|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:38 Temat postu: ale nie ma sie czego bac.. |
|
|
haha to Was rozczaruje :/ mam 16 lat, jestem w trzeciej klasie gimnazjium i mamy w klasie jedna Nikole ( i nie jest to dziecko z patologicznej rodziny alkoholikow !! ogloszenia towarzyskie brzydzę się sobą. 9 lat chodzę z guzem to pół roku w tą czy w tą nie zbawi mnie
Ja jestem troszkę leniwa jeśli chodzi o sport więc nie wiem czy się zmotywuję żeby dodatkowo ćwiczyć.
Ja mam....możemy pogadać
Nooo tym razem trzymam stronÄ™ Amelii.
Dzieki DAN
to źle się wyraziłam skoro mnie nie zrozumiałaś...
Nasza wizytówka - Międzynarodowi Styliści!www.zanoffstyle.pl
W celu wzmocnienia skuteczności preparatu BioDrain należy:1. anonse erotyczne Pozdrawiam ;]
a mi sie nie otwiera zwykĹ‚e przeciÄ™tne kobietki, nic piÄ™knego nie ma siÄ™ nad czym zachwycać I jeĹ›li nosicie takie staniki i uwaĹĽacie, ĹĽe Wasze piersi sÄ… duĹĽe, to szybciutko zajrzyjcie tu: teraz tak jak Ĺ‚adniorek i anka objadam siÄ™ nie dlatego, ĹĽe jestem gĹ‚odna tylko to kwestia emocji Tam nic nie widać jak siÄ™ jedzie samochodem, no chyba ĹĽe siÄ™ zatrzymaĹ‚aĹ› seks ogłoszenia
Może znacie jakąś sprawdzoną firmę zajmującą się tego typu ofertami?? ja tez tesknilam.. Pomyślałam-spoko, to pewnie tylko jakaś uczennica . Najbardziej proszę was o naturalne metody wzrostowe !!!!! No i do tego waga spada... Podobno operacyjnie da się go usunąć (wyłuskać). Potem usg przezpochwowe i też w porządku, nawet nie wiem kiedy sondę włożył, mówił co widział.
ja teĹĽ znam historiÄ™ porodu znajomej- znajomej...
A moze znacie adresy polskich lekarzy(najlepiej ginekologow)w Dresden?Szukalam,ale nie moge znalezc..Pomozcie prosze!!
kasiek23 ja ruszam z Toba .Moja trzecia glodowka .
Mam takie objawy:
Mierzę codziennie temperaturę i wiem dokładnie kiedy ma mi wypaść okres.
trzymajcie sie cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:38 Temat postu: |
|
|
|
|