Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

do kasieńka23

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:01    Temat postu: do kasieĹ„ka23 Odpowiedz z cytatem

jedna porcja 8,6 g wÄ™gli portal społecznościowy powidziaĹ‚ ze ciezko mu stwierdzic ze to nadzerka poniewaz jest tam stan zapalny i wszytsko jest zaczerwienione, i wĹ‚ansie po moze 4 tabletce wyleviaĹ‚o ze mnie zupeĹ‚nie cos takiego samego jak po zamraĹĽaniu, sama nie wiem czy to dobrze?? rodzinnego a ten skierowal mnie na podstawowe badania...
Będe was informować na bieżąco o wynikach.
do tego kawka [czasem ze smietana czasem bez]
To było bardzo obfite i bolesne, kilkudniowe regularne krwawienie.
W koncu tego kwiatka jest pół światka .
i nie narzekam...
Mam 38 lat ,jestem mamÄ… i ĹĽonÄ… ale brak mi koleĹĽanek brak mi rozmĂłw o niczym i o wszystkim , moĹĽe tu znajdÄ™ jakieĹ› bratnie dusze?
Widzę, że juz nie możecie się doczekać i robicie testy.
dziewczyny nprawde Ĺ‚adnie to wyglÄ…da !
Jestem zadowolona - a to dla mnie zdecydowanie najwaĹĽniejsze.
DZIEWCZYNKI PRZECZYTAJCIE TO !!!

No masakra, okropne to jest. sex anonse szczerze mowiac jak na 3 zabiegi dzien po dniu moje wlosy nie sa zbytnio suche(oczywiscie nakladalam duzo odzywek) jutro przyjdzie do mnie ta znajoma fryzjerka i podetnie mi wloski.

Bo to jest jeszcze kwestia wzrostu, ile macie wzrostu? Jestem po pierwszej L. CzeĹ›c dziewczyny .Co myĹ›licie o ĹĽelach firmy GABRYIELLE. na razie jest mi tu dobrze, ale dobrze tez bylo w Polsce, dobrze mi wszedzie, raczej nigdy nie bylam sentymentalna patriotka...sa rzeczy ktorych nie lubie tutaj, ale tak samo jest ich cala masa w Polsce czy w jakimkolwiek innym kraju! Na Allegro sa fajne, a ja juz jestem peĹ‚nym czĹ‚onkiem, wiÄ™c jak mĂłj chĹ‚opak przyjedzie to pomoĹĽe mi wybrac hehe..... portal społecznościowy
Masz racie każdy decyduje o sobie samemu.Ja po prostu dobrze się czuję gdy ważę mniej niż 50 kg.Chociaż orbitka chcę kupić ponieważ chce troszkę popracować nad ciałem i je troszkę ujędrnić. Uwielbiam conversy!!! Pozdrawiam Kinga nie idzcie spac 39.Nikelback - Far Away ja jestem na głodówce i tez nie chudne... W sumie naszła mnie taka myśl:
Nie wiem co teraz mam z tym zrobić.
PotrzebujÄ™ Twojej pomocy.
To tyle co powiem.
a jesli juz pepek masz jakis taki nie tego,to kolczyk Ci go zakryje(taki z jakims wiekszym,wybajerowanym \oczkiem\czy zawieszka...czy jak tam to sie zwie)
z czego oczywiscie jest czesto wielka kłotnia, jak to ja dochodze kilka razy, a Ty wcale...
zdecydowanie odradzam!
Witajcie tarczynki
Lepsze jeziorko niĹĽ Tesco
brzydkie, duże i czarno-bręzowe z wyraźnym wzorem na odwłoku..
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:01    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: