|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 22:29 Temat postu: WQRWWWWWW |
|
|
SPROSTOWANIE: seks ogłoszenia Czy istniejÄ… lepsze i gorsze aparaty do fotoodmĹ‚adzania bo oglÄ…dam cennik salonu z Krakowa -tam cena 1000zĹ‚ za twarz u mnie w dawnym mieĹ›cie wojewĂłdzkim to samo - 300 zĹ‚ a na gruponie zdarzajÄ… siÄ™ ofery - 3 zabiegi za 100zĹ‚ . im wiecej wiem tym wydaje sie mniej wiem daz jeszcze w trakcie gĹ‚odĂłwki do stanu bezmyĹ›lnoĹ›ci.
wiesz ty masz takie objawy jak ja ale właśnie dostałam wtedy gynalgin i mi przeszło.
wiecie czy to nadal w jakims stopniu we mnie jest?
dr.
i nic więcej.
mi też chyba praca nie pozwoliła zwariować,najśmieszniejsze jest to,że z perspektywy czasu wyglada to jak brazylijski serial a to życie własnie,wydaje ci się,że jesteś jedyna swego rodzaju idiotkąa tu---.>jakaś proza,statystyka,jestes jedną z wielu,procentem,odsetkiem,a wydawało się,że wytykają cię palcami
Niedawno kupiłam fajnego orbitreka magnetycznego firmy Hammer z dużym kołem zamachowym i średnicą.
chciałam mieć długie blond i mam do ramion strzępy blond. ogloszenia towarzyskie myslalam ze jestem jedyna z tym problemem ...
Bryan Adams - Have you Ever Really Loved a Woman W Polsce jestem po ekonomii i jak przyjechalam do Wloch nie mialaz zadnego doswiadczenia. Wiem , ze miałam szczescie w nieszczesciu bo mogło byc znacznie, znacznie gorzej. Jeszcze jedna rzecz. Witam! ogloszenia towarzyskie
Kochane, poza tym nastepna rzecz, z ktorej sie ciesze okropnie, w niedziele biore swoja walizke i leceeeeeeeeeee do domku na 3 cale tygodnie jupiiiii!!!!!!!!!!!! Kiedyś słyszałam, że powiększenie ust kolagenem kosztuje 600 zł, czemu już teraz nikt o tym nie mówi, tylko wprowadzono nowe metody?? Śniadanie: Pewnie kupuje tam sama Polonia mirko czy masz rodzine chyba nie jesli kochasz ta firme Wczoraj ugotowałam zupkę, a dziś z pośpiechu nie wzięłam jej do pracy. Czekam prosze odpowiedzcie
w sumie troszke ponarzekam, bo mam ostatnio duże chuśtawki nastrojów...
Tam jest opisany zwiazek polki z turkiem ...
Zresztą zawsze trzeba było doliczyć czas odrastania włosów do wosku, czyli generalnie wciąż chodzić w spodniach.
601-781-907.
Kolczyk robilam se w Olsztynie w salonie piercingu i tatuazu na starym miescie w salonie TATTOO-LEW.
Mieszkam w Żorach proszę o informację.
lepiej podcinac i szybciej odrosnÄ…..
Napisz, gdzie dokladnie mieszkasz.I czy masz tutaj kogos?Ja tez mieszkam w okolicy Turynu.
Nie chciałam Cię zdołować, ale troszkę się zawiodłam Mam nadzieję, że się nie poddasz... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 22:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |