jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 18:43 Temat postu: do setii |
|
|
I mam siÄ nie martwiÄ. ogloszenia towarzyskie moj zas trener odradzil mi cwiczenia kardio, bo one sa malo efektywne i dotego spalaja tluszcz nie z \'brzuszka\', czy ud ale biora \'paliwo\' z miesni, bo nie maja czasu by pobrac energie z zalegajacego tluszczu. aha...zeby nie bylo ze nie dbam o siebie:
a laboratoria knocÄ
wyniki.
Witam widze Ĺźe we wszystkich trade jest tak samo nie liczÄ
c larego pozdro dla normalnych zywa,dostawca ,jez ,driver trade itp
zapraszam na forum:
CzeĹÄ .
Ale dziÄkujÄ za chÄÄ pomocy, moĹźe kiedyĹ znajdÄ
czeĹÄ
A GDZIE MOĹťNA TAKÄ LEAWTYWE ZROBIÄ ??? sex anonse kim ty jestes i kim nie jestes i jaka szmata jest TO COS alias twoj maz -alkoholik.
KamuĹ, tak... ja plakalam na \'\'chlopiÄcym swiecie\'\' a wszystkie koszty sadowe musze pokryc sama?? t-za jest groĹşna WYĹÄCZNIE wĂłwczas gdy zarazi siÄ niÄ
kobieta PODCZAS ciÄ
Ĺźy lub bezpoĹrednio przed zajĹciem! No, Ĺźeby nie der, die, das to niemcy byliby z nas.............. anonse erotyczne
ta 3 dniowke to wyniki tez beda dobre Na fotoodmĹadzaniu nie ma oszczÄdzaÄ, naleĹźy wybraÄ sprawdzony i dobry gabinet, gdzie zabieg wykona lekarz. Gdy mloda dziewczyna jest juz zakochana na zabĂłj, alfons karze jej isc pracowac do burdelu. 5-6 pomidorĂłw Potem mycie gĹĂłwki, jakiĹ balsam na gĹowÄ i siedzenie pod saunÄ
(bez mojej proĹby). Nie to nie ja ten od postu o coli i pizzy, ja bym sie baĹ rzucaÄ na jedzenie Ĺwiadomie. od kilku lat mam problemy z prl...jak miaĹam 18lat przez trzy lata prawie braĹam brom...
Roxi wstaw zdjecie brzusia!!!
polecam porady ze stronywww.dieta.pl
TrochÄ chrypiaĹam przez pierwszy dzieĹ, ale nastÄpnego byĹo juĹź dobrze.
* tyle samo w biuĹcie, ile w biodrach w momencie wyboru miaĹy :
wyglada juz lepiej..
Szymon u Urszuli
No i to tyle, padniÄta jestem. |
|