Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

WQRWWWWWW

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 22:29    Temat postu: WQRWWWWWW Odpowiedz z cytatem

SPROSTOWANIE: seks ogłoszenia Czy istniejÄ… lepsze i gorsze aparaty do fotoodmĹ‚adzania bo oglÄ…dam cennik salonu z Krakowa -tam cena 1000zĹ‚ za twarz u mnie w dawnym mieĹ›cie wojewĂłdzkim to samo - 300 zĹ‚ a na gruponie zdarzajÄ… siÄ™ ofery - 3 zabiegi za 100zĹ‚ . im wiecej wiem tym wydaje sie mniej wiem daz jeszcze w trakcie gĹ‚odĂłwki do stanu bezmyĹ›lnoĹ›ci.
wiesz ty masz takie objawy jak ja ale właśnie dostałam wtedy gynalgin i mi przeszło.
wiecie czy to nadal w jakims stopniu we mnie jest?
dr.
i nic więcej.
mi też chyba praca nie pozwoliła zwariować,najśmieszniejsze jest to,że z perspektywy czasu wyglada to jak brazylijski serial a to życie własnie,wydaje ci się,że jesteś jedyna swego rodzaju idiotkąa tu---.>jakaś proza,statystyka,jestes jedną z wielu,procentem,odsetkiem,a wydawało się,że wytykają cię palcami
Niedawno kupiłam fajnego orbitreka magnetycznego firmy Hammer z dużym kołem zamachowym i średnicą.

chciałam mieć długie blond i mam do ramion strzępy blond. ogloszenia towarzyskie myslalam ze jestem jedyna z tym problemem ...

Bryan Adams - Have you Ever Really Loved a Woman W Polsce jestem po ekonomii i jak przyjechalam do Wloch nie mialaz zadnego doswiadczenia. Wiem , ze miałam szczescie w nieszczesciu bo mogło byc znacznie, znacznie gorzej. Jeszcze jedna rzecz. Witam! ogloszenia towarzyskie
Kochane, poza tym nastepna rzecz, z ktorej sie ciesze okropnie, w niedziele biore swoja walizke i leceeeeeeeeeee do domku na 3 cale tygodnie jupiiiii!!!!!!!!!!!! Kiedyś słyszałam, że powiększenie ust kolagenem kosztuje 600 zł, czemu już teraz nikt o tym nie mówi, tylko wprowadzono nowe metody?? Śniadanie: Pewnie kupuje tam sama Polonia mirko czy masz rodzine chyba nie jesli kochasz ta firme Wczoraj ugotowałam zupkę, a dziś z pośpiechu nie wzięłam jej do pracy. Czekam prosze odpowiedzcie
w sumie troszke ponarzekam, bo mam ostatnio duże chuśtawki nastrojów...
Tam jest opisany zwiazek polki z turkiem ...
Zresztą zawsze trzeba było doliczyć czas odrastania włosów do wosku, czyli generalnie wciąż chodzić w spodniach.
601-781-907.
Kolczyk robilam se w Olsztynie w salonie piercingu i tatuazu na starym miescie w salonie TATTOO-LEW.
Mieszkam w Żorach proszę o informację.
lepiej podcinac i szybciej odrosnÄ…..
Napisz, gdzie dokladnie mieszkasz.I czy masz tutaj kogos?Ja tez mieszkam w okolicy Turynu.
Nie chciałam Cię zdołować, ale troszkę się zawiodłam Mam nadzieję, że się nie poddasz...
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 22:29    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: