|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 21:11 Temat postu: Wszystkie dane z caÅ‚ego dnia zapisujÄ™ w kalkulatorze na: |
|
|
ale tez rozumiem, ze martwia Cie te blizny. seks oferty dlaego nie poddaje sie bede z tym walczyc mysle ze bedzie lepiej
Oczywiscie nie mialam tego wczesniej zanim cwiczylam.
I jeszcze dwa cytaciki do kolekcji jojo
Między posiłkami popijaj ciepłą lub gorącą wodę.
Kosmetyczka powiedziała, że mam myć pępek szarym mydłem i smarować maścią Trybiotyk(tak jak to dziewczyny wspominały)i uważam, że tak jest na prawdę dobrze, bo to sprawdzona kosmetyczka Pozdrawiam
Ostrzegam prze minimazerami, powodują utratę jędrości!
Witam wszystkich !!
Tuczymy sie latami,a później chcemy być piękne i szczuplutkie w dwa tygodnie
czesc na poniedzialkowo!!!!
do tego czuje, ze pecherz chyba przeziebiony...
ok dzieki w takim razie ja zaczne za tydzien a teraz jeszcze tydzien na warzywach i owocach dzieki za odpowiedz adwokat kraków Aga257 zamów sobie na allegro mokse, to jest taki chiÅ„ski pioÅ‚un.
Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida itp. Jesli pąsowe to pąsowe.. zwłaszcza w nocy, ale ostatnio czuję to też w ciągu dnia. Hej mam pytanie do osób które były operowane w Gliwicach: Jest to suplement diety zawierający m.in. seks oferty
I jest póki co ok. jesienna mamo---lekarz podczas usg mierzy obwód brzuszka,kości udowej i czegoś tam jeszcze chyba i na podstawie tego wylicza przypuszczalną wagę Kanonista, który pomaga mi powiedział iż sądy kościelne nie lubią adwokatów , no cóż on chyba więcej miał spraw o stwierdzenie niż ja. Kiedys slyszalam jak klientka byla nie zadowolona ze swojej trwalej, rowniez zostala potraktowana w ten sposob. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej . Śn- 50g sałatki + 75g sera pleśniowego no to wtrace tak jednym zdaniem na temat nowej g\gwiazdy\
No i wtedy GIN juz powiedziała,że odstawiamy i mam brać luteine za 4 dni i ze jak za 2 tyg nie dostanę @ to mam zrobic test,więc czekam do 29.10
naprawde jest dobra,dziwie sie jakie z was gospodynie...?!
tyle że lekarz powiedział mi że to trwa 4 miesiące a nie rok podkreślił że tak jest teoretycznie ale nie wiedziałam ze aż tak się wydłuży.
i mysle co pysznego przygotujÄ™
a czy w kancelarii sadu powiedza coś, na jakim etapie jest postępowanie jeśli długo nie ma odzewu od nich?
o tym że jestem chora dowiedziałam się mając 15 lat.
Oprócz maści na zewnątrz dobry jest krem dopochwowy Gynazol, który leczy nas od środka, a nie tylko zmniejsza objawy.
pomoze .
Ciekawa jestem czy ktoś z was już uczęszcza na któryś z tych kursów.
Ja byłam we Fryzjerni na ul Strzelców ,właśnie u.pKingi |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Mar 20, 2014 21:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|