|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 21:19 Temat postu: UtknÄ…Å‚ mi w odbycie sÅ‚ownik ortograficzny. |
|
|
OczywiÅ›cie - zdania sÄ… podzielone....jak to w życiu. adwokat kraków Dzisiaj ostatni dzieÅ„, bo schudÅ‚am za duzo, dzisiaj waga - 61 kg, to o 7 kg mniej przez 9 dni, bardzo dużo schudÅ‚am w obwodach, ale nie mam żadnych rozstepów ani nic takiego, skóra siÄ™ Å‚adnie skórczyÅ‚a, mimo że nie uzywam żadnych kosmetyków, jedynie wody. i troche pianki bez przesady i wysuszczie suszarka na najmniejszym obrocie zeby nie rozwalaly loczkow .( a zawsze suszcie wlosy od tylu tzn glowa w dol bo inaczej loczki sie rozwala i nie beda tajkie same)najlepszy efekt kreconych wlosow jest w dzien 2 albo 3 potem myje wlosy i zaczynam od nowa nie prostujcie ja to zrobilam 3 lata temu i nic juz im nie pomoglo byly susze zniszczone ani proste ani krecone musialam je sciacinac po trochu i czekac kiedy odrosna nie warto sie meczyc musimy sie cieszyc z tego co nam natura dala
zjazd.
Ps.
Po operacji moja tarczyca została zmuszona między innymi przez nikotynę do pracy na zwiększonych obrotach aby wyrównać niedobory hormonów.
wiec jest ok.
Denerwuje mnie to ciągłe najeżdżanie na Hannę i nazywanie lisa świętym tomaszkiem.Słuchajcie przeciwnicy Smoktunowicz-Hanna nie zgwałciła lisa nie molestowała go nie przywiązała go żelaznymi łańcuchami do łóżka i nie rozkazała-,,Kochaj się ze mną'' albo ,,Uprawiajmy seks'' Moim zdaniem rozwój wypadków był inny i wielce prawdopodobny.Tomasz agresywnie i umiejętnie promował Hannę na gwiazdę Polsatu chwalił ją adorował spędzał z nią dużo czasu rozmawiał o Wydarzeniach flirtował.Uważam że tak to wyglądało bo nie wydaje mi sie żeby Hanna poleciała na spasione i lekko podstarzałe lisisko z zakrzywionym nosem jak to się mówi towar nie pierwszej świeżości.To w Tomaszu obudził się zwykły ludzki popęd-pracować bardzo blisko dzień w dzień z długowłosą blondyną i żeby ręka nie świerzbiała to chyba nie można być zdrowym mężczyzną.Jestem w stanie sobie wyobrazić że Hannie zaimponował intelekt lisa zresztą usłyszeć komplementy miło jest nawet z ust brzydala.No więc to Tomasz poleciał na Hannę on się rozwiódł wyprowadził z domu zostawił dzieci a następnie zarezerwował i opłacił wakacje z kochanką na Kosie oraz wybrał i całkowicie pokrył koszty budowy nowego domu dla niego i smoktunowicz.Hanna nikomu wcześniej nie rozbijała małżeństw rozwiodła się z prawnikiem z uwagi na niechęć do wczesnego macierzyństwa potem żyła w wolnym związku z rozwodnikiem a na końcu przyjęła zaloty lisa bo czego tu nie przyjmować-men ma kapuchy jak miodu i niespotykany rozumek zresztą rozwodnik więc brać towar bo warto.Zresztą ich cały związek to była świadoma inicjatywa lisa-on rzucił dla niej wszystko i zaczął budować dla niej życie na nowo a ona się nie broniła bo bronić się przed taką partią to trzeba być nie teges.Patrząc z punktu widzenia kto tu zawinił z tym romansem to jasne ze Lis na dodatek ten facet co tydzień bierze losy kraju w swoje ręce i pyta co z tą polską jako ostoja moralności i wzór cnót a za kamerami wiadomo.Zresztą to nie pierwsza i nie ostatnia zła opinia o nim.Perfekcjonista do krwi i kości i kawał sk**wysyna-dwa niekoniecznie wykluczjące się pojęcia.Nie widzę nic złego w zachowaniu Hanny.Nie byłoby mi na jej miejscu żal kingi rusin-dziwię się że tak długo mógł przetrwać taki swoisty mezalians-Rusin i Lis.Jaki oboje poziom intelektualny prezentują-każdy wie ze Lis bije rusin na głowę.Pod względem intelektu byli niedobrani zresztą działo się już wcześniej żle u lisa i rusin dlatego nie należy zwalać na Hannę.Nie jej wina że jest ładna niegłupia profrsjonalna nominowana do telekamery a lis się w niej zakochał.To Lis zdradził publicznie pokazując to Polsce w życiu na gorąco.To lis jest k**wiszonem jeśli już.Sprawy tak się mają.Tyle.
waga 77,3... seks oferty Z samopoczuciem też dzisiaj średnio.
no faktycznie nie pomysalem o tym Trzeba trafić na osobÄ™ która wykona dobrze paznokcie, które nie bÄ™dÄ… ani siÄ™ napowietrzaÅ‚y i w rezultacie odpadaÅ‚y, ani nie bÄ™dÄ… wyglÄ…daÅ‚y jak przyklejony plastik bez obróbki. czuje ze powinnam cos zjesc ale niestety nie dam rady nie istniej zadna potrawa ktora mnie w tej chwili skusi Ja jestem szczęśliwa w małżeÅ„stwie i bardzo siÄ™ staram, żeby tak byÅ‚o. ArkoÅ„skie to też jeszcze niedaleko adwokat kraków
co u Ciebie? Witam,szukalam na forum informacji ale tylko sie przestraszylam.. jesli chodzi o mnie to watpie zeby to bylo tylko od spania na tej rece bo dretwiala mi przez jakis czas a teraz od pol roku ani razu a napewno nieraz spalam na rece czy nodze a mimo to nie zdretwily mi a wtedy to prawie co noc. Rodzina: - jesli nie tv to mp3 z jezykiem ktorego chcesz sie nauczyc tylko ciagle nie masz czasu czy na deser można wciąć np pół galaretki? nie przekładajcie tego bo szkoła, bo praca, bo delegacja albo wakacje!
dopiero tydzien, ale jednak.
A nawet pod koniec lat 80- tych pojawiło się u nich dużo Polek pracujących w roli ekspedientki.
polecam i czekam na pomoc w sprawie kosmetyku pzdr :*
potem cos na S za jakies 2 godz.
Miło słyszeć, że nietylko ja używam tej wspaniałej serii z niea Jest niesamowita.
Ile kosztuje skaling, piaskowanie i fluoryzacja?
Slyszalam, ze to strasznie boli i ze naczynko moze peknac a wtedy jest jeszcze gorzej.
do chce kotka:
boli podczas nawet siadania.
Ja też uważam ta dyskusja na temat czy będzie wolne miejsce czy nie zaszła trochę za daleko...same nie potrzebnie napedzamy sobie stracha...a to najmniej nam w tej chwili potrzebne.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 21:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|