|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 19:59 Temat postu: Ćwiczyłam, nie jadłam po 17 i trzymałam się 1000kcal i |
|
|
Jak długo to trwa rozpatrzenie takiego wniosku?-wniosek do drugiej instancji wpłynął w czerwcu 2006r. seks oferty A jak Ty przechodzisz oczyszczania?
powiedzcie co o tym myślicie bo naprawde jestem zakłopotana tą sprawą.
gg-1594497
Im bardziej jesteś aktywna, tym bardziej wartość ta rośnie a oznacza to, że możesz więcej zjeść bezkarnie kalorii - jeśli dużo ćwiczysz.
Nie odstaje w niczym od swoich rówieśników.
mam ten sam okropny problem ;(
i nikt z niczego nie robi halo!co z tego że wyglądam szczupło jak mój brzuch jest rozciągnięty i chcę się tego pozbyć,ja mam przed sobą zrzucenie ok 10 kg, bardzo chciałabym wrócić do swojej wagi, ale czy to się uda?nie wiem!chcęby moje ciało naprało sprężystości i jędrności- przede mną duże wyzwanie 10 kg!
Więc te 2 kg to nieduże ustępstwo.
masaz chinski dziala w 98%!!!! seks oferty polecam zamiast głodówki...
Hejka.Wiesz kolezanko,niemoge isc na studium,bo jestem po Handlowce Zawodowej.Znalazlam sporo kursow,ktore podpisuja umowy z Urzedem Pracy,a teraz tylko trzeba sie dogadac w Urzedzie..ide jutro i oby mi sie udalo cos zalatwic.Gabriel sa drogie kursy i mysle,ze sa tansze i tez profesjonalne.Dlaczego uwazasz,ze masz trudniejsza sytuacje?Moze masz wiecej dzieci niz jedno hihhi ogolnie odstaw fajki, jak chcesz dojsc do siebie w miare szybko. Gdzie się nie obejrzeć tam same rodzinne kologacje Ale fakt slyszałam o takich Pielgrzymkach i tam naprawdę można poznać bliżej wiele osób A z drugiej strony jak celem mojej Pielgrzymki ma być przepychanie się między rozwrzeszczanymi małolatami, żeby być jak najbliżej fatalnego to ja chyba dziękuję Nie wiem czy kupiłam jakiś felerny orbitrek, czy nie tak jest skręcony bo tak dziadostwo hałasuje przy ćwiczeniach (całkiem przyjemnych zresztą), że radość z gimnastyki jest znikoma. portal społecznościowy
Dopiero potem szok: Ja jutro startuję z mężem,ważę około 90kg,a rok temu wiosną 75kg ważyłam,czuję się koszmarnie,tłuszcz wylewa się z ciuchów,blee... Cejrowski to prostak, który rozmawia z debilami dlatego, że tylko na ich tle wygląda na bystrzejszego. kalarepa miłego wieczorku ja pędze połozyc malucha bo pózno jak na niego przestaliśmy z nimi walczyć.. Polecam Ci kupic ksiazke Malachowa pt.
Żeby zapobiec nawrotom choroby, razem z kobietą musi się leczyć jej partner.
Łooo skubana!
A Wam zycze powodzenia w szukaniu pracy!
Mały chodzi normalnie do żłobka ale często choruje, a my nie możemy brać tak często zwolnień lekarskich, więc szukam niani na czas kiedy mały choruje w godz.
Ludzie...
bardzo fajny i zdolny fryzjer. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 19:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|