|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 00:07 Temat postu: Ja jestem w Kanadzie od roku, nawet mi siÄ™ tutaj podoba, mi |
|
|
PrzepisaĹ‚ mi na wszelki wypadek antybiotyk,ale poprzedni tez braĹ‚am i mi nie pomĂłgĹ‚ Nie wiem juĹĽ co robić. portal społecznościowy Tylko, zeby zrobic dekoloryzajce, musisz miec wĹ‚osy w dobrej kondycji, bo ten zabieg obciaza wĹ‚osy, ale jak sÄ… zdrowe, to dobrze, to zniosÄ…. Mam pytanie do Ciebie bo madra z Ciebie laska, powiedz czy Ty robisz jakieĹ› pasty do chleba sama, czy kupujesz?
-martka- ---> z usług znajomej wizażystki na pewno zrezygnuję
a ty na odstawieniu jestes tez bez wspomagaczy?
koktajl waniliowy bez cukru.
jam mam blizne na ramieniu i zachodzi troche nad przed ramie ma ok 15 cm, i mam jÄ… brzydka bo mam bliznowca i podczas operacji wyciagania srub i blachy wytnÄ… mi tego bliznowca i zrobia ladny kosmetyczny szew, lekarz nie daje mi gwarancji ze nie bede miala znowu tego bliznowca ale ja mysle ze bedzie ok, po wtedy mialam reke w gipsie i moze dlatego sie tak brzydko zagoilo, no i wlasnie po tej operacji mam chodzic na lasery i smarowac masciami , pierwsze slysze ze nie wolno
Wyleczylam sie sama, stwierdzilam ze dam rade ze nie potrzebuje zadnego lekarza, gdyz uwazalam ze pomoc nie jest potrzebna.
jednak za nim zaczelam go stosowac dostalam na drugi dzien okres.
Ja stosuje tą zielona na co dzień i jestem bardzo zadowolona z tej serii kosmetyków POLECAM
8:57 - Valerie Dore - Lancelot ogloszenia towarzyskie ;D
ale nie moge przeciez pokazac tego rodzicom bo beda sie martwic o mnie jeszcze bardziej Witam, Kupię sznur chyba.mamy mieszkanie 2 pokojowe, nie ma samochpdu, internet jest i komórki mamy, mało jemy, opłaty duze są. Więc kupiłam farbe cynamonowy brąz. Kiedyś miałam 4 dni głodówki a przygotowywałam się też 4 dni i zniosłam bardzo dobrze, a jak z marszu to okropnie sie czułam już po 24 godzinach :/ interesuje mnie przygotowanie jest przede wszystkim dla pierwszych dni przeprowadzane, tzn. seks oferty
później możesz próbować na kolejnych. No i co dalej? iw6k - temat skazy białkowej był poruszany wiele razy, Stellamix polecała bardzo dobrego alergologa: caluski prosiaczki moje :* i caluski dla 18 syna W wieku 16 lat zrobily mi się krostki pod napletkiem dużo i duże jakies nawet milimetrowe. A może tak jak to\ mówią ktoś o mnie myśli lub obgaduję\. zacznijcie słuchać,my chcemy pracować,ale w firmie jest brak przepływu informacji,sytuacja wymaga nie raz odejmowania szybkich decyzji i reagowania,rynek szybko się zmienia,a firma za nim nie nadąża,wiem o tym
Jesli chodzi o doksztalcanie sie to comune i province organizuja kursy dla bezrobotnych ktore sa calkowicie gratis (finansowane wlasnie przez dane jednostki terytorialne), uwazam ze warto z nich skorzystac plus oczywiscie wzbogacaja jezyk.
na bank!!
A skad jestescie z Polski?
Mam nadzieję, że rozwiejecie moje wątpliwości.
lizna czasem sie czerwieni wkoło.
Boze chcialabym znalezc dobrego lekarza ;]
Nigdzie Was nie widać.
wybuliłam 300 złotych a teraz nawet nie mogę w spokoju zjeść prostego posiłku, tak mnie to wszystko boli... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 00:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |