Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

ale nie ma sie czego bac..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 01:38    Temat postu: ale nie ma sie czego bac.. Odpowiedz z cytatem

haha to Was rozczaruje :/ mam 16 lat, jestem w trzeciej klasie gimnazjium i mamy w klasie jedna Nikole ( i nie jest to dziecko z patologicznej rodziny alkoholikow !! ogloszenia towarzyskie brzydzę się sobą. 9 lat chodzę z guzem to pół roku w tą czy w tą nie zbawi mnie
Ja jestem troszkę leniwa jeśli chodzi o sport więc nie wiem czy się zmotywuję żeby dodatkowo ćwiczyć.
Ja mam....możemy pogadać
Nooo tym razem trzymam stronÄ™ Amelii.
Dzieki DAN
to źle się wyraziłam skoro mnie nie zrozumiałaś...
Nasza wizytówka - Międzynarodowi Styliści!www.zanoffstyle.pl

W celu wzmocnienia skuteczności preparatu BioDrain należy:1. anonse erotyczne Pozdrawiam ;]

a mi sie nie otwiera zwykĹ‚e przeciÄ™tne kobietki, nic piÄ™knego nie ma siÄ™ nad czym zachwycać I jeĹ›li nosicie takie staniki i uwaĹĽacie, ĹĽe Wasze piersi sÄ… duĹĽe, to szybciutko zajrzyjcie tu: teraz tak jak Ĺ‚adniorek i anka objadam siÄ™ nie dlatego, ĹĽe jestem gĹ‚odna tylko to kwestia emocji Tam nic nie widać jak siÄ™ jedzie samochodem, no chyba ĹĽe siÄ™ zatrzymaĹ‚aĹ› seks ogłoszenia
Może znacie jakąś sprawdzoną firmę zajmującą się tego typu ofertami?? ja tez tesknilam.. Pomyślałam-spoko, to pewnie tylko jakaś uczennica . Najbardziej proszę was o naturalne metody wzrostowe !!!!! No i do tego waga spada... Podobno operacyjnie da się go usunąć (wyłuskać). Potem usg przezpochwowe i też w porządku, nawet nie wiem kiedy sondę włożył, mówił co widział.
ja teĹĽ znam historiÄ™ porodu znajomej- znajomej...
A moze znacie adresy polskich lekarzy(najlepiej ginekologow)w Dresden?Szukalam,ale nie moge znalezc..Pomozcie prosze!!
kasiek23 ja ruszam z Toba .Moja trzecia glodowka .
Mam takie objawy:
Mierzę codziennie temperaturę i wiem dokładnie kiedy ma mi wypaść okres.
trzymajcie sie cieplutko
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:38    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: