|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 16:03 Temat postu: w sklepie medycznym i nazywa siÄ™ KUBEK EISZMACHTA-tak siÄ™ |
|
|
Nikt nie umie? seks oferty Keira jest spoko bardzo podobała mi sie w Love accually i Dumie i uprzedzeniu
WITAM
Nic z tymi włosami nie da sie zrobic !!
Hmmm....
schiza totalna...............
Tak sie litujecie nad pajakami ale to są drapiezniki i taka muche wpierdzielaja w całości na żywca i jakoś się nie przejmują tym.
Do LALALA
My jesteśmy ze sobą rok i pięć miesięcy i jest coraz lepiej
Z tego co piszesz to twój chłopak jest nieco zazdrosny o Tomka .
Jesli nie będzie wolnego łózka, to jak moga przyjąć nawet stałą pacjentkę, która chodziła do nich i rok przez ciążą?
Baloniku- dbaj o siebie,moze najlepsza dla ciebie będzie dieta 1000 kcal??
ale mianowicie chodzi mi o to ze mam po raz 4 nadzerke, mam 23 lata, chce miec dzieci, bo je bardzo kocham, uwielbiam, i jezeli to wszystko miało by spowodowac niepłodośc nie wiem co by sie ze mna sało kiedys miałam zamrazaną nadzerke, i potem za jakiś czas wyleciało ze mnie hmm jak to okreslic... sex anonse Poza tym jest na opakowaniu że przeznaczone są na oddziały porodowe, więc robione są z myślą o takich kobietkach jak my.
Mozna w 2 tyg po glodowce zrobic taka krotka jak Ty robisz ,mozna tez 1 dniowa ,ale nie dluzsze w tak krotkim czasie analfabeto!!! Na razie mówił żeby na spokojnie poczekać. W życiu codziennym jestem wesoła , mam dziecko , męża itp,itd. A w lecie przy 35 stopniowych upalach jestem jedyna osoba, ktora tak dobrze sie czuje w tym cieple! anonse erotyczne
Ja nie mogłam pić kawyna głodówce poprzedniej, teraz oczywiście tez nie, bo nawet nie wróciłam do picia takiego jak poprzednio. u mnie raczej nie bylo smiesznie. po 2 tygodniach przez 2 dni jedz tylko warzywa i owoce,pij swierzo wycisniete soki i pij wode,nastepnie jesli czujesz sie na silach i zdrowie ci na to pozwala zaczynasz 2 tyg głodówki. Ps: antoninka - trzymam mocno kciuki Po operacji dostałam angine i brałam przez 9 dni silny antybiotyk , miałam tez wtedy okres i zaczełam kolejne opakowanie srodków antykoncepcyjnych i jak skończył sie okres to po okresie mam plamienia. sa w kazdym kraju, katolickim tez.
rozmawiam i rozmawialam ze swoim partnerem na ten temat nie wiele pomoglo.
Hormony sa skuteczne ale przy małych torbielach i jesli nie zawieraja rakowyc komorek (o czym wlasnie mowi badanie Ca125)...torbiel pojawia sie u mnie srednio co rok, jednak ostatnio przeszlam trudne chwile zwiazane z ta choroba, zaproponowano mi wyciecie jajnika, decyzja byla trudna - jestem mloda i chce miec w przyszlosci dzieci, lezalam w szpitalu robili mi rozne badania, lekarze powiedzieli ze jak tak dalej bedzie z torbielami u mnie to bede miec bardzo duzy problem z zajsciem w ciaze, ale poki bede miec dwa jajniki bedzie latwiej...decyzja nie byla latwa - zdrowie albo walka o dziecko...wybralam to drugie...biore hormony przez jakis czas i przechodzi wiec dobry moment i moze sie uda mi zajsc w ciaze...mowie wam dziewczyny czasem jest ciezko ale nie mozna sie poddawac z tym mozna zyc...a hormony naprawde pomagaja...zaufajcie swoim lekarzom i porozmawiajcie szczerze o waszym organizmie bo to on moze wam najwiecej powiedziec...
Dzisiaj byłam znowu u swego lekarza (państwowego, z przyzwyczajenia) i był jakoś nie bardzo zadowolony że idę rodzić na Zamenhofa.
Widziałam masę osłób które były operowane w państwowych szpitalach i to wiele lat temu,gdzie technika szycia była inna i mało co blizny maja widoczne a poza tym blizna to mi akurat zwisa i pwoiewa-nawet jakbtm ja miała mieć dookoła szyi.
niestety znow nie moglam spac przez Lide
To nie nasza wina.a co do ciepłego biura...to bez komentarza, chętnie napisałabym gdzie pracuje...i zaprosiła Ciebie cochese do naszego oddziału...jeszcze jedno la1rry - jeśli nie wiesz dokładnie ile godzin fakturzystka spędza w pracy to przemilcz ten temat , ok?
Dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze?mam problem?nie wiem jak powinnam to zrobić POMOCY!!!moi rodzice nie wiedzą,że mój facet miał żonę i stara się o unieważnienie,jesteśmy razem półtora roku oni bardzo go lubią jest jak w rodzinie jak im to powiedzieć mam z nimi doskonały kontakt
umówmy się tak, że jeżeli ktoś bedzie miał do mnie jakieś pytanie to porsze pytac smiało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 16:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |