Forum Harris Paige Strona G³ówna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

dzień 3- i tu się niepokoję- gorączka mniejsza trochę,

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Mar 20, 2014 10:31    Temat postu: dzieÅ„ 3- i tu siÄ™ niepokojÄ™- gorÄ…czka mniejsza trochÄ™, Odpowiedz z cytatem

Weronik seks ogłoszenia Sunshine7777 wlasnie przeczytalam ze ty rowniez gotujesz sie latem w dlugich rekawach i te suknie z bolerkiem...tez jestem ciagle na nie skazana..a kiedy przychodza upaly chcialabym sie zapasc pod ziemie..mam rowniez blizne na udzie-powtorne oparzenie w dziecinstwie,tym razem goraca herbata..tak wiec o bikini moge zapomnirc Operacje robilam w Poznaniu u dr StÄ™pniewskiego-dwa wyciecia,teraz szykuje sie na kolejna... hehhe nie no teraz sie udalas nie ma sztuczek..
Mam 20 dni zaległego urlopu, więc chciałabym nikomu w pracy nie mówić o kolejnej ciąży wcześniej niż pod koniec I trymestru, tylko co kilka dni iść na kilkudniowy (zasłużony) urlop.
łyżka posiekanej bazylii
Wiekszosc sie odchudza psychotropami ktore blokuja osrodki glodu w mozgu.
A czy macie jakieś namiary, gdzie robią te tatuaże w kolorze skóry?
Buona Pasqua anche a Te Julii.Ciao
Oj, skończy mu się.
Moja koleżanka ma przodozgięcie i długo nie mogła zajść w ciążę, brała różne hormony i leki, dopiero jeden starszy pan ginekolog poradził jej ,żeby po stosunku leżała z nogami uniesionymi do góry pomogło-ma 6 letniego synka
Jak najbardziej.

Dodając, że postawiłaś ziemniaki w tym samym rzędzie co pieczywo i makarony... anonse erotyczne a w rezultacie skróciły się o połowę Oo....

wÅ‚aÅ›nie zależaÅ‚o mi na nike butach.. Powoli opuchlizna schodzi i nie sa juz takie wielkie, ale wczoraj bylam przerazona. Nie możecie znaleźć bo nie wiecie dokÅ‚adnie kogo szukacie w odróżnieniu ode mnie . I pisz jak Ci to wychodzi. hmmm...wychodzi że sporo przepÅ‚acam za fryzjera portal społecznościowy
nir polecam salonu fryzur wizja na ul. to życzę dobrego i szybkiego porodu z dobrym personelem...:d Izaz, może chodzi Ci o Carlo Biani, na Wawelskiej, koło 3 maja. Witaj Kukuryku nareszcie się odezwałaś myślałem że już nie pracujesz.W tej firmie nic się nie da zrobić normalnie,od 5 lat próbujemy poukładać trasy żeby nam było lepiej jeździć ale ciągle ktoś miesza i trzeba jechać z 1 punktem 40-50 km bo komuś się pomyliło i trzeba dowieźć towar.A że kierowca jedzie jak głupi to nic bo my jesteśmy najniżej i ktoś tą czarną robote musi odwalić.Pozdrowienia dla wszystich kierowców Trade Siema dziewczyny 13. cos w rodzaju Plaz i nie moga narzekac, wiec moze tak juz zostane.
Midnight Oil - Beds Are Burning
aktorem, który go gra.
Ja mieszkam kolo astry/pilczyc.
potem byla kolejna po srodki anty to jzu na lusie.
Piszcie dziewczyny jak tam u Was???
Teraz tylko mam czekać 10 dni i muszę pojechać na wizytę kontrolną.
Postaraj sie tej kawy nie pic.............jak dasz rade.Nie jest dobre na glodowce.
jesli bedziesz typem ofiary, ludzie nei dadza ci zyc, wejda ci na glowe, beda sie nasmiewac i szydzic, bo zawsze latwiej zlamac slabszego, gdy bedziesz miala pancerz w postaci pewnosci siebie - nikt ci nie podskoczy, bedziesz darzona szacunkiem.
Sumptuastic kołysanka, rozkosz.
popieram .
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Mar 20, 2014 10:31    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Harris Paige  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!