|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:54 Temat postu: jako manikiurzystka napiszÄ™ ĹĽe nie ma gorszych czy lepszyc |
|
|
A to obgadywanie` [lub nazwijcie to jak chcecie] aktorek nic wam nie da. adwokat kraków przynajmniej wedĹ‚ug mnie.
Witajcie.
Nie używam cukru,chociaż przedtem słodziłam po 3 łyżeczki na szklankę kawy i herbatę tyle samo.
No i cm też poleciały, dopiero 2 ale dobre i to
Nie wiem dlaczego, ale kobiety w naszym kraju sa strasznie zniszczone.
pokochac siÄ™!
będę trzymać kciuki!
oczywiście dziękuję za życzenia
Niespełna miesiąc temu poddałam się temu zabiegowi i jestem baaardzo zadowolona!
Jeja, wszystko jest takie beznadziejne...
Cześć 'myla11' adwokat kraków Natalia
jeżeli lekarz powiedział,że mam jedynie lekki stan zapalny czy mogłam tym w jakiś sposób ,,zarazić mojego partnera? a ty jestes kolezanka czy kolega? Opisane niżej zabiegi usprawnią też proces odtruwania organizmu. . To jest wprost niemozliwe, żeby w dzisiejszych czasach, kiedy ludzie lataja w kosmos i inne takie, nie było sposobu na pozbycie się blizny ogloszenia towarzyskie
no prosze: dziennie (pół etatu) od poniedziałku do czwartku od 7.15 do około 13.15, piątki wolne! z warzywek wcinam pomidorki (mają dużo potasu) ogórki, sałatę Ja ja ja napisz kilka słów o sobie. Obecnie stosuje się dwie techniki: Przerwanie dowozu białka i tłuszczu doprowadza do zużywania własnych, zwyrodniałych białek, złogów tłuszczu i cholesterolu. Życzę wszystkim wytrwałości i mam nadzieję, że wytrwam
gynalgin na 20 dni?
Myślę, że w stlu ,,do cioci na imieniny,, będzie ok.
moim zdaniem to ten gynalgin...
Oby tak dalej.
proszÄ™ o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:54 Temat postu: |
|
|