|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 14:40 Temat postu: Ponadto mówiÅ‚am, że nie chcÄ™ modelowania wÅ‚osów (nie l |
|
|
KiedyÅ› pocieszaÅ‚a mnie myÅ›l, że przecież Bóg kocha mojego cywilnego męża, jest dobry, uczciwy... portal społecznościowy Przy dlugich postach organizm naprawde zabiera sie za wszystkie ogniska zapalne w nas i za smieci w nas.
Dosyć mam udawania,że wszystko jest w porządku,izolowania dziecka od ojca-pijaka,wstydu!
Ehh,,,jutro ide do gina- prywatnie;/ bo panstwowi u nas nadal strajkuja.
Czy jeżeli Ty nie zmienisz podejścia to fakt, że on przestanie pić zmieni Wasze życie w sielankę?
no nie wiem
NIE PODPISUJE SIE SWOIM NICKIEM BO TO DOSC KONTROWERSYJNA METODA
+Mam jeszcze pytanie dotyczące diety czy komuś z was(nie zależnie od metody) zaszkodziły papierosy?
Trzymajcie sie dziewczyny chyba jutro ostatni dzien?
jedz malo a czesto,zeby nie dopuscic do uczucia glodu bo wtedy pekasz i rzucasz sie na wszystko,nawet jesli Ci sie nie chce zjedz zupe bo im wiecej jej zjesz tym wiecej schudniesz
Mam zglosic siÄ™ na badanie z obciÄ…zeniem(czy jakos tak)i dopiero pozniej leczenie. seks ogłoszenia hej byÅ‚am dzisiaj u gina.powiedzial ze mam lekkie zapalenie i przepisal mi gynalgin.
po każdej operacji tarczycy należy przyjmować hormony, jak dÅ‚ugo oceni to lekarz po kilkukrotnych badaniach tsh, ft3,ft4, ja niestety mam caÅ‚y czas niedoczynność dlatego biorÄ™ eutyrox 112,5. Ja rozumiem różne ludzkie fobie . Powiedz tak naprawdÄ™ czego szukasz? ja jestem na 12 dniu Ból byÅ‚ chyba przez pierwsze dwa dni, potem im wiÄ™cej dni mijaÅ‚o tym byÅ‚ mniejszy, może miesnie siÄ™ przyzwyczaiÅ‚y ile on kosztuje??? portal społecznościowy
największy pustak pod słońcem!!! maalaa, witaj w klubie Napewno i tak jest wodzony na pokuszenie, ale ma żonę, którą kocha i wierzę, ze nigdy jej nie zdradzi. teraz tutaj aukcja Anita De Witt, zalozycielka organizacji Stoploverboys.NU twierdzi, ze to juz prawdziwa plaga spoleczna, której ofiara padlo co najmniej 5 tys. Gdzieś czytałam, że na noc powinno się luźno wiązać loki na czybku głowy szeroką frotką- czyli taka fryzura na cebulę . a mam pytanie, jak robie zele to one na koncu nie ja sa takie gladkie i swiecace tylko chropowate...
Naprawde nie wiem co dalej bedzie i ile to jeszcze potrwa.
czy ja moge zajsc w ciaze???
najważniejsze jest to, że nie chodzę wściekła z głodu nie mam napadów wilczego głodu i jestem pewna, że zrzucę ten balast nawet jeśli będzie to trwało te trzy miesiące, a jak już mi sie uda to będę dbać o swoją wagę...
ZObacz, tu masz przykłady tego, jak poprawny rozmiar optycznie zmniejsza piersi:
Widze ze kobiety najczesniej macie problemy z cenami... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 14:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|