Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

cześć Moonchild,

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 18:03    Temat postu: cześć Moonchild, Odpowiedz z cytatem

nie waĹĽne kogo. adwokat kraków DostaĹ‚am Lutenyl 5 mg, kurczÄ™to tez hormon a ja chciaĹ‚am siÄ™ z nimi poĹĽeganć na zawsze...
Myślę , że ja nigdy nie zdecydowałabym się na związek małżeński z księdzem , nawet gdyby był on dozwolony , bo nade mną zawsze byłby dla niego ktoś ważniejszy BÓG
jak dlugo utzxymuje sie IgM?
Dziękuję wszystkim za wsparcie.
Jutro odbierasz bete?
Cichopek by zaspokajac swoje ambicje, to za sprawa jej nazwiska jest o nim glosno,nie oszukujmy sie.
nie jest zadną naganiaczką przeciez juz pisała jaki ma nick na innym fotum ona zrobiła tylko usta i są ładne wiec ma prawo byc zadowolona!
Oczywiście wszystko im wolno a później nie widzą nic złego w tym, co zrobili....Swoją osobowością potrafią wyprowadzić z równowagi i doprowadzić do łez.....
Kurcze troche sie zmartwilam chodz lekarz mi powiedzial ze 30kwietnia mi sciagna...
Paaatuchaaa

nie znam niestety metody na rozwiazanie tego problemu, bo probowalam przez ostatnie 2,5 roku.... ogloszenia towarzyskie no włśnie jak tam jest?

To chyba i tak dobry bilans czy wucinać guz tarczycy? -dlaczego wybralam akurat taki kierunek studiow Ma fajne kolory, mniej niszczy wĹ‚osy, i co najwazniejsze sie zmywa po paru razach tak jak zapewnia poroducent Sama jedziesz czy z kims? adwokat kraków
Nie wiem skąd u Ciebie takie wątpliwości? amlepi , ja mam to samo. Reszta nam się odłoży. Dodam jeszcze, że: Jest niestety na recepte ale dziala super juz po jednym dniu psikania (wtedy uzylem go 3 razy) bylo mozliwe cwiczenie na rehabilitacji i chodzenie . Teraz dodalam fotki. zdecydowanie 1 części i ten taniec na koncu super
a nieoczekuje by sie ze mna obchodzili delikatnie,oczekuje troche zrozumienia od wlasnej siostry.........a to ze dzis palnela o owocach ...ona non stop gada o cwiczeniach dietach i ze musi schudnac jeszcze 2kg ....niewazne ze wie o chorobie,niewazne ze to ona zawsze byla ta lepsza ,ta ladniejsza....w moich oczach i zwyczajnie takie gadanie sprawia ze najchetniej niejadlabym nic....a inni jak mówią ok nieraz pomyśle zdołuje się jak powiedza ze mi sie przytylo ale nieoczekuje od nich nic ....a jej ufam,kocham ją nad zycie,dogadujemy sie super ale jezeli chodzi o chorobe to oczekuje slyszec wsparcie i zapewnienie ze jest ok by zachecic mnie do normalnego jedzenia a nie przeciwnie...
I tak minął mi dzień 6.
Wczoraj B=75, T=125 i poszło.
No pewnie ze trzeba sie realizowac zeby za 50 lat nieczego nie zalowac, ale jest bardzo trudno realizowac sie samemu a nie z osoba ktora sie kocha i wiedziec ze sie ja zostawilo z wlasnego wyboru.
znać, minął miesiąc i cisza.
niestety o dr Filipiuku pierwszy raz słyszę i nie wiem jaki jest zakres jego specjalizacji bo każdy z lekarzy ma swój konik, Polak znajdzie przyczynę problemów, za to Jarosz na USG zobaczy nawet najmniejszy problem i podtrzyma każdą ciążę.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 18:03    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: