|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 21:54 Temat postu: KÄ…tniki budujÄ… trójkÄ…tne sieci Å›rednicy 50 cm, uchodzÄ… |
|
|
Spala siÄ™ wszystko, co niepotrzebne nogi smuklejÄ…, poÅ›ladki siÄ™ podnoszÄ…, a brzuch pÅ‚aszczeje. adwokat kraków ja też Å›wiecÄ™ brzuszkiem i bardzo siÄ™ z tego ciesze, bo to super gadżet moim zdaniem. Najbliżej jeszcze ten WrocÅ‚aw by byl...
a po 4 bedzie brzydka na starosc...
Oczy miałam na zapałkach, upały mnie wykończały, a wieczorami kiedy dzieci spały, dziękowałam Bogu że już koniec dnia.
buhahaha
Natchnelas mnie Julii
Jescze jeden temat o QUEEN.
wiem, ze proba laseru kosztuje 100zeta i jest niezbedna jesli nie kcemy wyrzucic kasy w bloto bo na jedna moze zadzialac lepiej na druga gorzej i napewno trzeba powtorzyc kilka zabiegow.
snu.
Nie wiem od czego zacząć!
A ja jestem złośliwa,ale wolno mi
Nie mogę zjeść mniej,bo ćwiczę- chyba tylko tak pozbęde sie wrednego cellulitu
Również mam krÄ™cone wÅ‚osy i strasznie je zniszczyÅ‚am zmianÄ… kolorów..miaÅ‚am już wszytskie kolory na gÅ‚owie,a nawet przedÅ‚użone wÅ‚osy...strasznie dostaÅ‚y....nie mogÅ‚am używać pianki,żelu itd.a wiecie ,że to powodujÄ™ szope,nie widac skrÄ™tu...po umyciu gÅ‚owy nakłądam odżywkÄ™ loreal (żółtÄ…)do zniszczonych wÅ‚osów chwilÄ™ potrzymać pod rÄ™cznikiem i spÅ‚ukać.Osuszyć wÅ‚osy rÄ™cznikiem i na wilgotne wÅ‚osy naÅ‚ożyć:albo odżywkÄ™ bez spÅ‚ukiwania i niech wyschnÄ… naturalnie,albo z Loreala serii tec curl memory-rewelacja,ale dość maÅ‚y pojemnik za ponad 40 zÅ‚.A jak chcecie na suche wÅ‚osy coÅ› naÅ‚ożyć to odrzywka bez spÅ‚ukiwania też jest Å›wietna sÄ… miekkie wÅ‚osy, ukÅ‚adacie jak chcecie i daje efekt żelu polecam...naprawdÄ™ poprawia skrÄ™t..ale mam jeden problem poniewaz musiaÅ‚am je Å›ciać i chce je zapuÅ›cić i mam teraz tÄ… najgorzÄ… dÅ‚ugość czy możecie mi polecic jakaÅ› fryzurkÄ™ mam krÄ…glutkÄ… bużke i wÅ‚osy tak do ramion?może podżucicie mi jakieÅ› zdjÄ™cie na maila,albo link jak coÅ› wyszukacie...pozdrawiam seks ogłoszenia W zwiazku z tym iz mam nierowne piersi ustalilismy ze bede miala dwa rozne implant ( 330 ml & 375 ml ).
Na wodÄ™ ekstra siÄ™ opalisz, bo kropelki wody dziaÅ‚ajÄ… jak soczewka! Ale w koÅ„cu waga ruszy z kopyta Kolejne dni mÄ™ki. ja jestem dopiero na 14 dniu i powiem ze nie jest zbyt lekko ale jak widze efekty to odrazu wracaja mi checi Można po tym spać nawet i dobe,ranek i dzieÅ„ sÄ… tragiczne do przejÅ›cia i co gorsze...cholernie pobudza apetyt,zwÅ‚aszcza na sÅ‚odycze. seks ogłoszenia
Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 zł! Napewno znajdziecie kogoś dobrego. A teraz czyms sie zajmujesz? www.fas.ie http://www.splendore.pl/Zel_ACTIV__GOLD_15_g_ p2954.html Czy nie będę mieć problemów z zajściem w ciążę?? Preventive Services Task Force (USPSTF) nie zaleca wykonywania rutynowych badań przesiewowych w kierunku raka jajnika (zalecenie stopnia D).
Ale i przez nie jedzenie słodyczy
Proszę o odpowiedż.
Moja koleżanka ma usta identyczne jak te, które ma Lima i muszę przyznać, że nie raz poryczałam się patrząc na jej twarz, tak bardzo zazdroszczę jej dużych ust.
Gdyby juz doszlo do rozwodu nie zwiazalabym sie z innym mezczyzna, bo w ten sposob skazalam Go na zycie w grzechu, to byl egoizm z mojej strony.
A ja sie wkurzylam bo nie dosc, ze program byl tandetny i żałosnie udramatyzowany to na dodatek dali go zamiast jednego odcinka Gotowych na wszystko chamstwo a te kobiety przed metamorfoza nie wygladaly wcale jakos tragicznie-normalne babki...
czy kazdy odcien rozu wam sie tak kojarzy???
Kancelaria - Zabiore Cie
Pozdrawiam,
Dałabym sobie głowę uciąć że równie brzydkie, upokarzające zdjęcia można by zrobić tobie w sytuacjach gdy się tego najmniej spodziewasz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 21:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|