|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:44 Temat postu: A najfajniejszy byĹ‚ masaĹĽ gĹ‚owy ...gratis !!! |
|
|
W kaĹĽdym razie na pewno coĹ› tam siedzi. anonse erotyczne trzymajcie siÄ™ mnie ostatni teĹĽ nie za lekko... witam!
nie wydaje mi sie zeby te lekarstwa były takie tanie ...
Zresztą wtedy leczenie jest dokładniejsze - miejscowo to różnie bywa.
piszcie na mojego maila patrakos24@wp.pl i kossiara@onet.eu
nie chciało mi sie isc bo czułam sie taka spowolniona jak na zwolnionych obrotach (bo bacznie sie obserwuje)ale zwlekłam sie ,ubrałam i poszłam
szczuple majace problem z wlasna samoocena.
Szukam porady do którego salonu mam się wybrać z moimi długimi włosami.
Jakie macie doswiadczenia?
Pozdrawiam, Twoja HotGirl
Wróciłam do pracy wiec będzie łatwiej bo będe zajęta Sama jestem pełna podziwu ze ten tydzień tak sie dobrze trzymałam.
Witam dziewczyny, u mnie dzis mija 7 dzien romansu z L. seks ogłoszenia Nas jakich kosmetykach tam pracujÄ…?
a kilogramy nie są dla mnie aż ważne tylko wygląd, a ciało się zmienia i o to chodzi. Polecam, ps - ktoś pytał - mam 38 lat, Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich Wyprobuje na pewno! hormony to tak mi wariuja jakbym byla w ciazy . Tak mówił mój gin, bo póxniej podnosi sie podobno naturalnie i nie ma juz miarodajnego wyniku. seks oferty
- no tak ! Szanuje ich ale potrafi sie sprzeciwic, mimo ze jest praktykujacym muslim (na szczescie jego rodzina sie nie sprzeciwia..) To ja zawsze inickuje seks (czyli zmuszam go) te dwa razy w miesiacu, bo inaczej to w ogole by nie bylo seksu. a jenu ufam. Jest to metoda raczej nieznana, a konkretnie stosuje ten masaz zamiast opercaji na kregoslupie. Ja nie robiłam książkowych przygotowań, tydzień czasu bez mięsa i nabiału, a dwa ostatnie dni same owoce i lewatywa przed głodówką. a nie można kupić farby o takim samym kolorze co Twój naturalny i pomalować, jak Twoje zaczną odrastać to nie będzie widać różnicy...tylko trzeba znaleść taki sam odcień, ale filozofia.
ale coĹ› jakoĹ›:
Czytałam forum i przepraszam,że wcześniej nie odpisałam,ale nastrój miałam kiepski(a to raczej rzadkość ponieważ termin operacji przeniesiono mi na 02.02.10r.Dzisiaj pojechałam do szpitala im.Fr.Raszei i w ciągu 5 min.
Polecam opisuje na nim swojÄ… drogÄ™ przez odchudzanie.
hej, jestem po obejrzeniu pierwszego odcinka Chce byc piekna.
Wszystkie dziewczyny po opracji, bedzie dobrze!
Można mieć i akryl i żel, ważne tylko żebyś miała wykonane dobrymi i antyalergicznymi produktami. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |