Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

to sa dzieci, ucza sie walczyc o swoje, a nie wszystko dosta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 04:12    Temat postu: to sa dzieci, ucza sie walczyc o swoje, a nie wszystko dosta Odpowiedz z cytatem

Na kafeterii nie bywam juz tak czesto wiec moge przegapic, ale na ten temat od czasu do czasu zajrze. sex anonse ale sa takie szarawe bardziej nie czarne grube jejku wydam tyle szmalu a moze efektow nie bedzie to mnie przestraszylaś buuu
Czy raczej oszpecajacy ?
mam założone 3 szwy, ale zabieg nie bolał..
Nie dziwię się ze po przekłuciu u kosmetyczki \pistoletem\ boli!!!
http://fakty.interia.pl/gal/galeria?galId=634 5&photoId=235372&nxt=9
Chodzę tam od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.
Po operacji wyjmują,
Zabieg wykonywałam w Rybniku, cena resekcji jednego zęba to 350zł + narkoza 150zł.
Miałem już podobne sytuacje ale ból ustępował po kilku dniach.

Jablczynska 55kg portal społecznościowy Nie doszukujcie się zatem WSZLKIEGO ZŁA CAŁEGO ODCHUDZANIA TYLKO W LUDZIE bo prawdopodobnie większośc objawĂłw pojawi się przy innych dietach a tylko dakltego żę MAŁO BĘDZIE O NICH NA FORUM TO WAS TO NIE RUSZY I BĘDZIECIE DALEJ SIĘ TYM ODCHUDZAĆ !

aaa no i mĂłwiąc o tych przylepcach ,miałam na myśli kolczyki w rodzaju klipsu - o ktĂłre pytała batmanka pozdr. Sama poszukałam pomocy na forach więc teraz napiszę sama. Co to za testy.gdzie je się robi.ile kosztują. Kazał mi połknąć antybiotyk od razu i przez 10 dni po jednej tabletce Gynalgin. ???Niech sobie będzie!Ĺťyd to teĹź człowiek!!!Ludzie WIĘCEJ TOLERANCJI W TYM MOHEROWYM KRAJU!!!!!!!!!!!!!!! portal społecznościowy
Poza tym jakos nie potrafie sobie wyobrazic wypluwania - chyba by to zupelnie posulo atmosfere i sprawilo przykrosc osobie, która kocham. Sprobuj po umyciu i rozczesaniu wetrzec w nie pianke (w mokre wlosy) i co wazne wiecej ich juz nie rozczesuj ( na sucho) bo wtedy robi sie tzw. Łosoś wygląda to zachęcająco Kilka dni przed swoją operacją czytałam Wasze wypowiedzi na forum. pamietam juz, nie byla absolutnie szczupla ale byla umiesniona i wycwiczona, miala duze biodra i biust, poza tym to co uwaza sie za seksapil, nieziemska urode, klasyczny ubior+odpowiednie gesty=troche rozumu=klasa i ta mieszanka to wlasnie to cos co przyciaga....waga nie ma znaczenia.. Pozdrawiam ,trzymajcie się!!
zostały mi jeszcze dwie tabletki.
jest z pacjentką i jest w stanie bardzo szybko zareagować w razie problemów.
po południu obiad (oczywiście przed 18.00):
Animetka mnie teĹź to wkurza..
napisz prosze co to za zabieg ?
no właśnie myśle, że tam wszystkie kobietki kroją...
Nas jakich kosmetykach tam pracują?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:12    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: