|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:12 Temat postu: to sa dzieci, ucza sie walczyc o swoje, a nie wszystko dosta |
|
|
Na kafeterii nie bywam juz tak czesto wiec moge przegapic, ale na ten temat od czasu do czasu zajrze. sex anonse ale sa takie szarawe bardziej nie czarne grube jejku wydam tyle szmalu a moze efektow nie bedzie to mnie przestraszylaĹ buuu
Czy raczej oszpecajacy ?
mam zaĹoĹźone 3 szwy, ale zabieg nie bolaĹ..
Nie dziwiÄ siÄ ze po przekĹuciu u kosmetyczki \pistoletem\ boli!!!
http://fakty.interia.pl/gal/galeria?galId=634 5&photoId=235372&nxt=9
ChodzÄ tam od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.
Po operacji wyjmujÄ
,
Zabieg wykonywaĹam w Rybniku, cena resekcji jednego zÄba to 350zĹ + narkoza 150zĹ.
MiaĹem juĹź podobne sytuacje ale bĂłl ustÄpowaĹ po kilku dniach.
Jablczynska 55kg portal społecznościowy Nie doszukujcie siÄ zatem WSZLKIEGO ZĹA CAĹEGO ODCHUDZANIA TYLKO W LUDZIE bo prawdopodobnie wiÄkszoĹc objawĂłw pojawi siÄ przy innych dietach a tylko dakltego ĹźÄ MAĹO BÄDZIE O NICH NA FORUM TO WAS TO NIE RUSZY I BÄDZIECIE DALEJ SIÄ TYM ODCHUDZAÄ !
aaa no i mĂłwiÄ
c o tych przylepcach ,miaĹam na myĹli kolczyki w rodzaju klipsu - o ktĂłre pytaĹa batmanka pozdr. Sama poszukaĹam pomocy na forach wiÄc teraz napiszÄ sama. Co to za testy.gdzie je siÄ robi.ile kosztujÄ
. KazaĹ mi poĹknÄ
Ä antybiotyk od razu i przez 10 dni po jednej tabletce Gynalgin. ???Niech sobie bÄdzie!Ĺťyd to teĹź czĹowiek!!!Ludzie WIÄCEJ TOLERANCJI W TYM MOHEROWYM KRAJU!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy
Poza tym jakos nie potrafie sobie wyobrazic wypluwania - chyba by to zupelnie posulo atmosfere i sprawilo przykrosc osobie, ktĂłra kocham. Sprobuj po umyciu i rozczesaniu wetrzec w nie pianke (w mokre wlosy) i co wazne wiecej ich juz nie rozczesuj ( na sucho) bo wtedy robi sie tzw. ĹosoĹ wyglÄ
da to zachÄcajÄ
co Kilka dni przed swojÄ
operacjÄ
czytaĹam Wasze wypowiedzi na forum. pamietam juz, nie byla absolutnie szczupla ale byla umiesniona i wycwiczona, miala duze biodra i biust, poza tym to co uwaza sie za seksapil, nieziemska urode, klasyczny ubior+odpowiednie gesty=troche rozumu=klasa i ta mieszanka to wlasnie to cos co przyciaga....waga nie ma znaczenia.. Pozdrawiam ,trzymajcie siÄ!!
zostaĹy mi jeszcze dwie tabletki.
jest z pacjentkÄ
i jest w stanie bardzo szybko zareagowaÄ w razie problemĂłw.
po poĹudniu obiad (oczywiĹcie przed 18.00):
Animetka mnie teĹź to wkurza..
napisz prosze co to za zabieg ?
no wĹaĹnie myĹle, Ĺźe tam wszystkie kobietki krojÄ
...
Nas jakich kosmetykach tam pracujÄ
? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama