|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:48 Temat postu: StolarskÄ…, kiedyĹ› byli na Grockiej. |
|
|
Chciałabym się od was dowiedziec czy jest mozliwosc ściągnięcia czarnej farby ? sex anonse uwazam ze zagadywanie na gg ko nczy sie tak samo nak na chacie czy randkach internetowych.
a niektorych na to nie stac bo sa biednymi zakompleksionymi studentkami i probuja wszytskiego co pod reka
Jeśli macie w kablowce zone to polecam :
no gegu chyba masz racje, kukuryku dostała podwyżkę to teraz musi tyrac...
nie chce sie przechwalac, ale mam calkiem podobne
Wybieram sie na Strzelecka ale boje sie ze znowu wydam kase i znowu bede musiala zapuszcac ....
Pomalutku zbliĹĽam siÄ™ do wagi dwucyfrowej.
Mi moja ginekolog przepisała gynalgin bo stwierdziła, że mam za duże upławy...
Miałam opuchniętą szyję, ale teraz tak jakby opuchlizna zeszła mi już tylko na \dół\ przy linii cięcia- jest teraz fioletowo-zielona.
juz mnie ząb przestaje boleć - ogladam zdjęcia gabinetów stomatologicznych z innych państw ogloszenia towarzyskie Sam wlasciciel zaoferowal nam obiad za darmo bo jak stwierdzil, nie codziennie zdarzaja mu sie porody w restauracjii.
Stosowałam kilka z wyżej wymienionych sposobów, jednak żaden nie wpłynął na mnie znacząco. kochaja szalenie ino krótko One z kolei rozbijają tkankę tłuszczową nagromadzoną pod skórą. Bedziemy Cie wspierac to ja za piaskowanie i za wypelnienie place tyle samo Zdam realcje z tego piaskowania bo malo opinii tych, ktorzy maja to za soba anonse erotyczne
Niestety nie wystarczyło, a teraz po paru latach rośnie mi tak samo,po prostu się golę. Mowie o Kanadyjczykach. prawie od samego poczatku Asi Koroniewskiej i Robertowi Kochankowi, sa w tancu eleganccy, szlachetni, a gdy trzeba filuterni. grapka ooo nie za ciekwaiwe to wyglada ale jak sie to nosi to noga boli alejak bedzie trzeba to nosic to bede musial to moze w koncu bede mogl normalnie chodzic i nie noisic juz tej wkladki --- Po 10-ciu latach farbowania miałam juz dość i podjęłam decyzję, że obetnę się na pałę. Błagam!!!!!!!!!!!
Dzieki FeBe
Obierałam ze skóry i przykładałam miąższem na zmianę z solcoseryl żel a dopiero na zabliźnione szramy używałam plastry silikonowe cica-care
I musze niestety przyznać że bolało w momencie przekłuwania i długo po.
To jak by jeszcze któras z pań nie wiedziała gdzie mozna kupić coś fajnego za zadziwiająco niską cenę.
Nie wiem czy zauważyłyście ale on trochę przypomina Kamila Durczoka.
Także dziewczynki tym akurat martwić sie nie trzeba .
witam, przymierzam sie do rozpoczecia tej diety moze od poniedzialku,chcialabym najpierw przygotowac sobie jadlospis na jakies 2-3tyg aby potem z lodowki nie wygrzebywac czegos niedozwolonego.
I bolało mnie wszystko.
I w tym roku mam podobnie.
Ogólnie spadek wagi o 19kg, czuję się świetnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:48 Temat postu: |
|
|