|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 14:46 Temat postu: Kregilcka 53 |
|
|
a jak wam mijaja koljne dzionki??? portal społecznościowy Chodzi mi konkretnie o powiekszenie piersi juĹź kanapy w takim stanie, Ĺźe wstydziĹam siÄ przed goĹÄmi, a dywany byĹy jeszcze
CzeĹÄ Dziewczyny i oczywiĹcie chĹopaki
Jesli podczas lewatyw masz ciagle brudna wode to nie co 2 dni ,a trzeba robic codziennie ,a nawet 2 razy dziennie lewatywe.Co 2 dni robimy jesli wyplywa w miare czysta woda.
Angielski u mnie jest na poziomie sredniozaawansowanym wiec mysle ze nie bedzie tragedii ale wloskiego dopiero sie ucze i ledwo ledwo go znam.
ProszÄ o pomoc!
SIÄ ROZLECIAĹY.
A ja powiem, Ĺźe ÄwiczyĹam A6W przez 20 dni, lecz musiaĹam przestaÄ ze wzglÄdu na bolÄ
cy mnie krÄgosĹup.
witajcie
ĹpiÄ jak dziecko, nawet przycinam komara za dnia. ogloszenia towarzyskie Zaufaj Bogu.
chcialam zeby moja rodzinka zaczeala ze mna cwiczyc siostra zarobila ok 5 powtorzen 1 i 2 cw i stwierdzila ze nie robi dalej taka tez cos kolo tego hehe jreestem dumna z siebie jak narazie zobaczymy co bedzie dalej Mam proĹbÄ. ale sie usmialam...co do pan to nie ma watpliwosci,ale facetow los nam poskapil... OgladaĹam wczoraj mojego malucha na USG, ba ciÄ
gle go oglÄ
dam bo dostaĹam film z USG do domu. Po 6 latach powracam na Atkinsa. ogloszenia towarzyskie
dowiedziaĹam sie o nich gdy zatrzymaĹ mi sie okres i lekarz wysĹaĹ mnie na usg. Sa teĹź tabletki (preparat uzupeĹniajÄ
cy niedobory witamin i aminokwasĂłw, stosowany przy wypadaniu wĹosĂłw i w celu wzmocnienia paznoci). Absolutnie nie mam apetytu np.na sĹodycze, jakieĹ sĹodkie ciasta czy desery, ani teĹź na tĹuste potrawy. 3 Doors Down-Here without you BÄ
dĹş co bÄ
dĹş przyjmujÄ juĹź antybiotyki, z niepokojem czekam co dalej. Mniam Ograniczony budĹźet.
chciaĹabym jeszcze kiedyĹ tam pojechaÄ...
nie widziaĹam na wĹasne oczy tej prezerwatywy i BOJÄ SIÄ BARDZO BO KOCHAM KOGOĹ INNEGO CHOCIAĹť Z NIM NIE JESTEM AKTUALNIE.
Nie strasz dziewczyn, ze akryl niszczy paznokcie bo nie niszczy!!!
vacu line bieĹźnia jest do bani zero efektĂłw bo po prostu wysiĹek jest za maĹy przynajmniej jak dla mnie.
To indywidualna sprawa kazdej kobiety.
czy myĹlicie Ĺźe mogÄ byÄ jeszcze w ciÄ
Ĺźy, Ĺźe jest jakaĹ nadzieja?
hmm szukam koleĹźanki w wieku 13-14lat ;pp
AWIDNOĹÄ WYSOKA |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 14:46 Temat postu: |