Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

I co się okazało- świetna kobitka równa, pogadałyśmy s

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 20:16    Temat postu: I co siÄ™ okazaĹ‚o- Ĺ›wietna kobitka rĂłwna, pogadaĹ‚yĹ›my s Odpowiedz z cytatem

Jestem zdruzgotana gdy o tym myĹ›lÄ™. portal społecznościowy wyczytalam tylko to: Jeszcze nigdy tak siÄ™ nia baĹ‚am, trzy lata temu miaĹ‚am operacjÄ™ krÄ™gosĹ‚upa i tak tego nie przeĹĽywaĹ‚am jak dzisiaj.
oleje mineralne itd.
Dobrze trafilam za drugim razem, pierwszy to byl niewypal.
witajcie!
na śniadanko 2 tekturki + na to plaster wędliny + jajo + np.
Yavrum - kazdy widzi to co chce widziec....
Później pojawiają się problemy.

dopiero za drugim razem poprawila mi dobrze w ogole inna kobieta. seks ogłoszenia Jeny , Yaiya , godzinÄ™ na orbitreku??

--> Regine, zapytaj w aptece o omega-3, porownaj ceny, ilosci kapsulek i ich objetosc. ) Oktavka,moze my sie spotkamy,mam termin na 9.08 Na dzien dzisiejszy chce rodzic naturalnie.No ciekawe jak tam jesienna mama? Nie Wydaje mi siÄ™ ĹĽe jak trzeba by byĹ‚o pĹ‚acić za kontrolÄ™ i tak dalej to lekarz zapisujÄ…c na operacjÄ™ powiedziaĹ‚by o tym...bo to takie trochÄ™ nie fer najpierw zaĹ‚oĹĽyć komuĹ› ĹĽelastwo na nogÄ™ a potem powiedzieć ĹĽe ma bulić bo na to nie spojrzÄ…... portal społecznościowy
THE LADY IN MY LIFE Zawazylam ze mam leniwe jelite z powodu czestych lewatyw. Aha i w jaki sposob dentysci im wszystkim tak mocno wybielili zeby?Bo to jedyne co mi sie podoba, ze maja wszystkie taki śnieznobiały uśmiech. Dzień 2: i jeszcze chci : Witam i pozdrawiam wszystkich pracowników Żywca! plecam kosmetyki artego, są naprawdę świetne.
bo jestem bardzo ciekawa jak to wyglada.
Ja pierdziele takie pieszczoty
Jesli chodzi o markowe dzinsy, to znajdziesz:
Nie wiem czy tylko ja tak mam czy moze Wy tez???
witam dziewczyny
no tak jak sie ma tradzik to sie siedzi w domu i sie nie wychodzi......sam przejdzie...a dermatolog to na pewno nie pomoze, lepiej przemywac sie uryna......jesli to jest naprawde bardzo nasilony tradzik to nie przejdzie, skore trzeba leczyc.
tokso mialam juz przed ciaza u maluszka nic zlego sie nie stalo
dzięki z góry.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 20:16    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: