|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 23:15 Temat postu: Szkoda, ĹĽe niektĂłre sÄ… tak maĹ‚o uĹ›wiadomione, iĹĽ nie w |
|
|
A skÄ…d miaĹ‚aĹ› Jego numer GG, czy teĹĽ maila???? portal społecznościowy Ja teraz przy kolejnej filiĹĽance gorÄ…cej herbaty z sokiem malinowym jestem. Teraz tak sobie mysle, ze jesli dziewczyny chcÄ… sobie powiekszac usta dla facetow to chyba nie ma to sensu bo codziennie na kazdym kroku przekonuje sie do tego, ĹĽe dla facetow nie liczy siÄ™ buzia tylko ciaĹ‚o OPALONE a buzia moze byc nijaka, dla nich to jedynie biust mozna sobie powiekszyc bo ust i tak pewnie by nie zauwazyli wiec chcialam tylko powiedziec, ze ja marzÄ™ o duzych ustach, zeby sama sobie sie podobac
a na czym polega jego dietetyczność???
Zdarzaja sie osoby zupelnie przeciwne lewatywom.
ja mysle ze zwiazek ma szanse na odleglosc jak wiadomo kiedy bedzi ejego koniec.
z Zakopanem
normalne adidasy
jak beda widoczne jakies efekty napewno sie nimi podziele i napisze jak tego dokonalam pozdrawiam i gratuluje wszystkim wytrwalym w swoich postsnowieniach
Era T-shirtów z wizerunkiem rottena dawno minęła anonse erotyczne ze strzyzeniem modelowaniem lub prostowaniem cena jest zalezna od
Bo adwokat nie jest od sprawdzania wiarygodnoĹ›ci , tylko od wygrywania spraw. MĂłgĹ‚ teĹĽ wyczuć Twoje przymuszanie siÄ™ do tego. po poĹ‚udniu obiad (oczywiĹ›cie przed 18.00): Zuzu glowa do gory ja juz leze w szpitalu jutro z rana mam zabieg boje sie jak nie wiem. To jest niestety tendencja do wrastania i na to chirurg nie pomoĹĽe. adwokat kraków
do picia wina piwa drinki (trzeba bylo sobie kupic naturalnie to picie ). Robil mi dr Artur Broma i uważam, że to co zrobił z moimi oczami to insty cud, a widziałam wiele innych zrobionych nie przez niego i jestem pod wrażeniem. Ja wprawdzie mam tluszczykiem powiekszone usta i nie ejstem zwolenniczka aquamdiu, ale tluszczykiem to ksztaltu sie raczej nie zmieni, a po wstrzyknieciu aquamidu lekarz ma jeszcze kilka minut na to aby nadac ustom pozadany ksztalt. nie właśnie, tego samego dnia, po kilku godzinach jak nie wytrzymałam wkurzona http://film.onet.pl/N ,33369,13,0,0,galeriao.html Ja jestem już własciwie zdecydowana na powiekszenie i własnie tez marzę o ustach Adriany Limy Generalnie chyba jeszcze trochę pożyję.
To jeszcze Ci mało Liili.
Nawet jeśli kłamie i wymyśla.
PrawdÄ™ mĂłwiÄ…c, to zapominam, ĹĽe ona jest.
jokoko
Od 3 dni.
Wiesz..może to chore ale wydaje mi się ze lepiej by było gdybym teraz była nieletnia...jak byłam na pierwszej operacji w wieku ok 12 lat to chyba było łatwiej.
Chodzi o utwot ELTONA JOHNA.
ogladalam wczoraj pewien program gdzie w saolnie kosmetycznym smaruje sie roztopiona czekolada cale cialo a potem lezy sie w cieplym msc przez godzine
Wspólne to jest fajne, ale do pierwszych tarć, nawet takich malutkich.
Najglupsze jest to, ze mimio, iz lekarz stwierdzil, ze nie bylo owulacji, to ja mysle, ze moze sie pomylil, i jednak zaszlam w ciaze, bo bardzo sie w tym wlasciwym czasie przytulalismy Echh, jak czlowiek o czyms marzy, to rozne rzeczy sobie wciska do glowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 23:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |