Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kregilcka 53

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 14:46    Temat postu: Kregilcka 53 Odpowiedz z cytatem

a jak wam mijaja koljne dzionki??? portal społecznościowy Chodzi mi konkretnie o powiekszenie piersi juĹź kanapy w takim stanie, Ĺźe wstydziłam się przed gośćmi, a dywany były jeszcze
Cześć Dziewczyny i oczywiście chłopaki
Jesli podczas lewatyw masz ciagle brudna wode to nie co 2 dni ,a trzeba robic codziennie ,a nawet 2 razy dziennie lewatywe.Co 2 dni robimy jesli wyplywa w miare czysta woda.
Angielski u mnie jest na poziomie sredniozaawansowanym wiec mysle ze nie bedzie tragedii ale wloskiego dopiero sie ucze i ledwo ledwo go znam.
Proszę o pomoc!
SIĘ ROZLECIAŁY.
A ja powiem, że ćwiczyłam A6W przez 20 dni, lecz musiałam przestać ze względu na bolący mnie kręgosłup.
witajcie

śpię jak dziecko, nawet przycinam komara za dnia. ogloszenia towarzyskie Zaufaj Bogu.

chcialam zeby moja rodzinka zaczeala ze mna cwiczyc siostra zarobila ok 5 powtorzen 1 i 2 cw i stwierdzila ze nie robi dalej taka tez cos kolo tego hehe jreestem dumna z siebie jak narazie zobaczymy co bedzie dalej Mam prośbę. ale sie usmialam...co do pan to nie ma watpliwosci,ale facetow los nam poskapil... Ogladałam wczoraj mojego malucha na USG, ba ciągle go oglądam bo dostałam film z USG do domu. Po 6 latach powracam na Atkinsa. ogloszenia towarzyskie
dowiedziałam sie o nich gdy zatrzymał mi sie okres i lekarz wysłał mnie na usg. Sa też tabletki (preparat uzupełniający niedobory witamin i aminokwasów, stosowany przy wypadaniu włosów i w celu wzmocnienia paznoci). Absolutnie nie mam apetytu np.na słodycze, jakieś słodkie ciasta czy desery, ani też na tłuste potrawy. 3 Doors Down-Here without you Bądź co bądź przyjmuję już antybiotyki, z niepokojem czekam co dalej. Mniam Ograniczony budżet.
chciałabym jeszcze kiedyś tam pojechać...
nie widziałam na własne oczy tej prezerwatywy i BOJĘ SIĘ BARDZO BO KOCHAM KOGOŚ INNEGO CHOCIAŻ Z NIM NIE JESTEM AKTUALNIE.
Nie strasz dziewczyn, ze akryl niszczy paznokcie bo nie niszczy!!!
vacu line bieżnia jest do bani zero efektów bo po prostu wysiłek jest za mały przynajmniej jak dla mnie.
To indywidualna sprawa kazdej kobiety.
czy myślicie że mogę być jeszcze w ciąży, że jest jakaś nadzieja?
hmm szukam koleĹźanki w wieku 13-14lat ;pp
AWIDNOŚĆ WYSOKA
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 14:46    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: