Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

30 dni to ja nie dam rady.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 12:00    Temat postu: 30 dni to ja nie dam rady. Odpowiedz z cytatem

i potem plakac! seks ogłoszenia Gynalgin naleĹĽy brac najlepiej po skonczonej miesiÄ…czce,nie zaczynać jak masz dostac za trzy ,cztery dni. Moze na starość jak bÄ™dÄ™ bogata i próżna to sobie strzelÄ™ usteczka jak Angelina Jolie dla poprawy nastroju, a teraz nie bede siÄ™ stresować wywalajÄ…c ciezko zarobione pieniedze na zabieg po ktĂłrym usta nie zmieniÄ… objÄ™toĹ›ci.
Doda ja robie tak ze jak 6 powtorzen to 6 x wszystkie 6 cwiczen a cwiczenie 5 to 15 razy wymach nog na zmiane.
Kochana Capuccino,
Myszko a ile masz lat?
dobrze mi się kojarzyło
Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybet zioła schudłam tak 16 kilogramów.

To chyba mĂłzg zadziaĹ‚aĹ‚. portal społecznościowy OkazaĹ‚o siÄ™, ĹĽe nie da siÄ™ jej normalnie usunąć, i trzeba byĹ‚o dĹ‚utować.

15.NajĹ›mieszniejsza sytuacja w Twoim ĹĽyciu.. ciezko bedzie to wszytko dobrze zoorganizowac, tak na odleglosc. nie ma to jak sobie humor z rana poprawić hahahahaha chociaĹĽ w tamtym roku byĹ‚o ich mniej niĹĽ w poprzednie lata....... Tylko Ĺ‚adnÄ… fryzurÄ™ miaĹ‚a. portal społecznościowy
mnie te 23 lata , żeby klamka zapadła to też za mało ........ Niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe ( GLA ) Ziarniaki Rodzinę domowymi obowiązkami obarczyć, a L4 ciągnąć dłuuugo !! ja kiedyś próbowałam mereidi 10 kg w tydzień a potem stałam w miejscu. Dziewczyna ma jakiś taki złośliwy wyraz twarzy i wygląda jak czarownica, nie wspominając o cienkiej szyjce i małych ramionkach w porównaniu do masywnego dołu. I can't wait to get back on that plane and sit in the seat properly.
nie martwie sie bo nieinteresuja mnie tacy ignoranci jak ty, wiec daruj sobie glupie teksty!zegnam
Na pewno tam wrĂłcÄ™.
chyba teĹĽ nie jestem na czasie
Mule
Nie zaczepialam nie przytulalam nie calowałam - rozmawialam normalnie wszystko bylo ok jednak nie bylo nic co mogloby wiązać sie z seksem.
mam odżywke glisskura w sprayu i szampon do farbowanych., kolor miedziany do półramion.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 12:00    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: