam fizycznie przez dłuższy okres czasu,ale chcąc spróbować czegoś innego, nowego znalazłam siedzącą, umysłową pracę.Wcześniej nie narzekałam zanadto na swą figurę, wygląd.Pracowałam przez 6 m-cy, siedząc na krześle, za biurkiem i nawet nie zauważyłam jak zaczęłam przybierać na wadze. Tak samo jak w drugim dniu + 2 kromki chleba pełnoziarnistego z chudym twarogiem + ryba uduszona w warzywach Potrzebuje fryzjera, ktory przyjechalby do domu i zrobil mi fryzurke weselna, moim siostrom i mamie. przy jednym cyklu zrobić 7cm po 2miesiącach aparat usuwają i w wkładają płytkę po 2 tygodniach od jej wsadzenia można już chodzić a po roku zdejmują płytkę a czy on Cie kocha skoro od razu stwierdza, ze jak wyjedziesz to koniec??? tak podbiłem serce mamy mojej przyjaciółki Tak z doswiadczenia wiem, ze Wlosi to moze i wyedukowani, ale nawet jesli, to poza swoim fachem swiata nie znaja
012 6618170
Ja byłam ostatnio no i pojechałam do opola do plastykai wielka klapa nie potraktował mnie wogóle poważnie jak mu powiedziałam ze blizna ma 2,5cm mi sie wydaje ze on jest nastawiony na duuze sprawy a nie chciało mu sie bawic i mi pomóc jestem rozczarowana i załamana tym nie wiem co dalej robic czy jechac jeszcze do innego.Jestem rozbita.A napisz prosze skad był twój plastyk z jakiego miasta .Chciałabym jednakpojechac i dla porównania zobaczyc co powie inny.
JA bylam na badaniach usg pierwszy raz bo sie robilo balam sie strasznie wole isc 100 razy do dentysty niz jak 1 do ginekologa
Nie umiem robić tych ćwiczeń.
Zaplacilam 100zł.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Nie Mar 23, 2014 21:04    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Harris Paige  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!