|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:01 Temat postu: do kasieĹ„ka23 |
|
|
jedna porcja 8,6 g wÄ™gli portal społecznościowy powidziaĹ‚ ze ciezko mu stwierdzic ze to nadzerka poniewaz jest tam stan zapalny i wszytsko jest zaczerwienione, i wĹ‚ansie po moze 4 tabletce wyleviaĹ‚o ze mnie zupeĹ‚nie cos takiego samego jak po zamraĹĽaniu, sama nie wiem czy to dobrze?? rodzinnego a ten skierowal mnie na podstawowe badania...
Będe was informować na bieżąco o wynikach.
do tego kawka [czasem ze smietana czasem bez]
To było bardzo obfite i bolesne, kilkudniowe regularne krwawienie.
W koncu tego kwiatka jest pół światka .
i nie narzekam...
Mam 38 lat ,jestem mamÄ… i ĹĽonÄ… ale brak mi koleĹĽanek brak mi rozmĂłw o niczym i o wszystkim , moĹĽe tu znajdÄ™ jakieĹ› bratnie dusze?
Widzę, że juz nie możecie się doczekać i robicie testy.
dziewczyny nprawde Ĺ‚adnie to wyglÄ…da !
Jestem zadowolona - a to dla mnie zdecydowanie najwaĹĽniejsze.
DZIEWCZYNKI PRZECZYTAJCIE TO !!!
No masakra, okropne to jest. sex anonse szczerze mowiac jak na 3 zabiegi dzien po dniu moje wlosy nie sa zbytnio suche(oczywiscie nakladalam duzo odzywek) jutro przyjdzie do mnie ta znajoma fryzjerka i podetnie mi wloski.
Bo to jest jeszcze kwestia wzrostu, ile macie wzrostu? Jestem po pierwszej L. CzeĹ›c dziewczyny .Co myĹ›licie o ĹĽelach firmy GABRYIELLE. na razie jest mi tu dobrze, ale dobrze tez bylo w Polsce, dobrze mi wszedzie, raczej nigdy nie bylam sentymentalna patriotka...sa rzeczy ktorych nie lubie tutaj, ale tak samo jest ich cala masa w Polsce czy w jakimkolwiek innym kraju! Na Allegro sa fajne, a ja juz jestem peĹ‚nym czĹ‚onkiem, wiÄ™c jak mĂłj chĹ‚opak przyjedzie to pomoĹĽe mi wybrac hehe..... portal społecznościowy
Masz racie każdy decyduje o sobie samemu.Ja po prostu dobrze się czuję gdy ważę mniej niż 50 kg.Chociaż orbitka chcę kupić ponieważ chce troszkę popracować nad ciałem i je troszkę ujędrnić. Uwielbiam conversy!!! Pozdrawiam Kinga nie idzcie spac 39.Nikelback - Far Away ja jestem na głodówce i tez nie chudne... W sumie naszła mnie taka myśl:
Nie wiem co teraz mam z tym zrobić.
PotrzebujÄ™ Twojej pomocy.
To tyle co powiem.
a jesli juz pepek masz jakis taki nie tego,to kolczyk Ci go zakryje(taki z jakims wiekszym,wybajerowanym \oczkiem\czy zawieszka...czy jak tam to sie zwie)
z czego oczywiscie jest czesto wielka kłotnia, jak to ja dochodze kilka razy, a Ty wcale...
zdecydowanie odradzam!
Witajcie tarczynki
Lepsze jeziorko niĹĽ Tesco
brzydkie, duże i czarno-bręzowe z wyraźnym wzorem na odwłoku.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:01 Temat postu: |
|