Forum Harris Paige Strona G³ówna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ale nie chciałabym usuwać kolczyka, w końcu nie po to tyl

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Mar 20, 2014 20:46    Temat postu: Ale nie chciaÅ‚abym usuwać kolczyka, w koÅ„cu nie po to tyl Odpowiedz z cytatem

Bo coÅ› mi siÄ™ widzi, (nie wiem czemu) że chodzi ci o No mercy -Wkere do you go Sprawdź adwokat kraków ja dzis rano zrobilam test,bo @ spozniala sie 4 dni no i okazalo sie ze .........jestem w ciazy!!!jestem bardzo szczesliwa!!!z objawow mam tylko powiekszone i bolesne piersi oraz czeste sikanie.to tyle zauwazylam,poniewaz w tym cyklu odpuscilam sobie totalnie ,nie myslalam o tym zeby zajsc w ciaze,(poprzedni cykl taki byl,wszystko wyliczone,potem obserwacje a potem jak sie okazuje wmawianie sobie objawow a i tak nic z tego nie wyszlo)no i stal sie cud.
Na wynikach nic nie pisze + bądź - .
-z kawy
cyndi lauper-girs just wanna have fun
Dziewczyny czy wy też tak macie?
Odkąd pamięta zawsze interesowało go lotnictwo, sklejał modele samolotów, chodził na pokazy lotnicze, a nawet zaliczył dwa lata ITWL ucząc się zawodu elektromechanika awioniki pokładowej.

A na marginesie uważam, że najważniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo naszych Maluszków, mamy są w stanie znieść naprawdę bardzo dużo.Zorientujmy się przed porodem gdzie w razie jakiś komplikacji nasze dziecko otrzyma najlepszą opiekę. ogloszenia towarzyskie Jestem w ciąży 15 tydzień, we wtorek mam wizyte u specjalisty

Powinnam wpaść w głęboką depresje przy Was... jestem skołowana i ciesze sie ze na razie jestem w szpitalu w jakie miejsca może pójść dziewczyna sama, żeby poznać kogoś takiego??? Nie czuje się na tyle dobrze żeby ćwiczyć choć jestem zwolennikiem fitness i innych aktywności). pracowałam w tych okolicach hmm jakieś 2 miesiące i postanowiłam ze nigdy tam nie wrócę !!! sex anonse
ja słyszałam że podają ją tylko wtedy kiedy już nie ma szans na przeżycie i nie jest ważne czy delikwent uzależni się od narkotyków czy nie... hej nie miałam necika buu teraz ide spac jutro cos napisze bo dzisiaj nie mam siły tego wszystkiego czytac co sie tu działo buzka wam ciekawe co tam u ciebie fanko?? -----§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§.......@(█ Nie tak bardzo drogie, a jednak naprawdę skuteczne są produkty z profesjonalnej serii L'oreal (do kupienia jest chyba tylko w sklepach fryzjerskich). zazdoscisz innym wygladu bo ama wygladasz jak......... Zresztą zawsze trzeba było doliczyć czas odrastania włosów do wosku, czyli generalnie wciąż chodzić w spodniach. Przyszedl do mnie moj lekarz, poglaskal po czole widzac moj strach, na koniec zeby rozluznic atmosfere powiedzial, ze zaraz rozetnie mi ten moj wstretny rysunek na brzuchu (tatuaz, ktorych nie cierpi), po chwili odsunal przescieradlo ktorym bylam przykryta, przylozyl reke, wymierzyl i dodal o jednak nie, zabraknie cm, cholera odalo ci sie
Na obiad będzie:
Whitey Shafer - All my ex's live in texas
fee42pl@yahoo.com
Też mam kręcone,grube włosy i strasznie mi się puszą.
z wlasnej woli?
przecież z wypowiedzi naszych zauroczonych z ich stylu pisania można wywnioskować, że są to dowcipne i inteligentne dziewczyny.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Mar 20, 2014 20:46    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Harris Paige  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!