|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 20:06 Temat postu: epicentrum ... |
|
|
chociaż kiedyś na pewno załamałabym się po takim tekście. seks oferty Kościuszki /chyba nr 24/ Pracowalam w Raben Mazovia przez rok i Oswiecim to przy tym pikus.
Starałam się zajść w ciąże przez 5 miesięcy bez brania leków i nic.
Ja mam 159cm i jestem zadowolona.
Na POMORZU zawialo groza.
taaaaaaaaa,jeszcze,żeby było ciekawiej i mroczniej..dostałam miskę owoców na urodziny,zjadłam jedną sztukę winogrona,żeby nie było,że gardzę prezentem,a resztę niech szamają inni...to chyba najsmutniejsze urodziny...żartuję,tak serio to dziś na nic nie mam ochoty,na żadne smakołyki..
ehhh ta albo biurokracja albo nie mają ludzi by sie tyloma sprawami zajmować.
47lat-tak,tak...
mało któremu się to udaje.
Po tym co napisano o lekarce z sharleja, wiem ze ja napewno tam nie pójde.
Tak sobie myślę że skoro nie mam takich jakichś wyraźnych objawów wysokiej prolaktyny to i z leczeniem szybko pójdzie.
Powinno zjeść rownomiernie jak jest dobrze zrobione i wÅ‚osy byÅ‚y tylko raz na takie ciemnie farbowane. adwokat kraków tylko problem w tym ze zmniejszajac bilans energetyczny ..
Głupio mi to pisać, ale uspokoiłam się, że napisałaś o porażce (chcoć trzymam kciuki, żeby Ci się udało) do tego trzeba mieć odwagę, poza tym dobrze, że tu sa normalne kobiety, które dzielą się sukcesami i porażkami - same ideały na świecie? Ze swojej strony możemy zaoferować maluchom zajęcia m.in.: Oczywiście TO wcześniej to nie ja .Ja napewno nigdy nikogo nie obrażam i cały czas czekam na odpowiedż nt. - po miesiącu co 2 dni zniknął cellulitis (plus dużo wody) Pozdrawiam anonse erotyczne
Jednak nie każdy lekarz dobrze sobie radzi z odczytywaniem obrazu w tym badaniu. No i z tym mlekiem będę bliżej. stronkawww.berendowicz-kublin.pl bo jak ci przyjdzie dzien w dzien sterczec w gigantycznych korkach to zatesknisz za miejscami gdzie ludzi mozna policzyc na palcach jednej dloni moja ciocia, fryzjerka, doradzila mi domowa maseczke na wlasnie suche i zniszczone wlosy. Dziąsła z tym nie mają nic wspólnego. Tracy Chapman \Baby Can I Hold You\
najważniejsza jest dieta, dużo białka mało węglowodanów i przede wszystki ćwiczenia aerobowe a nie siłownia są najlepsze na spalenie tłuszczu.
Boze, tylko ja tak sie obijam?Chyba tak...
Halo!
Mialam jasny braz a pofarbowalam na ciemny braz palette i mam czarne!
Jestem ciekawa jaki rozmiar ja będę miała w tym wieku.
MOŻE KTOŚ JESZCZE MA ZASTANE KOLANO TAK JAK JA TO PROSZĘ O ODZEW.
nagły skok z 15g węgli na 50g z dnia na dzień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 20:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|