Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pzdr.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 23:13    Temat postu: Pzdr. Odpowiedz z cytatem

Czu po tym ta grudka będzie o wiele większa albo coś się zacznie dziać...? ogloszenia towarzyskie To powinien być Ksiądz!!!!!!!!!!!
A moze jest tu ktos, kto dopiero niedawno zdecydowal sie przeniesc do Wloch i ma ochote zamienic z nami pare slow..?
Polecam wybrac się do salonu na korolkowej Jest tam szeroki wybór zabiegów kosmetycznych.
robilam brzuszki przez 3 tygodnie, tluszczyk nie zniknął ale na pewno poprawiła mi się kondycja i wzmocniły mięśnie brzucha.
6 weidera cwicze juz drugi raz, co prawda za pierwszym razem nie skonczylam calej serii ale efekty byly baaaaardzo duze, teraz jestem dopiero na 4 dniu, nie moge sie doczekac efektow, dziewczyny damy rade
Gwyneth Paltrow - Apple (ang.
Nikola ma ksywkę Nikotyna
jak pozwolic odejsc komus kogo wciaz sie kocha???
oo mi też ostatnio jakoś zimno choć chora nie jestem.Na dworze upał a ja siedzę w domu w ciepłym swetrze
Moze moglabys wkleic tu przepis?tak przy okazji, nie spieszy sie
STARAMY SIE O DZIDZIUSIA JUZ łADNE PARE MIESIECY ..11CZERWCA MIAłAM OWULACJE NO TO SIE STARALISMY !!

12 rovamycine i miałam przeprowadzone usg na ktĂłrym nie widać zmian w łoĹźysku i u dzidzi. seks ogłoszenia Do tego starają się przyjąć jak najszybciej...

Życze wszystkim powodzenia, abyście wytrwali w swoich postanowieniach... Miałem problem z paznokciem lewego palucha przez dwa miesiące. ludzieeee!!!!! DJ Jose - Hecitate (club mix) nie poddawaj sie i mow mu czesto o co Tobie chodzi bo musi w koncu zrozumiec ze chcesz seksu ale takie ktory by Cie ustatysfakcjonowal a nie 5 minutowego jakigos substytutu czegośtam, bo chyba seksem tego nie mozna nazwac. seks oferty
No ale, mimo wszytsko, nie spisuję szpitala na straty. Leos1992 Ja nie słyszałam o takim czymś jak po wydłużaniu kończyn mieli by je amputować albo że ktoś umarł. Te, ktore chca miec tanio a dobrze, bo nie sztuka wykac kupe kasy... mam tez ciagle dreszcze i jes mi na zmiane zimno i cieplo.juz nawet maz cos zaczal podejrzewac i pytal mnie dzis czy to nie przez to cudo co sobie zamowilam wiola pukni sie w głowe tak na dobry poczatek NIECH KTOś MNIE KOPNIE W D........ wszystki osoby z warszawy chcące pracować jako niania, opiekunka do osób starszych, gosposia zapraszam do nawiązania ze mną wspólpracy pomogę znależc zatrudnienie.
z reguły tylko zaufany brat zna skład kompozycji leczniczej, więc nie dziw się,że nie ma ulotki...
ale ja mam problem z toxoplazmozą oczna
http://www.allegro.pl/item98762767_skoropodob ne_spodnie.html
A te guzy które mam pojawiły sie u mnie zanim zaczęłam stosowac antykoncepcje.
jua tez mam takie jakieś kręcone czy falowane.
A JA POZBYŁAM SIE CZARNEGO RAZ NA ZAWSZE DROGIE DZIEWCZYNY I NIE BYŁAM U FRYZJERA ZROBIŁAM TO SAMA W DOMOWYM ZACISZU POLECAM FARBE Z LOREALA ONA OKOŁO 30ZŁ KOSZTUJE POLECE DO SKLEPU PÓZNIEJ TO WAM NAPISZE NAZWE A SZCEGÓLNIE ODRADZAM FIRME GARNIER O D**E ROZBIĆ MAM JAŚNIUTKIE WŁOSKI TERAZ MOGE SIE ZASTANOWIC JAKI ODCIEN BLĄDU MOGE SOBIE ZROBIĆ ALE OD RAZU MÓWIE JA NIE RAZ I NIE DWA ROZJAŚNIAŁAM WŁOSY OKOŁO 4 RAZY TO ROBIŁAM TRWAŁO TO JAKIES 6 TYGODNI MOZE MNIEJ ALE WARTO BYŁO AHA I JAK MACIE KURCZAKOWY BLOND NA GŁOWIE I CHCECIE ZEJSC Z TEGO ZÓLTEGO TO DORADZAM SZAMPONETKE Z FIRMY DELIA KOSZTUJE OKOŁO 3,70 NA OPAKOWANIU JEST TAKA PANI Z LOKAMI I PISZĄ SREBRNY BLOND TANIE NIE NISZCZY WŁOSÓW MOZNA CZESTO UZYWAC.JEST JESZCZE SZAMPON ON RACZEJ TYLKO W ROSSMANIE JEST TAKI FIOLETOWY I PISZE NA NIM ZE JEST ON DO POZBYCIA SIE ŻÓŁTEGO ODCIENIA Z WŁOSÓW I NIE JEST DROGI KOSZTUJE 5 ZŁ TAM Z GROSZAMI JAK CO TO PISZCIE
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 23:13    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: