Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Avril Lavigne-When you're gone

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 15:02    Temat postu: Avril Lavigne-When you're gone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich!!!! seks ogłoszenia a juĹĽ smakowych!... WyjeĹĽdĹĽam juĹĽ w czerwcu....hehh, trochÄ™ mam stracha ĹĽe siÄ™ nie dogadam...
kroplĂłwka -lewatywa wg mnie najlepsza
w granicach 3-4 tys.
ja stosowalam stosunek przerywany i bylo ok przez 2 lata - kiedy sie zaczelismy starac o dziecko okazalo sie ze mam ogromne problemy z plodnoscia.......
Przerwanie dowozu białka i tłuszczu doprowadza do zużywania własnych, zwyrodniałych białek, złogów tłuszczu i cholesterolu.
Do konbietki ,ktora bierze tabletki antykoncepcyjne:
do gość - radzisz spróbować?

myślę, że u Świdraka bedzie i taniej i pewniej ogloszenia towarzyskie Do ideału brakuje niewiele i jeszcze wymaga małej korekty - ale i tak jestem w miarę zadowolona

Rozumiem cie ze sie bojisz w to wplatac. Jak byłem na wizycie to kazał mi chodzić o jednej kuli a ja nie mogłem. Niesety z parlodelem nie miałam styczności,wieć nic nie mogę powiedzieć...słyszałam,że to odpowiednik bromka,tylko mniej skótków ubocznych... troche mnie stawy w klanach bola ale to przejdzie tryskam energia 3 x dziennie staram sie cwiczyc jutro stane na wage nie wy3mam mam nadzieje ze cos ubyło Wg niego miałaś ostatnie dni płodne. sex anonse
Ja tak właśnie spuchłam po Diane, później przerzuciłam się na Yaz, a teraz od 4 miesięcy biorę Cyprodiol. Oni nie mają imienin. a najgorsze jest to ze na mniejszym palcu obok zaczyna mi sie dziac to samo a napewno nie wycialem paznokcia w rogu na tym palcu ehh co robic :/ Basen jest ogolniedostepny. zycze milego wychodzenia kupilam se buty takie z tymi czybami jak to sie teraz chodzi Naprawde polecam jeżeli szukacie dobrych kosmetyczek, ja chodze od lat do tego samego salonu i nie zamierzam zmienić.
Leon i Stanisław - U Steczkowskiej Justyny
Serdecznie pozdrawiam.
Nie jestem dziewczęciem które zachwyca się z byle powodu.
słyszałam jak sama mówiła o tym w wywiadzie
Narazie nie moge sobie tego nawet wyobrazic bo jak mi jedna tak zdretwieje poczasam ja druga reka az dojdzie do siebie a jak by mi dwie tak zdretwialy to chyba bym umarla z przerazenia;/
a imie takie beznadziejne ze dziecko tez pewno za madre ni będie - bo po kim niby ??
mysle ze jest juz sporo krajow w europie gdzie bycie obcokrajowcem, nie ma wielkiego znaczenia, niestety jednak we wloszech jest to wciaz 'wydarzenie'.
dziś mój wielki dzień- trzymajcie kciuki Zresztą,jutro też będzie wielki
co to będzie, co to będzie
i zależy z czego jest ta firanka i czy powiesiłaś mokrą.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 15:02    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: