Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

A zapomnialam dodac ze ten blyszczyk ktory stosuje kosztuje

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 07:21    Temat postu: A zapomnialam dodac ze ten blyszczyk ktory stosuje kosztuje Odpowiedz z cytatem

Panski wpis przeczytalam dopiero dzis, bo od dluzszego czasu nie otwieralam tematu DR BROMA. anonse erotyczne no przeciez dziewczyna sie uczy dopiero.....
HEJ TO JA !!!!!!!!
zyczcie mi powodzenia i zeby nie bolało i juz NIGDY nie wrastało!!
Mam 1,60 wzrostu i obecnie waĹĽe 63kg.
Tyle ze z kolorem czarnym.
Albo chciały, lecz czuły sie okropnie.
Moje zmartwienie w porĂłwnaniu do twojego to pikuĹ›.
Bardzo mnie to ciekawi.
Pamiętaj, że wyliczona wartość to ilość orientacyjna.
to nie chodzi o to ze zelowe sa zle....tylko o to ze akrylowe sa mocniejsze i takie akrylki moga nosic np te panie ktore spedzaja aktywnie czas
70,3 kg...

Tyle ile dziewczyn na forum tyle opinii i zdań.... ogloszenia towarzyskie jak lekarz zapytał czy boli powiedziałam przy poruszaniu i stwierdził że to normalka ale czy tak jest...

bede zdawac relacje z postepow - na pewno nie przerwe szostki - a zreszta tak sie przyzyczailam juz do tych cwiczen, ze nawet po skonczeniu, bede na pewno regularnie cwiczyc brzuch ale te stasie , franki... Schodziła ze mnie mętna woda w kolorze ciemnej, zgniłej zieleni. Szczerze reakcji nie da się przewidzieć!! włosy kecone są suuuper ale mają też czasem swoje złe strony..;P pozdrawiam wszystkich kędziorków;P!!!! sex anonse
Czasem uda sie zakupic Alitalie w dobrej cenie i wtedy tranzytem przez Rzym sune do Warszawy Zapytalam bo bylam ciekawa jakie skutki przynosza takie preparaty Mam nadzieję, że głodówka pomoże mi podjąć ważne dla mnie decyzje i popatrzę na swoje życie z dystansem. itp. chcę bardzo schudnąć i poprawić swoją figurę tylko nie wiem za bardzo jak się zabrać za to. Przez prawie 5 lat chowałam paluch w butach nie chciałam go pokazywac bo to wstyd z takim wyjsc gdziekolwiek. kuqn -gorąca woda nie jest dobrym pomysłem ponieważ takie moczenie mimo iż oczyszcza ranę i daje chwilową ulgę to niestety rozmiękcza i osłabia paznokieć.
no i w mysłowicach się zaczęło dziś jeden kolejni będą prowadzić egzekucję na menagerach a warszawa niech dalej patrzy na cyfry..........( każdy wie, że statystyki są prawdziwe jak się ma trochę oleju w głowie w innym przypadku zabijają np rozerwany 4pack tanieja......a 2 miesiące temu menagerowie najwyższych szczebli mówili:
Myszko a ile masz lat?
a to jest blog dziewczyny która chyba też wypowiada się na tym forum i tak sobie myśle że skoro jest w trakcie leczenia to może będzie potrafiła odpowiedzieć na Twoje pytania
i to na tyle...
a ja z kolei strumien od gory na myszke
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 07:21    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: